Idyllistä asumista Oulun Toppilansalmen alueella - Lehto Asunnot
 • 1
  Tutustu kohteeseen
  Asunto Oy Oulun Ulappa
 • 3
  Tee varaus
  Asunto Oy Oulun Ulappa
 • 4
  Valitse materiaalit
  Asunto Oy Oulun Ulappa

Idyllistä asumista Oulun Toppilansalmen alueella

Ihanteellinen sijainti

Karvelin korttelin sijainti Toppilansalmen alueen keskeisellä paikalla on ihanteellinen. Oulun merenrantojen viher- ja virkistysalueet alkavat suoraan ulko-ovelta ja pyöräilymatka keskustaan kulkee Oulujoen suiston parhaita reittejä pitkin. Toppilansalmi yhdessä Toppilansaaren kanssa muodostaa Oulussa ainutlaatuisen kanavan ympärille rakentuvan asuinalueen, jossa vanhan Toppilan satama-alue herää uuteen elämään.

Monipuoliset palvelut

As Oy Oulun Ulappa sijaitsee Toppilansalmen alueella, Oulun keskustan kupeessa. Alueen välittömästä läheisyydestä löytyy ruokakauppa, venelaituri sekä kahvila, eikä matkaa keskustaankaan ole kuin reilu 3 kilometriä. 

Rauhallinen pihapiiri

As Oy Oulun Ulappa muodostaa korkeimpana talona korttelille kiintopisteen ja avaa ylimpien kerroksien asunnoista huikeita näkymiä kohti kanavaa ja meren ulappaa. Korttelin talot rajaavat sisäänsä viihtyisän ja suojaisan sisäpihan. Korttelin keskelle sijoittuu muusta pihan tasosta korkeammalle nostettu pihakansi, jonka alapuolella on pääosa korttelin paikoituksesta. Pihakansi on Karvelin asukkaiden yhteinen aarre, joka tarjoaa muusta piha-alueen liikenteestä rauhoitetun pihan, jonne sijoittuu korttelin yhteinen pihasauna terasseineen, leikki-, kuntoilu- ja oleskelualueita sekä pyörä- ja ulkoiluvälinesuojia. Sisäpihalle vehreyttä tuovat erilaiset istutukset ja köynnöskasvit. 

Hyvä sijainti

Karvelin korttelin sijainti Toppilansalmen alueen keskeisellä paikalla on ihanteellinen. Oulun merenrantojen viher- ja virkistysalueet alkavat suoraan ulko-ovelta ja pyöräilymatka keskustaan kulkee Oulujoen suiston parhaita reittejä pitkin.

Monipuoliset palvelut

As Oy Oulun Ulappa sijaitsee Toppilansalmen alueella, Oulun keskustan kupeessa. Alueen välittömästä läheisyydestä löytyy ruokakauppa, venelaituri sekä kahvila, eikä matkaa keskustaankaan ole kuin reilu 3 kilometriä.

Rauhallinen pihapiiri

Korttelin talot rajaavat sisäänsä suojaisan sisäpihan asukkaiden käyttöön. Korttelin keskelle sijoittuu muusta pihan tasosta korkeammalle nostettu pihakansi, jonka alapuolelle jää autopaikat ja päälle asukkaiden yhteinen aarre, liikenteestä rauhoitetun pihan, jonne sijoittuu korttelin yhteinen pihasauna terasseineen, leikki-, kuntoilu- ja oleskelualueita sekä pyörä- ja ulkoiluvälinesuojia.

Persoonalliset sisustukset

Valitse mieleisesi kokonaisuus sisustussuunnittelijan luomista upeista vaihtoehdoista. Halutessasi voit myös yhdistellä sisustuskokonaisuuksia ja luoda oman toiveidesi mukaisen ratkaisun!

Kohteen osoite: Satamatie 14, 90520 Oulu

Alueen palvelut

- K-supermarket 50 m
- Pizzeria, kahvila 50 m
- Peruskoulu 1,1 km
- Nallikari 1,5 km
- Kirjasto 2,2 km
- Keskusta 3,1 km
- Yliopisto 3,6 km

Kesäkuu 2017

Ennakkomarkkinointi käynnissä

Syksy 2017

On aika tehdä kaupat, nimet alle ja kodin valmistumista odottamaan!

Syksy 2017

Rakentaminen alkaa.

Syksy 2018

Arvioitu valmistumisajankohta, avaimet käteen ja tervetuloa kotiin!

Tutustu sisustusvalikoimaan tarkemmin sisustusvalintakortista

Sisustusgalleria

Arkkitehtien sanat

KARVELIN korttelin sijainti Toppilansalmen alueen keskeisellä paikalla on ihanteellinen. Oulun merenrantojen viher- ja virkistysalueet alkavat suoraan ulko-ovelta ja pyöräilymatka keskustaan kulkee Oulujoen suiston parhaita reittejä pitkin. Toppilansalmi yhdessä Toppilansaaren kanssa muodostaa Oulussa ainutlaatuisen kanavan ympärille rakentuvan asuinalueen, jossa vanhan Toppilan satama-alue herää uuteen elämään. Korttelin ja alueen välittömässä läheisyydessä on monipuolisesti palveluita ruokakaupan sijaitessa aivan nurkan takana. 

AS OY ULAPPA, Karvelin korttelin korkeimpana talona, muodostaa korttelille kiintopisteen ja avaa ylimpien kerroksien asunnoista huikeita näkymiä kohti kanavaa ja meren ulappaa. Korttelin talot kietovat sisäänsä viihtyisän ja suojaisan sisäpihan. Korttelin keskelle sijoittuu muusta pihan tasosta korkeammalle nostettu pihakansi, jonka alapuolella on pääosa korttelin paikoituksesta. Pihakansi on Karvelin asukkaiden yhteinen aarre, joka tarjoaa muusta piha-alueen liikenteestä rauhoitetun pihan, jonne sijoittuu korttelin yhteinen pihasauna terasseineen, leikki-, kuntoilu- ja oleskelualueita sekä pyörä- ja ulkoiluvälinesuojia. Sisäpihalle vehreyttä tuovat erilaiset istutukset ja köynnöskasvit. 

KORTTELIN arkkitehtuuri on urbaania. Ulkopuoli on ilmeeltään hillityn ja tyylikkään valkoista sisäpihan puolen ollessa leikkisämpää ja ilmeeltään monipuolisempaa. Sisäpihan materiaalimaailmassa asuinrakennusten punaruskeaan ja tummaan tiilipintaan yhdistyvät piharakennusten ruskeat puupinnat. As Oy Ulappa erottuu korttelin muista rakennuksista korkeutensa lisäksi tumman tyylikkäällä tiiliverhouksella. 

ASUNTOSUUNNITTELUSSA korostuvat asuntojen selkeys, valoisuus ja viimeistelty design. Tilat jäsentyvät viimeisteltyjen kylpyhuone-keittiö-kokonaisuuksien ympärille. Asuntojen korkeat lattiaan asti ulottuvat ikkunat ja suuret ranskalaisten parvekkeiden ovet tuovat väljyyttä ja avaruutta. Makuuhuoneet erotetaan oleskelutiloista koko seinän korkuisilla lasiliukuovilla, jolloin asunnon tilat liittyvät avarasti toisiinsa. Välipohjat valetaan paikalla, jolloin kattoihin ei tule lainkaan elementtirakentamista leimaavia saumoja. 

Terveisin,

Miia Mäkinen, Mikko Kämäräinen ja Aki Hirvikangas 
LUO arkkitehdit Oy 

Lataa kohteen infopaketti

 • Tutustu kohteeseen sekä asuinalueeseen
 • Tutki sisustusvalikoimaa tarkemmin
 • Liityt samalla Lehdon Sisäpiiriin
Lataa

Tervetuloa sisäpiiriin!

Saat suoraan sähköpostiisi tiedon kaikista uusista Lehdon asuntokohteista ja pääset varaamaan asunnon jopa viikkoa ennen kuin kohteet tulevat julkisesti ennakkomarkkinointiin.

Mikäli haluat tiedon vain tarpeisiisi sopivista kohteista, täydennä profiilitietosi allaolevasta linkistä.

Täydennä profiiliasi

Tässä esite, ole hyvä

Tilaa tieto sinua kiinnostavista kohteista, täydennä tietosi alle

Täydennä profiiliasi

Kiitos mielenkiinnosta!

Ilmoitamme sinulle ensimmäisten joukossa, kun kohde, josta kiinnostuit, tulee varattavaksi.

Mikäli haluat tiedon muista tarpeisiisi sopivista kohteista, täydennä profiilitietosi allaolevasta linkistä.

Täydennä profiiliasi

Virhe :(

Valitettavasti jotain meni pieleen: