ENSIMMÄINEN NEROKAS ASIA KALASATAMASSA.

Rakennamme Helsingin Kalasatamaan uusia kohtuuhintaisia Nero-koteja.
As. Oy Helsingin Newtonin ja As. Oy Helsingin Edisonin ennakkomarkkinointi alkaa kesäkuussa 2019.


Liity Sisäpiiriin ja pääset valitsemaan ensimmäisenä juuri sinulle sopivan kodin.

Uudet nerokkaat kaupunkikodit ovat kooltaan 24–106 m2 ja valmistuvat osoitteeseen Työpajankatu 6, 00580 Helsinki. Monipuolisesta asuntovalikoimasta löytyy moderni ja toimiva koti niin sinkulle kuin perheellisellekin. Kalasataman kaupunginosassa on jokaiselle jotakin, vieressä ovat mm. Suvilahden ja Teurastamon kulttuuritarjonta ja kauppakeskus Redin palvelut kauppoineen sekä viihde- että harrastusmahdollisuuksineen. Kalasatamasta on myös sujuvat joukkoliikenneyhteydet kaikkialle pääkaupunkiseudulla.
 

Liitys Newtonin ja Edison seuraajaksi!

Kerro meille etsitkö yksiötä, kaksiota, kolmiota vai neliötä? Liity Lehto Asuntojen Sisäpiiriin ja saat ensimmäisenä tiedon Helsingin Newtonin ja Helsingin Edisonin ennakkomarkkinoinnista!

Liity Newtonin & Edisonin seuraajaksi!

Tutustu asuntopohjiin klikkaamalla tästä! 

HUOM! Asuntopohjat ovat alustavia. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Liity sisäpiiriin - ja varaat parhaat asunnot ennen muita!

Lehdon Sisäpiiri on sähköpostilista, johon liittymällä voit saada tietoja uusista kohteistamme viikkoa paria ennen julkista ennakkomarkkinoinnin aloitusta. Teemme myös erikoistarjouksia sisäpiiriläisille, sekä kutsumme mielenkiintoisiin tapahtumiin.

Miksi kannattaa liittyä sisäpiiriin?

Kiinnostavimmat asunnot varataan yleensä nopeasti niiden tultua ennakkomarkkinointiin. Sisäpiiriläisenä saat tiedot heti kaikista ennakkomarkkinointiin tulevista uudiskohteistamme, ja pääset valitsemaan upeista kohteistamme juuri sinulle sopivimman asunnon. Toimimalla nopeasti ennätät varata sinulle sopivan asunnon ennen muita halukkaita. 

Voinko poistua sisäpiiristä helposti?

Voit poistua sisäpiiristä painamalla sisäpiiriviestin alareunassa olevaa unsubscribe -painiketta tai laittamalla meille viestiä osoitteeseen varaukset[at]lehto.fi.

Liity sisäpiiriin ja osallistu arvontaan!

Katso kokemuksia Sisäpiiristämme.

Liity Sisäpiiriin ja saat ensimmäisenä tietää uusista kohteista!

Uusia asuntoja tulee varattavaksi kuukauden, parin välein. Sisäpiiriläisenä pääset varaamaan asunnon uusista kohteista jopa viikkoa ennen kuin kohde tuodaan julkiseen ennakkomarkkinointiin.