Kahdeksan syytä valita Lehto Asunnot

Asuntosijoittaminen kiehtoo, sijoitusstrategia on selvillä, luvut on räknätty ja rahoitus järjestyy. Tai ehkä etsit inspiraatiota ja esimerkkejä erinomaisista sijoitusasunnoista, joista saisit sijoituksellesi mahdollisimman hyvän ja turvallisen tuoton. Onnittelut, olet aivan oikeassa paikassa!

Lehto Asunnot on menestyvien sijoittajien valinta, sillä meidän asuntojamme parempia sijoituskohteita ei markkinoille useinkaan ilmesty. Tässä kahdeksan tärkeimmän kohdan lista syistä, joiden takia asuntosijoittaminen nimeomaan Lehdon kohteisiin on erinomainen siirto kohti mukavia ja huolettomia lisätuloja ja turvattua tulevaisuutta!

 

Kahdeksan syytä miksi Lehto Asunnot on sijoittajan ykkösvalinta

1. Asuntomarkkinoiden asiantuntijuus käytössäsi

Menestyksekäs asuntosijoittaminen on sekä asuntomarkkinoiden tuntemusta että matematiikkaa, ja me Lehto Asunnoilla olemme asiantuntijoita molemmissa! Syvällinen ymmärryksemme asuntomarkkinoiden, kaupunkien ja alueiden kehityksestä antaa meille näköalapaikan asumisen tulevaisuuteen. Tämän asiantuntemuksen avulla voimme tarjota asuntosijoittajille kohteita, joista saat maksimaalisen tuoton oli sijoitusstrategiasi sitten millainen tahansa!

 

2. Edullinen ostohinta parantaa tuottoa

Lehdon innovatiivinen rakennustapa säästää kustannuksia ja samanaikaisesti parantaa työn laatua. Vuokratuotot ovat kuitenkin kohteissamme erinomaiset ja asuntomme haluttuja vuokralaisten keskuudessa. Kilpailukykyinen ostohinta, strateginen sijainti ja mukava kassavirta yhdessä luovat voittamattoman yhdistelmän muhkeaa tuottoa etsivälle asuntosijoittajalle!

 

3. Joka kohteessa tarkkaan mietitty sijainti

Asuntosijoittajat tietävät, että tuoton tavoittelussa kaksi asiaa on ylitse muiden: sijoitusasunnon sijainti ja hinta. Lehto Asuntojen kohteita kohoaa niin yliopistokaupunkien keskustakortteleihin, vehreisiin ja vireisiin lähiökaupunginosiin kuin pienempien kaupunkien keskustoihinkin eri puolille maata. Rakennamme vain kasvaville ja dynaamisille alueille, joilla on kysyntää ja nostetta. Kulkuyhteydet pelaavat erinomaisesti ja palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Asuntosijoittajan näkökulmasta tämä tarkoittaa sitä, että vuokralaisia on helppo löytää ja tuotto on varmin mahdollinen!

 

4. Sijoittajanäkökulma huomioitu jo suunnitteluvaiheessa

Lehto Asunnoilla tähtäämme aina siihen, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä - hankkivatpa he sitten yhden asunnon omaksi kodikseen taikka yhden tai kymmeniä sijoitusasuntoja. Asuntosijoittajat ovat tärkeimpiä kohderyhmiämme ja siksi tarpeesi on huomioitu meillä jo suunnitteluvaiheessa. Rakennamme vain kasvaville alueille hyvillä tulevaisuudennäkymillä, pienten asuntojen tarjontamme on laajaa ja monipuolista, laskemme useiden kohteiden tuottopotentiaalin sijoittajille jo valmiiksi ja vastikkeet on kohteissamme laskettu sijoittajaystävällisiksi. Kohteissamme yhtiölainavastikkeet myös tuloutetaan, jolloin ne ovat asuntosijoittajille verovähennyskelpoisia. Lisäksi asuntomme ovat kohtuuhntaisia. Kaikki tämä tarkoittaa asuntosijoittajalle herkullista tuottoa helposti, vaivattomasti ja turvallisesti!

 

5. Arkkitehtuurin ja suunnittelun laatu

Lehto Nero-kotien asukkaat kiittävät rakennuttajaa erityisesti laadusta. Arkkitehtonisesti Lehto Asuntojen Nero-kohteet ovat korkeatasoisia, mielenkiintoisia, modernin skandinaavisia ja suomalaiseen makuun sopivia. Lehto Asuntojen moninaiset eri pohjaratkaisut ovat syntyneet pitkän ja huolellisen, asukaslähtöisen suunnittelutyön tuloksena. Pienissäkin asunnoissa löytyy mukavasti valinnanvaraa pohja- ja sisustusratkaisujen sekä budjetin suhteen. Kaikki asuntomme ovat suomalaisten muotoilijoiden, arkkitehtien ja insinöörien taidonnäytteitä, joissa laadukas arki ja kohtuullinen hinta lyövät kättä. Tämä tarkoittaa sitä, että yhä useammalla on mahdollisuus toteuttaa unelmansa asuntosijoittamisesta! Lisäksi parhaat ja maksukykyiset vuokralaiset kiinnostuvat asunnoistamme, viihtyvät niissä hyvin ja haluavat pitää kodeistaan hyvää huolta.

 

6. Lehto Asunnot valmistuvat aikataulussa

Meille Lehto Asunnoilla on erityisen tärkeää, että kohteidemme uudet asukkaat ja asuntosijoittajat voivat suunnitella elämäänsä eteenpäin luottaen siihen, että me pidämme oman osuutemme sopimuksesta. Rakennushankkeen viivästykset ja myöhästymiset eivät kuulu sanavarastoomme kiitos Lehdon uraauurtavan teknologiakehityksen ja rakennustavan, jossa asuntojen avainkomponentit kootaan moduuleina tehtaalla. Lehdon työmaavaihe on verraten lyhyt ja kuivaketjusta huolehdittu. Kaikki tämä tarkoittaa laadukkaampaa rakennusjälkeä ja vähemmän rakennusvirheitä korjattavaksi jälkeenpäin. Asuntosijoittajana voit laskea budjettisi sen varaan, että vuokratulot alkavat kilistä kassaan silloin kuin pitääkin. Myös vuokralaisesi voi suunnitella muuttopäiväänsä luottavaisin mielin.

 

7. Asuntomyyjämme tuntevat alueensa vuokramarkkinat ja asuntosijoittajien tarpeet

Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä Lehto Asuntojen sijoitusasuntoja puoltaa asuntomyyntitiimimme sijoitusasuntoja koskeva asiantuntemus. Asuntomyyjämme tuntevat edustamiensa alueiden vuokramarkkinat ja asuntosijoittajien tarpeet läpikotaisin. He ovat arjen eksperttejä tuottavan sijoituskohteen valinnassa. Ethän siis epäröi ottaa yhteyttä jos asuntosijoittaminen ja korkea tuotto kiinnostaa!

 

8. Satoja sijoitusmahdollisuuksia yhden klikkauksen päässä

Katso Lehdon vapaana olevat asunnot. Voit myös lukea lisää asuntosijoittamisesta, sijoitusasunnon valinnasta, tuoton maksimoinnista, asuntosijoittajan verovähennyksistä ja muista asuntosijoittajaa kiinnostavista aiheista. Jos mieleistä kohdetta ei heti löydy, kannattaa ilman muuta liittyä jo tänään Lehdon Sisäpiiriin. Sisäpiiriläisenä saat sähköpostiisi tiedon uusista kohteistamme ennen niiden julkistamista, ja pääset poimimaan parhaat asunnot päältä! Sisäpiiriin liittyminen ei maksa mitään ja voit helposti jättäytyä listalta pois milloin tahansa. Toivottavasti silloin, kun oma upea Lehto Asunnot -sijoitusasuntosi on löytynyt!

 

Lisätietoja sijoitusasunnoistamme antavat mielellään Lehto Asuntojen asuntomyyjät. Myyntitiimin yhteystiedot löydät täältä.

Liity Sisäpiiriin ja saat ensimmäisenä tietää uusista kohteista

Sisäpiiriläisenä pääset varaamaan asunnon uusista kohteista ennen kuin kohde tuodaan julkiseen ennakkomarkkinointiin.