Liity sisäpiiriin - ja varaat parhaat asunnot ennen muita!

Lehdon Sisäpiiri on sähköpostilista, johon liittymällä voit saada tietoja uusista kohteistamme viikkoa-paria ennen julkista ennakkomarkkinoinnin aloitusta. Teemme myös erikoistarjouksia sisäpiiriläisille, sekä kutsumme mielenkiintoisiin tapahtumiin. Sokerina pohjalla: Liittyessäsi Sisäpiiriin nyt saat myös arvokkaan Osta, vuokraa ja vaurastu -verkkokoulutuksen maksutta!

 

Miksi kannattaa liittyä sisäpiiriin?

Kiinnostavimmat asunnot varataan yleensä nopeasti niiden tultua ennakkomarkkinointiin. Näin on erityisesti potentiaalisten sijoitusasuntojen kohdalla, sillä useimmilla asuntosijoittajilla on pankin lainalupaus jo valmiina odottamassa sopivan kohteen ilmaantumista. Sijoitusasuntomarkkinoilla nopea toiminta on avain tuottoisimpiin kauppoihin!

Lehdon Sisäpiiriläisenä olet ensimmäisenä apajilla, ja nappaat itsellesi parhaat sijoitusasunnot parhailla sijainneilla. Ennen uuden kohteen julkista lanseerausajankohtaa lähetämme sinulle kaikessa hiljaisuudessa herkullisen tietopaketin tulevasta kohteesta. Pääset tutustumaan kohteen sijaintiin, havainnekuviin, kulkuyhteyksiin, lähipalveluihin, ulkoilumahdollisuuksiin, sisustusvaihtoehtoihin ja pohjakuviin helposti ja mukavasti – joukon etunenässä!

Asuntosijoittajalle tärkeimmät luvut kuten myyntihinta ja velaton hinta sekä rahoitusvastikkeen, hoitovastikkeen ja mahdollisen tontin vuokravastikkeen määrät sisältyvät myös Sisäpiiriläisille lähetettyyn tietopakettiin. Näin voit tehdä täsmälliset tuottolaskelmat uudelle sijoitusasunnollesi ennen ostopäätöksen tekemistä ja asunnon varaamista.

 

Osta, vuokraa ja vaurastu -verkkokoulutus nyt maksutta

Tuleville asuntosijoittajille mikään ei ole arvokkaampi valtti kuin konkarien apu ja vinkit. Me Lehdolla haluamme sinun pääsevän tuottoisaan alkuun asuntosijoittajan polullasi, ja siksi tarjoamme nyt liittymislahjana Osta, vuokraa, vaurastu -tietokirjan tekijöiden Joonas Oravan ja Olli Turusen 149 euron arvoisen verkkokoulutuksen maksutta!

Suosittua asuntosijoittamisaiheista verkkosivustoa isännöivä kaksikko Orava ja Turunen on sijoittanut asuntoihin jo yli 10 vuoden ajan, ja siinä samalla blogannut havainnoistaan muiden asuntosijoittajien avuksi. Ryhmäkoulutusten ja puhujakeikkojen merkeissä kiertäneet kaverukset omistavat nuoresta iästään huolimatta yhdessä jo yli 30 sijoitusasuntoa. Heidän mottonsa ”Uskalla vaurastua!” on inspiroinut tuhansia kaltaisiasi suomalaisia kasvattamaan omaa varallisuuttaan turvallisesti ja tuottoisasti.

Aloittelijoille(kin) sopivassa 25 minuutin videokoulutuksessa Joonas Orava ja Olli Turunen kertovat hauskasti ja helppotajuisesti muun muassa hyvän sijoitusasunnon tunnusmerkeistä, alkupääoman tuoton maksimoinnista, asuntosijoittamisen peruspihvistä ja velkavivun eduista. He näyttävät myös havainnollisesti, kuinka Lehdon sivuilla pääsee tutkimaan ja varaamaan potentiaalisia sijoitusasuntoja. Liity siis heti ja saat käyttöösi  konkarisijoittajien rahanarvoiset vinkit!

 

Liity Sisäpiiriin ja saat ensimmäisenä tietää uusista kohteista

Saat liittymislahjaksi Osta, vuokraa ja vaurastu -verkkovalmennuksen ilmaiseksi (etusi 149,00 €)!