Unelmakoti Kuopion saaristossa - Lehto Asunnot

Unelmakoti Kuopion saaristossa

Upea sijainti

As Oy Kuopion Saariston Kruunu tarjoaa mukavaa ja vaivatonta kaupunkiasumista upeissa järvimaisemissa. Nauti arjen pienistä iloista pientalovaltaisen asuinalueen tarjoamassa rauhassa ja nauti samalla kesäisen lämpimistä Kallaveden tuulahduksista oman kotisi pihalla!

Hyvät kulkuyhteydet

Kuopion kaupungin palvelut ovat vain pyöräilymatkan päässä ja reitti sinne kulkee upeaa saaristokatua Kallaveden saaresta saareen. Saaristokaupungin Kärängästä joukkoliikenteellä kulkeminen on vaivatonta, bussipysäkki sijaitseekin aivan tontin vieressä.

Valoisat ja avarat asunnot

Avarat ja valoisat tilat sekä laadukkaat sisustusmateriaalit luovat viihtyisän kodin. Kiintokalusteet ja pintamateriaalit ovat tyylikkäitä, ajattomia, kestäviä sekä ennen kaikkea helposti puhdistettavia. Yhdistetty olohuone-keittiötila tuo asuntoon avaruutta sekä valoa. Suuren ikkuna-ovi yhdistelmän avaaminen tuo parvekkeen osaksi sisätiloja. Jokaisessa asunnossa on joko oma asukaspiha tai parveke. 

Upea sijainti

Kohde sijaitsee upeassa Kallaveden saaristossa, jossa voit nautiskella kauniista järvimaisemista sekä Kallaveden lämpimistä tuulahduksista!

Hyvät kulkuyhteydet

Saaristokatua pitkin kulkee kätevästi niin autoilijat kuin joukkoliikenteellä matkustavatkin. Bussipysäkki löytyy aivan asuinalueen vierestä.

Valoisat ja avarat asunnot

Yhdistetty olohuone-keittiötila on avara ja valoisa, ja suuri ikkuna-ovi yhdistelmä laajentavat parvekkeen saumattomasti osaksi olohuonetta.

Hyvät harrastusmahdollisuudet

Saaristo tarjoaa oivat puitteet ulkoilijoille, ja lähialueen golf-keskus tarjoaa mukavaa vaihtelua perinteisille harrastuksille.

Kohteen osoite: Kukkaroniemenkatu 2, 70480 Kuopio

Alueen palvelut

- Bussipysäkki 20 m
- Koulu ja päiväkoti 1,7 km
- Kauppa 1,7 km
- Golf-keskus 2,1 km
- Kuopion tori 4,4 km
- Yliopisto ja ammattikorkeakoulu 5,4 km

Katso kohteen sijainti kartalla

Elo-syyskuu 2017

On kauppojen aika, nimet paperiin ja uuden kodin valmistumista odottamaan.

Kesäkuu 2017

Rakentaminen alkaa.

Huhtikuu 2018

Arvioitu valmistumisajankohta, avaimet käteen ja tervetuloa kotiin!

Tutustu sisustusvalikoimiimme kohde-esitteen lopusta:

Lue kohde-esite tästä

Sisustusgalleria

Sisustuskuvat ovat taiteilijan näkemyksiä, eivätkä kaikilta osin välttämättä vastaa lopullista toteutusta. Tarkistathan huoneistokohtaisen pohjakuvan ja varustelutason aina kohteen myyjältä.

Voit tutustua luhtitalotuotantoomme myös 360-videoesittelyiden avulla:

Yksiöt 360-esittely

Kaksiot 360-esittely

Kolmiot 360-esittely

Nämä 360-esittelyt tarjoavat yleiskuvaa luhtitalotuotannostamme. Eivät vastaa täysin tätä kohdetta.​

Lataa kohteen infopaketti

  • Tutustu kohteeseen sekä asuinalueeseen
  • Tutki sisustusvalikoimaan tarkemmin
  • Liityt samalla Lehdon Sisäpiiriin

Lataamalla sähköpostiesitteen liityn samalla Lehdon Sisäpiiriin ja hyväksyn, että tietojani saa käyttää profiilini tietojen mukaisten kohteiden suoramarkkinointiin. Voin peruuttaa suoramarkkinoinnin milloin tahansa.

REKISTERISELOSTE