As. Oy Kirkkonummen Ukonkellontie 4 - Lehto Asunnot
 • 1
  Tutustu kohteeseen
  As. Oy Kirkkonummen Ukonkellontie 4
 • 3
  Tee varaus
  As. Oy Kirkkonummen Ukonkellontie 4
 • 4
  Valitse materiaalit
  As. Oy Kirkkonummen Ukonkellontie 4

Merellinen kohde Kirkkonummen Sarvvikissa

Sijaitseeko unelmiesi koti rauhallisella paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella? Haluaisitko lenkkeillä kauniissa luonnossa tai harrastaa golfia upeilla, hyvin hoidetuilla väylillä?

Merellinen Sarvvik

As. Oy Kirkkonummen Ukonkellontie 4 rakentuu Sarvvikin puistotien ja Ukonkellontien kulmauksessa sijaitsevalle kallion harjanteelle, josta avautuu hulppeat näköalat. Saunalahden ja Espoonlahden merialueet rajaavat Sarvvikin kaunista niemeä ja merimaisema runsaine rannikkosaarineen avautuukin noin kilometrin päässä kotioveltasi!

Loistava sijainti

Asuinalue sijaitsee aivan Sarvvikia ja Saunalahtea yhdistävän sillan tuntumassa, joten liikkuminen Espoon ja Helsingin suuntaan on vaivatonta niin autolla kuin julkisilla kulkuyhteyksilläkin. Lähin bussipysäkki sijaitsee 50 metrin päässä As. Oy Kirkkonummen Ukonkellontie 4:stä, ja matka bussilla esimerkiksi Helsinkiin taittuu vaivattomasti noin puolessa tunnissa. Kivenlahden ja Saunalahden palvelut löytyvät muutaman kilometrin päästä ja Ison Omenan palvelutarjonnan luoksekin on vain vartin ajomatka!

Monipuoliset sisustusvalikoimat

Tässä kohteessa asukkaille on koottu laaja sisustusmateriaalien valikoima, joista kukin asukas voi valita haluamansa materiaalit omaa asuntoaan varten. Lue lisää kohde-esitteen Sisustusvalinnat-osiosta (PDF).

Luonnonläheisyys

Merimaisema runsaine rannikkosaarineen sekä asuinaluetta ympäröivä kaunis luonto tarjoaa oivat puitteet ulkoilulle. Voit lenkkeillä veden äärellä tai golfata Sarfvik Golfin hulppealla kentällä

Palvelut lähellä

Kivenlahden ja Saunalahden palveluiden ääreen on muutaman kilometrin matka ja Isoon Omenaankin on vain vartin ajomatka!

Monipuoliset sisustusvalikoimat

Olemme koonneet kattavan valikoiman sisustusmateriaaleja joista, kukin asukas pystyy rakentamaan haluamansa sisustuksen. Tutustu sisustusvalikoimaan tarkemmin kohde-esitteen lopusta.

Hyvät kulkuyhteydet

Liikkuminen Espoon ja Helsingin suuntaan on vaivatonta niin autolla kuin julkisilla kulkuyhteyksilläkin. Lähin bussipysäkki sijaitsee 50 metrin päässä As. Oy Kirkkonummen Ukonkellontie 4:stä, matka bussilla Helsinkiin taittuu vaivattomasti noin puolessa tunnissa.

Kohteen osoite: Ukonkellontie 4, 02390 Kirkkonummi

Alueen palvelut

- Bussipysäkki 50 m
- Sarfvik Golf 500 m
- Päiväkoti 500 m
- Saunalahti 2 km
- Kivenlahti 2,5 km
- Koulu 3 km
- Espoonlahden uimahalli 5 km
- Iso Omena 9,5 km
- Helsinki 20 km

Tammikuu 2017

Ennakkomarkkinointi, kohde varattavissa.

Helmikuu 2017

Rakentaminen alkaa

Helmikuu 2017

On kauppojen aika, nimet paperiin ja asunnon valmistumista odottamaan!

Elokuu 2017

Arvioitu valmistumisajankohta, avaimet käteen ja tervetuloa kotiin!

Sisustusgalleria

Tässä kohteessa asukkaille on koottu laaja sisustusmateriaalien valikoima, joista kukin asukas voi valita haluamansa materiaalit omaa asuntoaan varten.

Lue lisää sisustusvalinnoista kohde-esitteestä:


Lataa kohde-esite (PDF)
 

Voit tutustua sisustukseen myös 360-videoesittelyiden avulla:

Yksiöt 360-esittely

Kolmiot 360-esittely

Lataa kohteen infopaketti

 • Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
 • Näe tarjolla oleva sisustusvalikoima
 • Liityt samalla Lehdon Sisäpiiriin

Lataamalla sähköpostiesitteen liityn samalla Lehdon Sisäpiiriin ja hyväksyn, että tietojani saa käyttää profiilini tietojen mukaisten kohteiden suoramarkkinointiin. Voin peruuttaa suoramarkkinoinnin milloin tahansa.

REKISTERISELOSTE