Uusi, raikas asuinalue Vantaan Kaivokselassa - Lehto Asunnot

Uusi, raikas asuinalue Vantaan Kaivokselassa

Näyttö sunnuntaina 19.11. klo 13:00-13:30 - Tervetuloa!

Järjestämme kohteella esittelyn tulevana sunnuntaina klo 13. alkaen. Osoite on: Kaivokselantie 5 C, 01610 Vantaa. Tervetuloa! :)

Erinomainen sijainti

Vaivattomasta, mukavasta ja viihtyisästä kerrostaloasumisesta haaveilevalle palveluiden ja luonnon läheisyyteen nouseva Asunto Oy Vantaan Pumppu tarjoaa oivan asumisvaihtoehdon Vantaan Kaivokselasta. Asuinkohde rakentuu entiselle Sarlinin pumpputehtaan tontille. Vanha pumpputehdas väistyy modernin asuinkerrostalokohteen tieltä.

Kehittyvä alue

As Oy Vantaan Pumppu sijoittuu tontille, johon nousee 11 muuta edustavaa rakennusta luoden oman pienen ja modernin yhteisön Kaivokselaan. Kokonaisuudessaan Itä-Kaivokselan aluetta suunnitellaan muutettavaksi pääosin työpaikka-alueesta asuinalueeksi. Aluetta halutaan kehittää kaupunkimaisena alueena, jonka tärkeinä elementteinä ovat Myyrmäen keskusta sekä Vantaanjoen virkistysalueet.

Hyvät liikenneyhteydet

Liikenneyhteydet tekevät tästä Kaivokselan kohteesta entistäkin houkuttelevan asuinmiljöön niin omaa autoa kuin julkisiakin käyttäville. Matkaa Helsingin rautatieasemalle on vain reilu 13 kilometriä suoraa tietä perille saakka. Mutta mikä parasta, lähialueella on hyvin ruokakauppoja ja noin kahden kilometrin päässä on kauppakeskus Myyrmanni ja Myyrmäen asema.

Nero

Lehto Neron tarina alkoi, kun Lehdon pääomistaja Hannu Lehto halusi ratkaista kohtuuhintaisten asuntojen ongelman. Suomessa on valtava tarve järkevän hintaiselle, toimivalle ja hyvällä paikalla olevalle kaupunkikodille. Ratkaisimme tämän haasteen Nero-asuntotuotteella, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu, mutta mitään ei ole liikaa. Nero on ainutlaatuinen asuntotuote, joka on suomalaisten muotoilijoiden, arkkitehtien ja insinöörien taidonnäyte, jossa laadukas arki ja kohtuullinen hinta on ollut keskiössä.

Erinomainen sijainti ja ympäristö

Vantaan Pumpusta on Helsingin keskustaan matkaa alle 14 kilometriä. Valmis asuinalue toimivine palveluineen takaa asumisen helppouden. Lähistöltä löytyy mahtavia urheilu ja virkistäytymismahdollisuuksia joihin lukeutuu mm. Vantaanjoen virkistysalueet, Vetokankaan yleinen uimaranta, Myyrmäen Urheilupuisto. Lähellä on siis runsaasti luontoa sekä harrastepaikat myös tosiurheilijalle.

Yksilölliset sisustusvaihtoehdot

Valittavanasi on mukava valikoima pintamateriaaleja, joilla voit luoda uuteen kotiisi haluamasi tyylin. Voit valita mieleisesi sisustuksen kolmesta sisustussuunnittelijan luomasta vaihtoehdosta – tai luoda oman, toiveittesi mukaisen ratkaisun yhdistelemällä eri kokonaisuuksia. Huonekaluilla ja tekstiileillä täydennät ja viimeistelet kotisi persoonallisen ilmeen!

Nopeat ja sujuvat liikenneyhteydet

Valmiit liikenneyhteydet takaavat nopean ja vaivattoman liikkumisen Vantaan alueella sekä eri kaupunginosien välillä. Kulkeminen on helppoa, halusitpa liikkua sitten omalla autolla, polkupyörällä tai yleisillä kulkuneuvoilla. Kaivokselasta lähtee suorat bussiyhteydet mm. Helsingin keskustaan sekä läheisiin suuriin keskuksiin, kuten Myyrmäkeen ja Pakilaan.

Monipuoliset ja hyvät palvelut

Kaivokselassa tärkeimmät peruspalvelut – kaupat, koulu, päiväkoti ym. arkipäivän palvelut - löytyvät aivan kävelymatkan läheisyydeltä. Lisää palveluita löytyy Kauppakeskus Myyrmäestä, Variston alueelta sekä Sellon kauppakeskuksesta.

Toimivat ja avarat pohjaratkaisut

Pumpun asuntovalikoima on suunniteltu muuttuviin asumisen tarpeisiin. Koteja löytyy niin sinkuille kuin eri kokoisille perheillekin. Kaikki huonetilat on suunniteltu tehokkaiksi, toimiviksi, valoisiksi, ja helposti kalustettaviksi. Huoneistokohtaiset saunat on korvattu edustustasoisella saunaosastolla, jossa on myös mukavat ja viihtyisät oleskelutilat.

Kohtuuhintaista asumista

Erinomaisen suunnittelun ja talousohjatun rakentamistapamme ansiosta Vantaan Pumpun asunnot ovat alueen kohtuuhintaisimpia! Missiomme on, että kohtuuhintaiset asunnot ovat myös pääkaupunkiseutulaisille mahdollista! Ainutlaatuinen sijainti ja runsas palvelutarjonta tukevat ekologista ja edullista asumista; kun lähes kaikki palvelut löytyvät läheltä, arkiasioimiseen ei välttämättä tarvitse edes omaa autoa!

Kohteen osoite: Kaivokselantie 5 c , 01610 Vantaa

Alueen palvelut

- Peruskoulu 300 m
- Kauppa 550 m
- Bussipysäkki 80 m
- Kauppakeskus 2,2 km
- Päiväkoti 230 m
- Myyrmäen asema 1,5 km

Kesäkuu 2017

Ennakkomarkkinointi käynnistyy

Elo-syyskuu 2017

Rakentaminen alkaa ja on aika tehdä kaupat!

Elo-syyskuu 2018

Arvioitu valmistumisajankohta, avaimet käteen ja tervetuloa kotiin!

Sisustuskuvat ovat taiteilijan näkemyksiä, eivätkä kaikilta osin välttämättä vastaa lopullista toteutusta. Tarkistathan huoneistokohtaisen pohjakuvan ja varustelutason aina kohteen myyjältä.

Sisustusgalleria

Arkkitehdin terveiset

VANTAAN PUMPUN nykyaikainen kerrostalo sijaitsee Vantaan Helsingin puoleisella rajalla, arvostetulla Kaivokselan asuinalueella. Alueelle on hyvät liikenneyhteydet niin omalla autolla kulkeville kuin monipuolisen bussiliikenteen puolesta. 

AS. OY VANTAAN PUMPPU muodostaa osan aloituskorttelia Pumppupuiston uudella asuinkerrostaloalueella. Väljästi rakennettuun Kaivokselan kerrostaloalueeseen sopeutuva, vaaleaksi rapattu asuintalo muodostaa yhdessä naapureidensa kanssa kotoisan, yhteisöllisen pihapiirin. Rakennusten autopaikat on sijoitettu pääosin pihan ulkopuolelle, korttelia Hämeenlinnanväylästä rajaavaan pysäköintilaitokseen, joka samalla toimii meluesteenä.

LÄHIYMPÄRISTÖSTÄ löytyy runsaasti palveluita: koulu, päiväkoti sekä kauppoja. Vantaanjoki ja muita viheralueita löytyy heti Kaivokselan vehreän alueen ulkopuolelta. Viihtyisä oleskelupiha ja monipuolinen asuntojakauma tekevät Pumpusta oivallisen kotitalon monenlaisille ihmisille. Aputilat sijaitsevat mukavasti oman talon ensimmäisessä kerroksessa ja kellarissa. Autoillekin löytyy tarpeen mukaan autohallipaikka.

ASUNTOJEN harkitut pohjaratkaisut mahdollistavat monenlaisia sisustusratkaisuja ja modernit, tyylikkäät kiintokalusteet yhdessä lattialämmityksen ja suurten ikkunoiden kanssa takaavat viihtyisän kodin. Asuntoihin on valittavissa erilaisia huolella harkittuja pintamateriaali- ja värivaihtoehtoja, joilla kodin voi muokata omakseen.

Terveisin,

Sari Samuli, Arkkitehti SAFA, pääsuunnittelija
Arkkitehtipalvelu Helsinki

Lataa kohteen infopaketti

  • Tutustu kohteeseen sekä asuinalueeseen
  • Tutki sisustusvalikoimaa tarkemmin
  • Liityt samalla Lehdon Sisäpiiriin

Lataamalla sähköpostiesitteen liityn samalla Lehdon Sisäpiiriin ja hyväksyn, että tietojani saa käyttää profiilini tietojen mukaisten kohteiden suoramarkkinointiin. Voin peruuttaa suoramarkkinoinnin milloin tahansa.

REKISTERISELOSTE