As Oy Tampereen Jousimies

Aleksanterinkatu 20, 33100 Tampere

Объект сдан

VALMISTUU 30.12.2022

Asuntoja vapaana 3/93

Velaton hinta alk. 447 900,0 €

As. Oy Tampereen Jousimies: Viihtyisää kaupunkiasumista Tampereen sydämessä

Korttelinmitan päähän Hämeenkadulta kohoaa pian 9-kerroksinen yhtiölainaton uudiskohde, jonka asunnot tarjoavat niin tyylikkään kohtuuhintaista, kuin vallan ylellistä kattohuoneistoasumista.  Tampereen ydinkeskusta, Hämeenkadun mukulakivet ja Tammerkosken tehdasrakennukset, teatterit, kahvilat, ravintolat ja uudenkarhea ratikka. Tämä kaikki on As. Oy Tampereen Jousimiehen asukkaana merkittävä osa uutta asuinympäristöäsi.
 

Laadukas uusi kotisi Hämeenkadun kupeessa

As. Oy Tampereen Jousimies rakennetaan kaupungin ydinkeskustaan, valmiiseen kaupunkiympäristöön. Mihin päin lähdetkin, olet jo oikeastaan perillä. Tai no, ainakin melkein! Lähitulevaisuudessa matkat taittuu leppoisasti uudella ratikalla, joka kaartaa läheiselle Hämeenkadun pysäkille. Pidemmät matkat hoituvat myös vaivattomasti, sillä rautatie- ja linja-autoasemat ovat molemmat lyhyen kävelymatkan päässä.

- Koskipuisto 50 m
● Stockmann 170 m
● Pella’s Café 230 m
● Tampereen design-kortteli 270 m
● Kuntosali Fressi 270 m
● Rautatieasema 350 m
● Jussinkylän päiväkoti 400 m
● Koskikeskus 400 m
● Elokuvateatteri 400 m
● Tampereen teatteri 450 m
● Johanneksen koulutalo (alakoulu) 500 m
● Juhannuskylän koulu (yläkoulu) 600 m
● Kauppakeskus Ratina 550 m
● Linja-autoasema 650 m
● Kauppahalli 650 m
● Yliopisto 1 km
● Pääkirjasto 1,1 km
● Pyynikin uimahalli 1,3 km
● Hatanpään terveysasema 2,1 km

Palvelut ulottuvillasi

Tiesitkö, että As. Oy Tampereen Jousimies on asuntomarkkinoilla myös maanlaajuisesti perin harvinainen kohde? Uudiskohteet rakennetaan usein kehittyville uusille alueille, missä palveluja saa joskus hieman odotella. Tampereen sydämessä palveluista ei ole puutetta. Lähikauppanasi palvelee Hämeenkadun Stockmann, kuntosalille reippailet kolmessa minuutissa ja Plevnan leffateatterin karkkihyllylle alle kymmenessä. Myös Ratinan ja Koskikeskuksen ostoskeskukset ovat kätevästi lähistöllä.

Monipuolinen valikoima toimivia asuntoja

As. Oy Tampereen Jousimieheen rakennetaan toimivia yhtiölainattomia koteja kaupungin paraatipaikalle. Ylimmät kerrokset on suunniteltu asunnonostajille, jotka vaativat kodiltaan jotain erityistä. Tyylikkäät kaksikerroksiset kahden tai kolmen makuuhuoneen kattohuoneistot tarjoavat laadukkaat sisustus- ja materiaaliratkaisut, oman saunaosaston sekä näkymän kaupungin kattojen ylle.

Arvostetulle Aleksanterinkadulle rakentuu myös hyvin suunniteltuja yksiöitä ja kaksioita, jotka sopivat loistavasti sinkun tai pariskunnan kaupunkiasumiseen. Koteja yhdistää asuintilan maksimointi, laadukas sisustus, laajat ikkunapinnat ja valon yltäkylläisyys. Sisäpihalta löytyvät oleskelu- ja leikkialue, autokatos, ulkoiluvälinevarasto, sekä pyöräpaikkoja. Autohalli sijoittuu mukavasti maan alle.

Yhteiskäyttöauto

Lehto tarjoaa tähän kohteeseen yhteiskäyttöisen Volkswagen e-up! -täyssähköauton.
Auto on taloyhtiön asukkaiden käytössä pientä käyttökorvausta vastaan. Varaaminen, käyttöönotto ja maksaminen tapahtuu kaikki kätevästi mobiilisovelluksella.

Vapaa-ajan mahdollisuudet ovat As. Oy Tampereen Jousimiehen asukkaille todella inspiroivat. Vietä kiireetön aamupäivä etsien uutta lempikahvilaasi. Aamiaiselta matka jatkuu ostoksille keskustan parhaisiin putiikkeihin! Myöhemmin olisi tarjolla puistopiknik ja ilta hulvatonta hupia Komediateatterissa.

Kohteen asunnot

1

Tutki pohjakuvia ja varaa mieleisesi asunto. Olemme yhteydessä ensi tilassa.

2

Asunto myydään ensimmäiselle halukkaalle ostajalle.

3

Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, voit liittyä varausjonoon. Asuntoa tarjotaan kaikille jonossa oleville.

Kuusi syytä ostaa asunto täältä

Uudiskohde Tampereen ydinkeskustassa

Usein asunnon ostajan on valittava jompikumpi: uudiskohde sivummalta tai vanhempi asunto kaupungin keskustassa. Jousimiehessä asut aivan kaupungin ytimessä ja nautit kuitenkin samalla uudiskohteen helppoudesta, tyylistä ja valoisista huoneista. Sekä remonttihuolettomuuden sietämättömästä keveydestä.

Kaikki keskustan palvelut kynnykselläsi

Ravintolat, kahvilat, galleriat, keikat ja näyttelyt - kaikki tämä on helppo ujuttaa arkeesi, kun mihinkään ei tarvitse oikein erikseen lähteä. Ystävien tapaamiset, pitkät illalliset tai pikaiset päiväkahvit hoituvat vaivatta arjen tohinassa.

Budjettiystävällinen hinta-laatusuhde

As. Oy Tampereen Jousimiehen kodeissa asutaan siten ihanasti, että asuntolainalyhennysten jälkeen rahaa jää elämästä ja kaupungin tarjonnasta nauttimiseen. Kuitenkin koti kiiltää komeana laadukkaiden materiaalien, kiintokalusteiden ja integroitujen kodinkoneiden ansiosta. Asumismukavuutta lisää entisestään säädettävä lattialämmitys.

Premium-laatua ja näköaloja kaupungin yli

Jos olet ylellisten asumiselämysten ystävä, kannattaa välittömästi tutustua As. Oy Tampereen Jousimiehen 8. ja 9. kerroksen asuntotarjontaan. Suunnitteilla on harvinaislaatuisia, uusia kaksikerroksisia koteja upeilla näköaloilla, omalla saunalla ja premium-tason sisustusratkaisuilla. Tampereen ydinkeskustassa! Mainitsimmeko jo kattoterassit?

Ratikan kyytiin Hämeenkadulta

Tampereen hartaasti odotettu ratikka aloittaa liikennöinnin hyvissä ajoin ennen uuden kotisi valmistumista. Sen kyytiin pääsee helposti läheiseltä pysäkiltä, ja niin aukeaa koko kaupunki vähän kauemmaskin! Jos siis sinne kauemmas tulee joskus tarve lähteä. Voit myös kulkea perinteisesti Nyssellä. Pysäkki löytyy vierestä - tiätenkin!

Tekemistä ja näkemistä

As. Oy Tampereen Jousimies sijaitsee niin keskellä kaupunkia, että ajanvietettä riittää vaikka joka viikonpäivälle. Joka puolella mukaan menoon houkuttelevat museot, teatterit ja leffateatterit, stadionkeikat sekä harrastusporukat. Virkistävä reippailu puisto- ja koskimaisemissa tuo lisää hyvinvointia arkeen, samoin kuin vaikka seesteinen iltäpäiväkävely Pyynikin harjulle. Ilahduta ystäviäsi viehättävällä puistopiknikillä Koskenrannassa aurinkoisen iltapäivän kunniaksi. Mihin sinä tänään lähtisit?

Kohteen osoite: Aleksanterinkatu 20, 33100 Tampere

Palvelut ja etäisyydet: 

●    Koskipuisto 50 m 
●    Stockmann 170 m 
●    Pella’s Café 230 m  
●    Tampereen design-kortteli 270 m 
●    Kuntosali Fressi 270 m 
●    Rautatieasema 350 m 
●    Jussinkylän päiväkoti 400 m 
●    Koskikeskus 400 m 
●    Elokuvateatteri 400 m 
●    Tampereen teatteri 450 m 
●    Johanneksen koulutalo (alakoulu) 500 m 
●    Juhannuskylän koulu (yläkoulu) 600 m 
●    Kauppakeskus Ratina 550 m 
●    Linja-autoasema 650 m 
●    Kauppahalli 650 m 
●    Yliopisto 1 km 
●    Pääkirjasto 1,1 km 
●    Pyynikin uimahalli 1,3 km 
●    Hatanpään terveysasema 2,1 km 

Rakennusaikataulu

Joulukuu 2020

Ennakkomarkkinointi alkaa

Keväällä 2021

Kauppojen teko alkaa

Kevät-Kesä 2022

Valmistuminen

Koti oman maun mukaan

Lehto tarjoaa tyylikkään modernit sisustusratkaisut. Asunnonostajat voivat valita mieleisensä pintamateriaalit niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on useita sekä seiniin, lattioihin että kaapistoihin. Asuntojen varustelutaso on erinomainen. Keittiöön asennetaan uusinta suunnittelua ja tekniikkaa edustavia kodinkoneita (osassa asunnoista integroitavia), laadukas jääkaappi sekä induktioliesi. Kylpyhuoneessa on otettu huomioon esteettömyys. 

As. Oy Tampereen Jousimiehen ylimmät kerrokset on suunniteltu asunnonostajille, jotka vaativat kodiltaan jotain erityistä. Tyylikkäät kaksikerroksiset kahden tai kolmen makuuhuoneen kattohuoneistot tarjoavat laadukkaat sisustus- ja materiaaliratkaisut, oman saunaosaston sekä näkymän kaupungin kattojen ylle.

Kohteeseen rakentuu myös hyvin suunniteltuja yksiöitä ja kaksioita, jotka sopivat loistavasti sinkun tai pariskunnan kaupunkiasumiseen. Koteja yhdistää asuintilan maksimointi, laadukas sisustus, laajat ikkunapinnat ja valon yltäkylläisyys.
 

Koteihin virtaa valoa suurista ikkunoista. Kalusteisiin integroidut upouudet kodinkoneet viimeistelevät asunnot modernin tyylikkäällä silauksella.

Visualisointikuvat ovat taiteilijan näkemyksiä, eivätkä kaikilta osin välttämättä vastaa lopullista toteutusta. Malliston yksityiskohdat ja varusteet on määritelty myyntiasiakirjoissa. Tarkistathan huoneistokohtaisen pohjakuvan ja varustelutason aina kohteen myyjältä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ota yhteyttä

Joonas Nuutinen

050-4133280
joonas.nuutinen@lehto.fi

Seuraavat esittelyajankohdat

Aleksanterinkatu 20
To 11.05.2023 klo 17:00-18:00

Отправить сообщение

captcha

Tutustu kohteen dokumentteihin

Oheisista dokumenteista löydät kaiken, mitä sinun tulisi tietää Kohteesta. Voit ladata dokumentin klikkaamalla sen linkkiä.

As. Oy Tampereen Jousimiehen esite

Sisustusesite

Ota yhteyttä

Отправить сообщение

captcha