As. Oy Espoon Merimajakka | Vapaat yksiöt | Myydään yksiöt Saunalahdessa - Lehto Asunnot
 • 1
  Tutustu kohteeseen
  Asunto Oy Espoon Merimajakka
 • 3
  Tee varaus
  Asunto Oy Espoon Merimajakka
 • 4
  Valitse materiaalit
  Asunto Oy Espoon Merimajakka

Espoon Saunalahteen vajaan kilometrin päähän merenrannasta nousee As. Oy Espoon Merimajakka.

Oletko ensiasunnon ostaja? Voit hankkia asunnon Merimajakasta ilman omia säästöjä. Tutustu tarkemmin Lehto Rahaan alapuolelta.

Haluatko ostaa asunnon Merimajakasta ilman omia säästöjä? Lehto Rahan avulla se on mahdollista!

Lehto Raha on uudenlainen palvelu ensiasunnon ostamiseen. Palvelu mahdollistaa oman asunnon ostamisen ilman vuosien säästämistä. Sen sijaan, että joudut säästämään vuosia asunnon omarahoitusosuutta varten, voit muuttaa valitsemaasi kotiin (vuokralle) välittömästi kohteen valmistuttua ja vuoden asuttuasi voit ostaa asunnon palvelun kautta keräämän omarahoitusosuuden avulla itselleen. Kiinnostuitko? Katso kuinka paljon hyödyt Lehto Rahasta klikkaamalla tästä.

Katso mitkä asunnot ovat hankittavissa Lehto Rahalla Merimajakasta klikkaamalla tästä!

Merimajakka tuo helpostusta asuntopulaan

Suomessa on valtava tarve järkevän hintaiselle, toimivalle ja hyvällä paikalla olevalle kaupunkikodille. Ratkaisimme tämän haasteen Nero-asuntotuotteella, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu, mutta mitään ei ole liikaa. Lehdon Nero on ainutlaatuinen asuntotuote, joka on suomalaisten muotoilijoiden, arkkitehtien ja insinöörien taidonnäyte, jossa laadukas arki ja kohtuullinen hinta on ollut keskiössä. Espoon Saunalahteen, hyvien kulkuyhteyksien päähän, rakennetaan katseet kääntävä ja mielenkiintoinen kerrostaloyhtiö As. Oy Espoon Merimajakka.

Lataa esite ja ihastu - As. Oy Merimajakka ESITE (PDF) - AVAA TÄSTÄ

Kiven heiton päässä meren rannasta

Espoon Saunalahteen rakennettava As. Oy Espoon Merimajakka tarjoaa modernia ja käytännöllistä kaupunkiasumista luonnonrauhan ympäröimänä. Espoon Merimajakka koostuu kahdesta kerrostalosta, joissa asuntojen koot vaihtelevat välillä 1h+k 28,0m2 - 3h+k 65,0m2. Valittavana on 21 erilaista pohjaratkaisua ! Julkisivut on rakennettu maisemakuvaa ajatellen hillitysti harmaanruskeasta muuratusta tiilestä. Rakennusten yksityiskohtia on korostettu keltaisella ja oranssilla tehostevärillä. Merimajakan avarat ja valoisat huoneistot on suunniteltu monenlaisia asumistarpeita huomioon ottaen. 

Upean sijainnin edut sinun käytettävissäsi!

Kamppiin on Länsiväylää pitkin matkaa vain 20 km, ja tulevaisuudessa matka taittuu entistä nopeammin Kivenlahden uuden metroaseman ansiosta.  Saunalahden asuinalueen suosion kasvaessa myös palvelujen määrä on lisääntynyt. Lähistöltä löytyy kaikki tarpeelliset peruspalvelut. Saunalahden S-Markettiin on matkaa vain 700 metriä, ja tarjolla on myös hyvät julkisen liikenteen yhteydet sekä Helsinkiin että eri puolille Espoota. Helsingin keskustaan pääsee kätevästi autolla tai bussilla ja tulevaisuudessa myös metrolla. Kauppakeskus Lippulaiva sijaitsee vain 3,5 km:n päässä ja Iso Omena 8 km:n päässä As. Oy Espoon Merimajakasta. 

Kenellepä ei maistuisi merellinen Espoo

Ulkoilun ja liikunnan ystäville Saunalahden alue tarjoaa mahtavat puitteet keskellä kaunista luontoa. Merenrantaan kävelee hetkessä, ja kävelystä, lenkkeilystä ja pyöräilystä voi nauttia alueen lukusilla metsäreiteillä. Golfin ystävät voivat pelata läheisellä Sarfvikin golfkentällä, jonne on matkaa vain 3,5 km.

Yksilölliset sisustusvaihtoehdot

Merimajakan huoneistot huokuvat modernia, tyylikästä asumista. Asunnot ovat sisustettu Nero-tyylin mukaisesti, ja siksi huoneistot tarjoavat korkealuokkaista asumista ja asumisviihtyvyyttä. Sisustusmateriaalit ovat nykyaikaiset ja laadukkaat. Keittiö on varustettu nykyaikaisilla kodinkoneilla ja huoneistoissa on laminaattilattiat. Laadukkaisiin materiaalivalintoihin on kiinnitetty erityistä huomiota, jotta asuminen on viihtyisää ja ekologisesti kestävää. Lehdon Neron tuoteluettelon ansiosta, voit tehdä asunnosta itsellesi mieluisan ja yksilöllisen. Valittavana on useita sisustukseen, kalusteisiin sekä varustukseen liittyviä ratkaisuvaihtoehtoja.

Parkkihalli & autopaikat suosivat autoilijaa

Erikseen myytävät autopaikat parkkihallissa mahdollistavat kätevän auton säilytyksen. Autohallin päällä, pihakannella, on lapsille leikkipaikka ja pihan yleinen oleskelualue. Piha-alueelta löytyvät grillausalue, nurmialue sekä viheristutuksia tarjoamaan yleistä viihtyvyyttä. Piha-alueella tullaan varmasti viettämään monet, mukavat taloyhtiön pihajuhlat.

Autopaikkojen hinnat mh. 6003 €, vh. 20 000 €. 

Lataa esite ja ihastu - As. Oy Merimajakka ESITE (PDF) - KLIKKAA TÄSTÄ

Hanki ensiasunto Merimajakasta ilman omia säästöjä - KLIKKAA TÄSTÄ

Nero

Lehto Neron tarina alkoi, kun Lehdon pääomistaja Hannu Lehto halusi ratkaista kohtuuhintaisten asuntojen ongelman. Suomessa on valtava tarve järkevän hintaiselle, toimivalle ja hyvällä paikalla olevalle kaupunkikodille. Ratkaisimme tämän haasteen Nero-asuntotuotteella, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu, mutta mitään ei ole liikaa. Nero on ainutlaatuinen asuntotuote, joka on suomalaisten muotoilijoiden, arkkitehtien ja insinöörien taidonnäyte, jossa laadukas arki ja kohtuullinen hinta on ollut keskiössä.

Luonnon lähellä

Ulkoilun ja liikunnan ystäville Saunalahden alue tarjoaa mahtavat puitteet keskellä kaunista luontoa. Lenkkipolut ja pyöräilyreitit eivät varmasti lopu kesken lähiympäristöstä. Merenrantaan kävelee hetkessä, ja kävelystä, lenkkeilystä ja pyöräilystä voi nauttia alueen lukuisilla metsäreiteillä. Golfin ystävät voivat pelata läheisellä Sarfvikin golfkentällä, jonne on matkaa vain 3,5 km. Luonnon ja meren läheisyys sekä hyvät ulkoilualueet tekevät tämän kohteen asuinympäristöstä miellyttävän.

Upea sijainti

Kamppiin on Länsiväylää pitkin matkaa vain 20 km, ja tulevaisuudessa matka taittuu entistä nopeammin Kivenlahden uuden metroaseman ansiosta. Helsingin keskustaan pääsee kätevästi autolla tai bussilla ja tulevaisuudessa myös metrolla. Saunalahden asuinalueen suosion kasvaessa myös palvelujen määrä on lisääntynyt. Lähistöltä löytyy kaikki tarpeelliset peruspalvelut. Saunalahden S-Markettiin on matkaa vain 700 metriä. Kauppakeskus Lippulaiva sijaitsee vain 3,5 km:n päässä ja Iso Omena 8 km:n päässä As. Oy Espoon Merimajakasta.

Laadukas NERO-sisustus

Merimajakan huoneistot huokuvat modernia, tyylikästä asumista. Asunnot ovat sisustettu Nero-tyylin mukaisesti, ja siksi huoneistot tarjoavat korkealuokkaista asumista ja asumisviihtyvyyttä. Sisustusmateriaalit ovat nykyaikaiset ja laadukkaat. Keittiö on varustettu nykyaikaisilla kodinkoneilla ja huoneistoissa on laminaattilattiat. Laadukkaisiin materiaalivalintoihin on kiinnitetty erityistä huomiota, jotta asuminen on viihtyisää ja ekologisesti kestävää. Lehdon Neron tuoteluettelon ansiosta, voit tehdä asunnosta itsellesi mieluisan ja yksilöllisen. Valittavana on useita sisustukseen, kalusteisiin sekä varustukseen liittyviä ratkaisuvaihtoehtoja.

Autoilevan valinta

Erikseen myytävät autopaikat parkkihallissa mahdollistavat kätevän auton säilytyksen. Autohallin päällä, pihakannella, on lapsille leikkipaikka ja pihan yleinen oleskelualue. Piha-alueelta löytyvät grillausalue, nurmialue sekä viheristutuksia tarjoamaan yleistä viihtyvyyttä. Piha-alueella tullaan varmasti viettämään monet, mukavat taloyhtiön pihajuhlat. Autopaikkojen hinnat mh. 6003 €, vh. 20 000 €.

Kohteen osoite: Kummelivuorentie 10, 02330 Espoo

Alueen palvelut

Kamppiin on Länsiväylää pitkin matkaa vain 20 km, ja tulevaisuudessa matka taittuu entistä nopeammin Kivenlahden uuden metroaseman ansiosta.  Saunalahden asuinalueen suosion kasvaessa myös palvelujen määrä on lisääntynyt. Lähistöltä löytyy kaikki tarpeelliset peruspalvelut, kuten S-Market, koulu, kirjasto ja julkisen liikenteen yhteydet.  Saunalahden S-Markettiin on matkaa vain 700 metriä, ja tarjolla on myös hyvät julkisen liikenteen yhteydet sekä Helsinkiin että eri puolille Espoota. Helsingin keskustaan pääsee kätevästi autolla tai bussilla ja tulevaisuudessa myös metrolla. Kauppakeskus Lippulaiva sijaitsee vain 3,5 km:n päässä ja Iso Omena 8 km:n päässä As. Oy Espoon Merimajakasta. 

Etäisyydet:

S-Market 700 m
Bussipysäkki 500 m
Saunalahden koulu 650 m
Kamppi 20 km
Tapiola 13 km
Kauppakeskus Lippulaiva 3,5 km
Iso Omena 8 km
Sarfvik Golf 3,5 k

Maaliskuu 2018

Ennakkomarkkinointi

Huhti-toukokuu 2018

Kauppojen teko

Maaliskuu 2018

Rakentaminen

Kesäkuu-Elokuu 2019

Arvioitu valmistuminen

Sisustusgalleria

Merimajakan huoneistot huokuvat modernia, tyylikästä asumista. Asunnot ovat sisustettu Lehdon Nero-tyylin mukaisesti, ja siksi huoneistot tarjoavat korkealuokkaista asumista ja asumisviihtyvyyttä. Sisustusmateriaalit ovat nykyaikaiset ja laadukkaat. Keittiö on varustettu nykyaikaisilla kodinkoneilla ja huoneistoissa on laminaattilattiat. Laadukkaisiin materiaalivalintoihin on kiinnitetty erityistä huomiota, jotta asuminen on viihtyisää ja ekologisesti kestävää. Lehdon Neron tuoteluettelon ansiosta, voit tehdä asunnosta itsellesi mieluisan ja yksilöllisen. Valittavana on useita sisustukseen, kalusteisiin sekä varustukseen liittyviä ratkaisuvaihtoehtoja.

Lataa kohteen infopaketti

 • Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
 • Näe miten asunnot hinta muodostuu
 • Liityt samalla Lehdon Sisäpiiriin
Lataa

Tervetuloa sisäpiiriin!

Saat suoraan sähköpostiisi tiedon kaikista uusista Lehdon asuntokohteista ja pääset varaamaan asunnon jopa viikkoa ennen kuin kohteet tulevat julkisesti ennakkomarkkinointiin.

Mikäli haluat tiedon vain tarpeisiisi sopivista kohteista, täydennä profiilitietosi allaolevasta linkistä.

Täydennä profiiliasi

Tässä esite, ole hyvä

Tilaa tieto sinua kiinnostavista kohteista, täydennä tietosi alle

Täydennä profiiliasi

Kiitos mielenkiinnosta!

Ilmoitamme sinulle ensimmäisten joukossa, kun kohde, josta kiinnostuit, tulee varattavaksi.

Mikäli haluat tiedon muista tarpeisiisi sopivista kohteista, täydennä profiilitietosi allaolevasta linkistä.

Täydennä profiiliasi

Virhe :(

Valitettavasti jotain meni pieleen: