As Oy Rovaniemen Nordica - ylellistä asumista Rovaniemen keskustassa - Lehto Asunnot
 • 1
  Tutustu kohteeseen
  Asunto Oy Rovaniemen Nordica
 • 3
  Tee varaus
  Asunto Oy Rovaniemen Nordica

Ylellistä asumista Rovaniemen keskustassa

 

Täydellinen sijainti

As Oy Rovaniemen Nordican sijainti on napakymppi. Kohde rakentuu aivan Rovaniemen keskustaan, palveluiden välittömään läheisyyteen. Kaupungin kulttuuritarjonta avautuu heti kotioveltasi kauppakeskuksineen ja ravintoloineen, Ounasjoen kauneutta unohtamatta.

Palvelut lähellä

Aivan Rovaniemen Nordican vierestä löytyy kaksi kauppakeskusta: Sampokeskus sekä kauppakeskus Revontuli. Peruspalveluiden lisäksi asukkailla on mahdollisuus shoppailla kansainvälisten vaatemerkkien liikkeissä, käydä elokuvissa tai nauttia hyvä illallinen jossain lähialueen lukuisista ravintoloista.

Premium-kohde

Asuinkorttelin keskelle jää tiivis, tunnelmallinen ja julkisivultaan iloisen monimuotoinen kaupunkipiha. Ylimpien kerrosten kattoterasseilta voi ihailla revontulia ja yötöntä yötä, osasta asuntoja näkyy myös upea Ounasjoki. Asuntojen lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat sekä makuuhuoneen oleskelutiloista erottava koko seinän korkuinen lasiovi tuovat asuntoihin runsaasti avaruutta ja tilan tuntua. 

Edelläkävijäkorttelissa varaudutaan myös liikkumisen suuriin murroksiin – taloyhtiöön on hankittu asukkaiden käyttöön suunniteltuja yhteiskäyttöautoja. Autojen yhteiskäyttöpalvelulla mahdollistetaan tarpeen mukaisen auton saaminen ilman omistamisesta aiheutunutta vaivaa!

Lue lisää yhteiskäyttöautoista

Upea sijainti

Kohde rakentuu aivan Rovaniemen keskustaan, palveluiden välittömään läheisyyteen. Kaupungin kulttuuritarjonta avautuu heti kotioveltasi kauppakeskuksineen ja ravintoloineen, Ounasjoen kauneutta unohtamatta.

Palvelut lähellä

Aivan Rovaniemen Nordican vierestä löytyy kaksi kauppakeskusta: Sampokeskus sekä kauppakeskus Revontuli. Myös peruskoulut, sekä esimerkiksi yliopisto löytyvät kävelymatkan päästä.

Premium-tason asumista

Sisustuksen oivaltavat ratkaisut tuovat avaruutta ja valoisuuttaan asuntoihin. Autojen yhteiskäyttöpalvelulla mahdollistetaan tarpeen mukaisen auton saaminen ilman omistamisen vaivaa.

Yksilöllinen sisustus

Asukkaille on suunniteltu 3 valmista sisustuskokonaisuutta, joista kukin voi valita itselleen sopivan. Asukkaat voivat halutessaan myös yhdistellä valmiita kokonaisuuksia keskenään.

Kohteen osoite: Valtakatu 37, 96200 Rovaniemi

Alueen palvelut

 • Sampokeskus 250 m
 • Kauppakeskus Revontuli 450 m
 • Ounasvaaran Golfpuisto 4 km
 • Ounasvaaran Hiihtokeskus 3,5 km
 • Ounasvaaran peruskoulu 1,5 km
 • Lapin urheiluopisto 2 km
 • Lappi Areena 2 km
 • Lapin ammattiopisto 2 km
 • Lapin yliopisto 3 km
 • Rovaniemen lentoasema 8,5 km

Kesäkuu 2017

Kohde ennakkomarkkinoinnissa

Kesä 2017

Aika tehdä kaupat

Syksy 2017

Rakentaminen alkaa

Huhti-kesäkuu 2019

Arvioitu valmistumisajankohta

Sisustusgalleria

Tutustu sisustusvaihtoehtoihin ja tee omat sisustusvalintasi tästä

Arkkitehtien sanat

Kymppikorttelin sijainti on napakymppi. Kun astut rappukäytävästä kadulle, on kaupungin koko kulttuurielämä ja  palvelutarjonta kävelyetäisyydellä. Sijainti Toripuistikon vieressä tuo viihtyisää vehreyttä ja väljyyttä. Ounasjoki ja ikoninen Jätkänkynttiläsilta sijaitsevat aivan nurkan takana.

Korttelin keskelle jää tiivis ja tunnelmallinen kantakaupunkipiha. Talot ovat perinteiseen tapaan sisäpihan puolelle iloisesti monimuotoisempia kuin katujulkisivut. Ylimpien kerrosten kattoterasseilta voi ihailla revontulia ja yötöntä yötä. Osasta asuntoja näkyy myös upea Ounasjoki. 

Arkkitehtuuri on ilmeeltään urbaania. Toripuistikon, Korkalonkadun ja Valtakadun suuntaan näyttäytyy  

talvikaupungin valkea kortteli, johon punatiilipinnat tuovat hienostunutta kontrastia. Arkkitehtuurin kruunaavat ylimpien kerrosten näköala-asunnot suurine kattoterasseineen. 

Asuntosuunnittelussa olemme keskittyneet erityisesti kompakteissa asunnoissa tärkeän designin hiomiseen. Tilat jäsentyvät viimeisteltyjen kylpyhuone-keittiö-kokonaisuuksien ympärille. Lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat sekä suuret ranskalaisten parvekkeiden ovet tuovat väljyyttä ja tilan tuntua asuntoihin. Makuuhuoneet erotetaan oleskelutiloista koko seinän korkuisilla lasiliukuovilla, jolloin asunnon tilat liittyvät avarasti toisiinsa. Välipohjat valetaan paikalla, jolloin kattoihin ei tule lainkaan elementtirakentamista leimaavia saumoja.  

Edelläkävijäkorttelissa varaudutaan myös liikkumisen suuriin murroksiin. Autojen yhteiskäyttöpalvelulla mahdollistetaan tarpeen mukaisen auton saaminen ilman omistamisen vaivaa. Sekä asukkaiden omat että yhteiskäyttöautot sijoittuvat kätevästi talojen alla olevaan puolilämpimään pysäköintihallin, josta on suora yhteys kaikkiin porrashuoneisiin. Myös pyörille löytyy hyvin säilytystilaa niin pysäköintihallista kuin maan pinnaltakin.  

Rovaniemi on juuri nyt kaupunki kiinnostavassa muutoksessa. On innostavaa päästä suunnittelemaan nousevan ja kasvavan kaupungin ydinkeskustakorttelia ja olla mukana kehittämässä Rovaniemen kaupunkikuvaa.

Terveisin,Virve Väisänen ja Riikka Kuittinen
LUO arkkitehdit Oy

Lataa kohteen infopaketti

 • Tutustu kohteeseen sekä asuinalueeseen
 • Tutki sisustusvalikoimaan tarkemmin
 • Liityt samalla Lehdon Sisäpiiriin

Lataamalla sähköpostiesitteen liityn samalla Lehdon Sisäpiiriin ja hyväksyn, että tietojani saa käyttää profiilini tietojen mukaisten kohteiden suoramarkkinointiin. Voin peruuttaa suoramarkkinoinnin milloin tahansa.

REKISTERISELOSTE