Ainutlaatuisia kattohuoneistoja Helsingin Myllypurossa - Lehto Asunnot
 • 1
  Tutustu kohteeseen
  Asunto Oy Alakiventie 3
 • 3
  Tee varaus
  Asunto Oy Alakiventie 3
 • 4
  Valitse materiaalit
  Asunto Oy Alakiventie 3

Ainutlaatuisia kattohuoneistoja Helsingin Myllypurossa

Helsingin Myllypuroon valmistui joulukuussa 2017 upea kattohuoneistokohde, jossa uudet asunnot rakennetaan olemassa olevan kerrostalon päälle. Alueen valoisa metsäluonto ulottuu talon oleskelupihalle. Lisäkerrosten korkea sijainti tarjoaa yksityisyyttä ja avaa esteettömät näkymät ympäröivään maisemaan.

Näyttäviä kattohuoneistoja täysin saneeratussa taloyhtiössä

Koko Alakiventie 3 taloyhtiö on saneerattu kattavasti putkistoja myöten, tiukkojen korjausrakentamismääräysten mukaisesti. Asumismukavuus on nyt huipussaan ja lisäkerrokset tuovat kerrostalolle näyttävää uutta arkkitehtoonista ilmettä. Tilavat parvekkeet, valoisat ja modernit pohjaratkaisut ja uusien kerrosten näyttävä, graafinen ilme edustavat uudisrakentamista parhaimmillaan!

Kohde sijaitsee Helsingin kaupungin vuokratontilla, vuokra-aika 2075 saakka ja tonttivuokra sisältyy vastikkeeseen.

Asuntoja yksiöistä kolmioihin

Monipuolisesta asuntovalikoimasta löytyy sopivia pohjaratkaisuja niin opiskelijalle kuin perheellisellekin. Hissi tuo asukkaat suoraan oman oven eteen, ikkunoista avautuvat maisemat hivelevät silmiä. Hyödynnä harvinainen tilaisuus ja varaa kohtuuhintainen asuntosi upeasta uudiskohteesta! 

Erinomainen sijainti ja ympäristö

Myllypuro on vajaan 10 000 asukkaan vireä esikaupunkialue metron ja Kehä I:n varrella. Meren läheisyyteen sijoittuva alue on rakennettu mukavan väljästi pääosin 60-luvulla jylhien kallioiden ja metsän keskelle, luontoalueita säästäen.

Toimivat ja avarat pohjaratkaisut

Koteja on tarjolla niin perheille kuin yksineläjillekin, nuorista vanhoihin. Kaikki huonetilat on suunniteltu toimiviksi, valoisiksi ja helposti kalustettaviksi.

Monipuolisesti palveluita

Mylllypuron ostoskeskuksessa sijaitsevat mm. kaupunginkirjaston Mediakirjasto ja asukastila Mylläri. Metron liityntäpysäköintipaikat löytyvät ostoskeskuksen autohallissa, ja uusi terveysasema toimii metron sisäänkäynnin vieressä.

Julkisilla tai omalla autolla

Myllypuron sijainti metron ja Kehä I:n varrella takaavat loistavat liikenneyhteydet. Julkinen liikenne sujuu nopeasti ja vaivattomasti metrolla. Kehä I:tä pitkin kulkevat poikittaislinjojen bussit. Metrolla matka keskustaan vie vain 16 minuuttia. Taloyhtiöstä löytyy 81 kpl vuokrattavia autopaikkoja.

Kohteen osoite: Alakiventie 3, 00920 Helsinki

Alueen palvelut

- Liikuntamylly 300m
- Myllypuron metroasema 300 m
- Myllypuron ostoskeskus 300 m 
- Liikunta- ja viihdekeskus Arena Center 50 m
- Kivikon ulkoilupuisto 2 km
- Itis 2,2 km
- Helsingin keskusta 15 km 

 

Huhtikuu 2017

Kohde varattavissa.

Joulukuu 2017

Arvioitu valmistumisaika, aika tehdä kaupat!

Pääset valitsemaan mieleisesi sisustuksen suunnittelijan luomista kolmesta eri vaihtoehdosta. Halutessasi voit yhdistellä eri ratkaisuja vapaasti.

Kiintokalusteet ja pintamateriaalit ovat tyylikkäitä, ajattomia, kestäviä ja helposti puhdistettavia – autamme sinua mielellämme valinnoissasi. Huonekaluilla, tekstiileillä ja tauluilla viimeistelet kotisi persoonallisen tyylin. 

Sisustusgalleria

Kuvat eivät vastaa tämän kohteen toteutusta, tässä kohteessa keittiöt ovat valkoiset. 

Arkkitehdin terveiset

AS. OY ALAKIVENTIE 3 tarjoaa nykyaikaisia koteja niin perheille kuin yksineläjillekin. Kaupunkisuunnittelijoilta kehuja keränneiden lisäkerrosten arkkitehtuuri ja graafisuus luovat ilmeikkään kontrastin kerrostalon alkuperäisen osan kanssa. Alueen valoisa metsäluonto ulottuu talon oleskelupihalle. Kerrostalo rajautuu koko pituudeltaan arvokkaaseen, luonnontilaiseen kalliomaisemaan. Lisäkerrosten korkea sijainti tarjoaa yksityisyyttä ja upeat, esteettömät näkymät. 

ASUNTOVALIKOIMA on monipuolinen ja kiintokalusteet ja pintamateriaalit tyylikkäitä. Huonetilat on suunniteltu valoisiksi ja monipuolisiksi, lisätilaa tuovat suuret parvekkeet. Erilliset irtaimistovarastot on sijoitettu porrasauloihin, vain muutaman askeleen päähän kotiovesta. Alimmassa kerroksessa sijaitsevat yhteiset saunaosastot, kerhotilat sekä talopesulat. Polkupyöriä ja lastenvaunuja varten on maantasossa lukittavaa varasto- ja huoltotilaa. Nykyaikaistetut pysäköintijärjestelyt takaavat turvallisen pysäköinnin sähköautoja unohtamatta. Alakiventieltä ja Myllypurosta löytyvät hyvän asumisen eväät!

Mari Matomäki 
pääsuunnittelija, arkkitehti, SAFA 

 

 

Teemu Haapsaari 
projektiarkkitehti 
Arkkitehtitoimisto Hedman & Matomäki Oy 

 

 

Kuvat eivät vastaa tämän kohteen toteutusta, tässä kohteessa keittiöt ovat valkoiset. 

Lataa kohteen infopaketti

 • Tutustu kohteeseen sekä asuinalueeseen
 • Tutki sisustusvalikoimaan tarkemmin
 • Liityt samalla Lehdon Sisäpiiriin
Lataa

Tervetuloa sisäpiiriin!

Saat suoraan sähköpostiisi tiedon kaikista uusista Lehdon asuntokohteista ja pääset varaamaan asunnon jopa viikkoa ennen kuin kohteet tulevat julkisesti ennakkomarkkinointiin.

Mikäli haluat tiedon vain tarpeisiisi sopivista kohteista, täydennä profiilitietosi allaolevasta linkistä.

Täydennä profiiliasi

Tässä esite, ole hyvä

Tilaa tieto sinua kiinnostavista kohteista, täydennä tietosi alle

Täydennä profiiliasi

Kiitos mielenkiinnosta!

Ilmoitamme sinulle ensimmäisten joukossa, kun kohde, josta kiinnostuit, tulee varattavaksi.

Mikäli haluat tiedon muista tarpeisiisi sopivista kohteista, täydennä profiilitietosi allaolevasta linkistä.

Täydennä profiiliasi

Virhe :(

Valitettavasti jotain meni pieleen: