Unelmakoti Kuopion saaristossa - Lehto Asunnot
 • 1
  Tutustu kohteeseen
  Asunto Oy Kuopion Saariston Kruunu
 • 3
  Tee varaus
  Asunto Oy Kuopion Saariston Kruunu
 • 4
  Valitse materiaalit
  Asunto Oy Kuopion Saariston Kruunu

Unelmakoti Kuopion saaristossa

HUOM! Esittelyt Saariston Kruunussa tiistaina 29.5 klo. 16:00-18:00 ja perjantaina 29.6 klo. 15:00-18:00. Tervetuloa!

As Oy Saariston Kruunu on nimensä veroinen: kohteen ympärillä siintää kuvankaunis Kallavesi saarineen, niemineen ja notkelmineen.

Viidestä kaksikerroksisesta talosta koostuva taloyhtiö tarjoaa yksiöitä, kaksioita ja kolmioita niin sinkkujen, pariskuntien kuin pienten perheidenkin tarpeisiin. Loistava sijainti hyvien kulkuyhteyksien varrella Kuopion halutuimmalla paikalla takaa loistavan sijoituksen: näiden asuntojen arvo säilyy myös tulevaisuudessa.

Saaristokaupunki - arvostettu asuinmiljöö

Kuopion Saaristokaupunki on yksi kaupungin arvostetuimmista ja nopeimmin kasvavista asuinalueista eikä ihme – Kallavesi sulkee rantakaislikot syleilyynsä niin etelästä, pohjoisesta, idästä kuin lännestä, ja kukapa ei haluaisi rakentaa kotiansa suomalaisen sielunmaiseman täydellisyyttä hipovaan unelmaan.

Aivan Saaristokaupungin likietuisimpiin osiin, aluetta halkovan Saaristokadun tuntumaan Kärängän asuinalueelle nousee As Oy Saariston Kruunu. Taloyhtiö koostuu viidestä kaksikerroksisesta talosta ja sijaitsee rauhallisella alueella pientalojen keskellä.

Parvekkeelliset, omalla pihalla varustetut ihanat kodit!

Saariston Kruunu tarjoaa yksiöitä, kaksioita ja kolmioita esimerkiksi sinkkujen, pariskuntien tai pienten perheiden tarpeisiin. Jokaiseen asuntoon kuuluu joko parveke tai pieni piha, joiden välityksellä pääsee nauttimaan kuvankauniista luonnosta lämpimän kesäisinä iltoina. Pohjaratkaisuissa on kiinnitetty erityistä huomiota avaruuteen ja neliöiden tehokkaaseen käyttöön – valo tulvii sisään yhdistettyyn keittiö-olohuoneeseen ja luo elämiseen mukavuutta ja tilan tuntua.

Tämän kauniinpaa kotikatua saa Suomesta hakea!

Saariston Kruunun ehdottomasti paras puoli on sijainti: loistavat kulkuyhteydet sekä omalla autolla että julkisilla liikennevälineillä ja toisaalta luonnonläheinen ympäristö muodostavat ainutlaatuisen toimivan yhdistelmän kaupungin läheisyyttä ja luonnonrauhaa: koti on keidas, joka tarjoaa virkistystä arjen kiireiden keskellä.

Jokainen Saariston Kruunun asukas voi olla varma siitä, että asuntoon laitetut eurot ovat sijoituksen väärti. Kysyntä on sen verran kovaa, että alueelle riittää tulijoita myös tulevaisuudessa.

Valoisat ja avarat asunnot

Avarat ja valoisat tilat sekä laadukkaat sisustusmateriaalit luovat viihtyisän kodin. Kiintokalusteet ja pintamateriaalit ovat tyylikkäitä, ajattomia, kestäviä sekä ennen kaikkea helposti puhdistettavia. Yhdistetty olohuone-keittiötila tuo asuntoon avaruutta sekä valoa. Suuren ikkuna-ovi yhdistelmän avaaminen tuo parvekkeen osaksi sisätiloja. Jokaisessa asunnossa on joko oma asukaspiha tai parveke. 

Katso videoesittely!

Katso videoesittely täältä.

Upea sijainti

As Oy Saariston Kruunu sijaitsee Kukkaroniemenkadulla, aivan Saaristokadun tuntumassa. Likietuisen sijainnin ansiosta lähimmälle pysäkille on kotiportilta matkaa vain 200 metriä, ja bussit kulkevat useita kertoja tunnissa Kuopion keskustaan. Matka kestää linja-autolla vain 20 minuuttia ja omalla autolla puolet vähemmän. Kuopion kuuluisalle torille hurauttaa siltoja pitkin kymmenessä minuutissa, eikä maisema voisi olla parempi – reitin varrella ehtii nauttimaan täysin siemauksin Kallaveden kuvankauniista järvimaisemista.

Haluttu asuinalue

Käränkä on ehdottomasti yksi tämän hetken halutuimpia asuinalueita koko Kuopiossa. Kaupunki panostaa Kärängän ja samalla koko Saaristokaupungin vetovoimaisuuteen tulevaisuudessa, ja alueen kattavat kehityssuunnitelmat on jo lyöty lukkoon. Koska asuntojen kysyntä on kovaa, niiden arvo on kiivaan noususuuntainen, mikä palvelee asunnonostajia parhaalla mahdollisella tavalla: mikäli asunnon ostaa nyt, sijoitukselle saa takuuvarmasti vastinetta tulevaisuudessa.

Palvelut saatavilla

Saaristokaupungin ja samalla Kärängän palveluvalikoimaa laajennetaan jatkuvasti. Suunnitelmissa on rakentaa alueelle kattavat julkiset ja kaupalliset palvelut, joista osa on jo toiminnassa. Vuonna 2011 avattu Martti Ahtisaaren koulu sijaitsee reilun puolentoista kilometrin päässä kotiovelta, ja koulun vieressä toimii Lehtoniemen päiväkoti. Kauppareissut hoituvat näppärästi samalla kertaa koulukyyditysten kanssa, sillä Keilankannan S-market on aivan koulun vieressä. Isompia hankintoja varten kannattaa hankkiutua Kuopion keskustaan tai kauppakeskus Matkukseen valtatie 5 varrelle.

Virkistävä miljöö

Saaristokaupungin parasta antia on ympärillä siintävä Kallavesi niemineen ja notkelmineen. Järvi tarjoaa virkistystä kesät talvet, ja lahtien poukamista löytyy suojaisia uima- ja kalastuspaikkoja koko perheen iloksi. Sopivan hetken tullen kannattaa käydä tutustumassa vastapäisellä rannalla sijaitsevaan Rauhalahteen. Alueella on tekemistä niin hevosista, golfauksesta, seikkailuista kuin keilailusta innostuneille.

Avarat pohjaratkaisut

Lehto panostaa asuntojen pohjaratkaisuissa tilankäytön optimointiin, joten hukkaneliöitä ei näissä kodeissa ole, eikä yksikään asunnonostaja maksa turhasta. Asuntojen yhdistetty olohuone-keittiö tuo huoneistoon valoa ja tilan tuntua, ja parveke tai oma pieni piha toimii kesäisin olohuoneen jatkeena avattavine ikkuna-oviyhdistelmineen. Keittiön laadukkaat kiintokalusteet tekevät arjen pyörittämisestä vaivatonta, ja asunnon klassisen ajaton sisustus on kestävä ja tyylikäs.

Erinomainen hinta-laatusuhde

Talousohjatun rakentamistapamme ansiosta Lehdon asuntojen hinta-laatusuhde on aina kohdallaan. Otamme kustannukset huomioon asumisen kaikissa vaiheissa aina kohteen tonttivalinnasta, suunnittelusta, rakentamisesta ja myymisestä arkiseen elämään asti: kun palvelut ovat helposti saatavilla, voi oman auton jättää huoletta parkkiruutuun ja kulkea työmatkan vaikkapa bussilla. Samalla pidämme huolta rakentamisen korkeasta laadusta ja haluamme tarjota ostajille vain parasta.

Kohteen osoite: Kukkaroniemenkatu 2, 70840 Kuopio

Alueen palvelut

- Bussipysäkki 20 m
- Koulu ja päiväkoti 1,7 km
- Kauppa 1,7 km
- Golf-keskus 2,1 km
- Kuopion tori 4,4 km
- Yliopisto ja ammattikorkeakoulu 5,4 km

Katso kohteen sijainti kartalla

Elo-syyskuu 2017

On kauppojen aika, nimet paperiin ja uuden kodin valmistumista odottamaan.

Kesäkuu 2017

Rakentaminen alkaa.

Heinäkuu 2018

Arvioitu valmistumisajankohta, avaimet käteen ja tervetuloa kotiin!

Tutustu sisustusvalikoimiimme kohde-esitteen lopusta:

Lue kohde-esite tästä

Sisustusgalleria

Sisustuskuvat ovat taiteilijan näkemyksiä, eivätkä kaikilta osin välttämättä vastaa lopullista toteutusta. Tarkistathan huoneistokohtaisen pohjakuvan ja varustelutason aina kohteen myyjältä.

Voit tutustua luhtitalotuotantoomme myös 360-videoesittelyiden avulla:

Yksiöt 360-esittely

Kaksiot 360-esittely

Kolmiot 360-esittely

Nämä 360-esittelyt tarjoavat yleiskuvaa luhtitalotuotannostamme. Eivät vastaa täysin tätä kohdetta.​

Lataa kohteen infopaketti

 • Tutustu kohteeseen sekä asuinalueeseen
 • Tutki sisustusvalikoimaan tarkemmin
 • Liityt samalla Lehdon Sisäpiiriin
Lataa

Tervetuloa sisäpiiriin!

Saat suoraan sähköpostiisi tiedon kaikista uusista Lehdon asuntokohteista ja pääset varaamaan asunnon jopa viikkoa ennen kuin kohteet tulevat julkisesti ennakkomarkkinointiin.

Mikäli haluat tiedon vain tarpeisiisi sopivista kohteista, täydennä profiilitietosi allaolevasta linkistä.

Täydennä profiiliasi

Tässä esite, ole hyvä

Tilaa tieto sinua kiinnostavista kohteista, täydennä tietosi alle

Täydennä profiiliasi

Kiitos mielenkiinnosta!

Ilmoitamme sinulle ensimmäisten joukossa, kun kohde, josta kiinnostuit, tulee varattavaksi.

Mikäli haluat tiedon muista tarpeisiisi sopivista kohteista, täydennä profiilitietosi allaolevasta linkistä.

Täydennä profiiliasi

Virhe :(

Valitettavasti jotain meni pieleen: