Asuntosijoittajan ABC

Asuntosijoittaminen ei ole mitään kvanttifysiikkaa. Menestyksekkäät kaupat vaativat vain hiukan pohjatyötä  ̶  ja kenties vinkin tai pari kokeneemmilta asuntosijoittajilta!

 

Konkarien vinkeillä lentoon

Suosittua asuntosijoittamisaiheista verkkosivustoa isännöivä kaksikko Orava ja Turunen on sijoittanut asuntoihin yli 10 vuoden ajan, ja siinä samalla blogannut havainnoistaan muiden asuntosijoittajien avuksi. Ryhmäkoulutusten ja puhujakeikkojen merkeissä kiertäneet kaverukset omistavat nuoresta iästään huolimatta yhdessä jo yli 30 sijoitusasuntoa.

Joonas ja Olli tuntevat perin pohjin sudenkuopat, joihin aloittelevat asuntosijoittajat useimmiten kompastuvat. Heidän tavoitteenaan on auttaa uusia sijoitusasunnosta haaveilevia kiertämään nämä esteet – ja pääsemään turvallisesti ja tuottoisasti alkuun asuntosijoittajan tiellä.

 

Osta, vuokraa ja vaurastu -koulutuksen sisältö

Aloittelijoille(kin) sopivassa 25 minuutin videokoulutuksessa Joonas Orava ja Olli Turunen laittavat hauskasti ja helppotajuisesti halki, poikki ja pinoon muun muassa seuraavat asuntosijoittamisen avainkysymykset:

  • Mitkä ovat hyvän sijoitusasunnon 4 tunnusmerkkiä?

  • Miten saat pienemmälle alkupääomalle parhaan tuoton?

  • Mikä on asuntosijoittamisen peruspihvi ja miten siitä huolehditaan?

  • Mitkä ovat velkavivun edut havainnollistettuina?

  • Miten Lehto Asuntojen valikoimasta löytyy se oikea sijoitusasunto?

Paljon muutakin asiaa taidolla suunniteltuun koulutukseen mahtuu, joten mahtisuositus täältä Lehdon tiimiläisiltä!

 

Mikä Sisäpiiri?

Parhaat sijoitusasunnot varataan nopeasti – usein jo ennen niiden julkaisua. Siksi asuntosijoittajaksi mielivän on ensisijaisen tärkeätä päästä piireihin, joissa parhaille paikoille rakennettavat oikean hintaiset asunnot jaetaan.

Lehdon Sisäpiirin jäsenenä kutsumme sinut kaikessa hiljaisuudessa asuntoapajille peräti viikkoa ennen uuden kohteen julkistusta. Tiedot lanseerattavista kohteista toimitetaan etukäteen sähköpostiisi. Näin saat aikamoisen varaslähdön kilpajuoksussa kohti tuottoisimpia asuntokauppoja!

Liity Sisäpiiriin ja saat ensimmäisenä tietää uusista kohteista

Saat liittymislahjaksi Osta, vuokraa ja vaurastu -verkkovalmennuksen ilmaiseksi (etusi 149,00 €)!