As. Oy Oulun Gibraltar | Historiallisessa Oulun ydinkeskustassa upeat yksiöt, kaksiot, kolmiot ja neliöt - Lehto Asunnot
 • 1
  Tutustu kohteeseen
  Asunto Oy Oulun Gibraltar
 • 3
  Tee varaus
  Asunto Oy Oulun Gibraltar
 • 4
  Valitse materiaalit
  Asunto Oy Oulun Gibraltar

Tähän tsaarinajan kaunottareen saneerataan ihania kaupunkiasuntoja.

Oulun Gibraltar on asuntomarkkinoilla harvinaista herkkua - persoonallinen arvokohde kaupungin ytimessä!

Historia ja uusi aika yhdistyvät uudessa kodissasi.

Yli satavuotiaan kirjapainotalon kertomuksessa alkaa kohta uusi upea luku kun arvorakennus saneerataan laadukkaasti ja julkisivun ja katon alkuperäinen ilme palautetaan. Kunnostuksen ohessa tsaarinaikainen kaunotar saa käsikynkkäänsä kaksi komeaa, 2020-luvulle tähyävää kavaljeeria linjakkaiden, vaaleiden uudisrakennusten muodossa. Harmoninen kokonaisuus on taidokas esimerkki uuden ja vanhan hallitusta yhteensovittamisesta. 

”Suojellun kulmatalon kodit ja käytävät suorastaan huokuvat vanhan kivitalon rauhallista charmia ja tunnelmaa. Talon seinät ovat paksut, ikkunasyvennykset leveät ja ikkunoiksi on palautettu alkuperäisten piirustusten mukaiset, viehättävät ruutuikkunat. Ylimmän kerroksen avarissa asuinnoissa eletään todeksi varsinaista kaupunkifantasiaa: modernia loft-asumista vanhan talon ullakolla!”
Mikko Kämäräinen, Aki Hirvikangas ja Maija Rautvuori
Gibraltarin arkkitehdit

Uusi vai vanha - Kumpi on sinun unelmasi?

As Oy Gibraltarin tarina jatkuu kolmessa eri rapussa. A- ja C-portaiden moderni arkkitehtuuri kookkaine lasipintoineen tuo asukkaidensa elämään vivahteita Keski- ja Etelä-Euroopasta. A-rapussa ja Mäkelininkadun C-portaassa ensimmäisen lukunsa alkua odottaa yhteensä 56 upouutta yksiötä, 14 kaksiota ja neljä kolmiota. Ultramoderniin tyyliin täällä hallitsee lasi, linjakkuus ja minimalistinen tyylikkyys. B-rapussa tarjolla on yhteensä 14 persoonallista kotia: kolme yksiötä, seitsemään kaksiota, kolme kolmiota sekä yksi neljän huoneen saunallinen ullakkoasunto. Hillityn elegantit kaarevat linjat asuntojen seinissä ja ikkunoissa muistuttavat niin ikään 1910-luvusta. Asuntojen keittiöt ja kylpyhuoneet on kuitenkin suunniteltu 2010-luvun asukkaiden tarpeita ja mieltymyksiä ajatellen. 

Oulun keskustan palvelut ympäröitsevät sinua

Tekeekö mielesi sushia, thairuokaa, pizzaa tai jotain ihan uutta ja jännittävää? Piristäisikö elokuva- tai teatterielämys pitkää työviikkoa, vai lähtisitkö mieluumin merenrantaan iltalenkille? Nautitko viikonloppuisin museoiden ja taidegallerioiden koluamisesta, vai tekisitkö ehkä mieluumin pitkän ja rauhallisen salitreenin omalla lähisalillasi? Oulun keskustassa kaikki uusi ja mielenkiintoinen sekä kaikki paikalliset klassikot ovat osa arkeasi. Oletpa sitten menevämpää tai kotona viihtyvämpää sorttia, kaikkien palveluiden äärellä asuessasi aikasi säästyy juuri siihen, mihin itse haluat sen käyttää!

Todella persoonallinen valinta - sopiva juuri sinulle!

Asuntojen suunnittelussa on kiinnitetty huomioita rakennuksen historiaan, asuntojen valoisuuteen sekä asukasviihtyvyyteen. As. Oy Oulun Gibraltar sopii hyvin sinulle, joka haluat asua persoonallisessa asunnossa Oulun ydinkeskustassa. Kaikkien palveluiden äärellä asuessasi aikasi säästyy juuri siihen, mihin itse haluat sen käyttää!

Olemme ylpeitä tästä hankkeesta ja toivomme, että juuri sinä valitset täältä kodin!

Nero

Lehto Neron tarina alkoi, kun Lehdon pääomistaja Hannu Lehto halusi ratkaista kohtuuhintaisten asuntojen ongelman. Suomessa on valtava tarve järkevän hintaiselle, toimivalle ja hyvällä paikalla olevalle kaupunkikodille. Ratkaisimme tämän haasteen Nero-asuntotuotteella, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu, mutta mitään ei ole liikaa. Nero on ainutlaatuinen asuntotuote, joka on suomalaisten muotoilijoiden, arkkitehtien ja insinöörien taidonnäyte, jossa laadukas arki ja kohtuullinen hinta on ollut keskiössä.

Upea historia

Vuonna 1913 rakennettiin Vaaran kaupunginosaan Oulussa lääninarkkitehti Andersinin piirustusten mukaan upea kansallisromanttinen kivitalo. Siinä oli korkea kivijalka, tornikulmakatto ja kauniit kaarevat ruutuikkunat. Työväen Gibraltariksi ristityn talon nuoruusvuodet olivat varsin kirjalliset. Talossa toimi alkuaikoina asuntojen lisäksi nimittäin kirjapaino, kirjakauppa ja Kansan Tahdon toimitus.

Upea sijainti

Kaikki modernin suurkaupungin palvelut ovat täältä kävelymatkan päässä: kahvilat, ravintolat, kulttuurielämykset, Otto Karhin puisto ja meri. Rautatieasemalle on 400 metriä ja torille 800. Kaupungin parhaat shoppailumahdollisuudet kutsuvat kauppakeskus Valkeasssa 250 metrin päässä. Lähin päiväkoti sijaitsee 600 ja lähin peruskoulu 700 metrin päässä. Oulun yliopistolliseen keskussairaala sijaitsee 2,3 kilometrin päässä ja sinne sujahtaa pyörällä viidessä minuutissa. Yliopistolle (Lääkikselle) on 2,8 km ja linnanmaalle 6,1 km.

Upea valikoima asuntoja

As Oy Gibraltarin tarina jatkuu kolmessa eri rapussa. A- ja C-portaiden moderni arkkitehtuuri kookkaine lasipintoineen tuo asukkaidensa elämään vivahteita Keski- ja Etelä-Euroopasta. Siellä odottaa yhteensä 56 upouutta yksiötä, 14 kaksiota ja neljä kolmiota. B-rapussa tarjolla on yhteensä 14 persoonallista kotia: kolme yksiötä, seitsemään kaksiota, kolme kolmiota sekä yksi neljän huoneen saunallinen ullakkoasunto.

Suojeltu rakennus

Oulun Gibraltar on asuntomarkkinoilla harvinaista herkkua jo historiansakin vuoksi. Yhtenä Oulun harvoista kansallisromanttisista rakennuksista se on suojeltu kohde, taidonnäyte ammateista, joita ei enää ole olemassa koko Suomessa. Kun tällaisesta talosta pidetään hyvää huolta, sen arvo vain kasvaa vuosikymmenien saatossa. Myös Gibraltarin kirjallinen historia kiehtoo mielikuvitusta ja tekee talosta varsin ainutlaatuisen löydön oululaisilla asuntomarkkinoilla. Saneerauksen kautta kivitalokaunotar pääsee aloittamaan uuden, upean luvun. Haluaisitko osaksi sen pitkää ja kaunista tarinaa?

Kohteen osoite: Pakkahuoneenkatu 19, 90100 Oulu

Alueen palvelut

Kaikki modernin suurkaupungin palvelut, Oulun paikallisherkut ja muut keskeiset tapahtumapaikat ovat täältä kävelymatkan päässä: kahvilat, ravintolat, kulttuurielämykset, Otto Karhin puisto ja meri. Rautatieasemalle on 400 metriä ja torille 800. Kaupungin parhaat shoppailumahdollisuudet kutsuvat kauppakeskus Valkeasssa 250 metrin päässä. Lähin päiväkoti sijaitsee 600 ja lähin peruskoulu 700 metrin päässä.Rautatieaseman ja torin välimaastossa palvelut, työpaikat ja korkeakoulut ovat kaikki lähellä. Oulun yliopistolliseen keskussairaala sijaitsee 2,3 kilometrin päässä ja sinne sujahtaa pyörällä seitsemässä minuutissa. Oulun yliopistolle on 1,1 kilometrin matka ja ammattikorkeakoulun Kontinkankaan kampukselle pyöräilee viidessä minuutissa.

Tammikuu 2018

Rakentaminen aloi

Maaliskuu 2018

Ennakkomarkkinointi alkaa

Maalis-huhtikuu 2018

Kauppojen teko

Loka-marraskuu 2019

Arvioitu valmistuminen

Sisustusgalleria

Sekä uudisrakennusten että vanhan kulmatalon sisustus- ja kalusteratkaisut hurmaavat skandinaavisen seesteisellä tyylillään. Yleisilme on viimeistelty, laadukas sekä pohjoismaisen viileän vaalea. Laadukkaat kodinkoneet sekä upeat keittiö-, kylpyhuone- ja parvekeratkaisut tuovat arkeen hitusen luksusta. Vaalea rauhallinen ilme jatkuu lauteille asti niin kotisaunoissa kuin taloyhtiön yhteisissä saunoissakin. Minkälaiseksi sinä sisustaisit unelma-asuntosi?

Lataa kohteen infopaketti

 • Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
 • Näe miten asunnot hinta muodostuu
 • Liityt samalla Lehdon Sisäpiiriin
Lataa

Tervetuloa sisäpiiriin!

Saat suoraan sähköpostiisi tiedon kaikista uusista Lehdon asuntokohteista ja pääset varaamaan asunnon jopa viikkoa ennen kuin kohteet tulevat julkisesti ennakkomarkkinointiin.

Mikäli haluat tiedon vain tarpeisiisi sopivista kohteista, täydennä profiilitietosi allaolevasta linkistä.

Täydennä profiiliasi

Tässä esite, ole hyvä

Tilaa tieto sinua kiinnostavista kohteista, täydennä tietosi alle

Täydennä profiiliasi

Kiitos mielenkiinnosta!

Ilmoitamme sinulle ensimmäisten joukossa, kun kohde, josta kiinnostuit, tulee varattavaksi.

Mikäli haluat tiedon muista tarpeisiisi sopivista kohteista, täydennä profiilitietosi allaolevasta linkistä.

Täydennä profiiliasi

Virhe :(

Valitettavasti jotain meni pieleen: