Myytävät asunnot Vantaa

Tältä myytävät asunnot Vantaa -sivulta löydät yleistä tietoa Vantaasta asuinpaikkana sekä Lehdon asuntotarjonnan Vantaan osalta.

Vantaa on väkiluvultaan Suomen neljänneksi suurin kaupunki. Vantaan katukuvassa näkyy selvästi pääkaupunkiseudun vilkas, aktiivinen ja kaupunkilaistunut elämäntyyli, mutta toisaalta Vantaa sijoittuu kauttaaltaan hyvin luonnonläheiseen ympäristöön, joka tarjoaa vastapainona puitteet rauhalliseen ja maanläheiseen elämiseen. Sanotaankin, että Vantaa on täynnä vastakohtia - suurkaupungin vilskettä ja puhdasta luontoa.

Vantaasta on tullut muun pääkaupunkiseudun ohella vilkkaasti kasvava alue, ja sen väkiluvun ennustetaan kasvavan n. 50 000 henkilöllä vuoteen 2040 mennessä. Kasvukeskuksena Vantaa takaa hyvien palveluiden ja kulkuyhteyksien erinomaisen saatavuuden. Tutustu myytävät asunnot Vantaa -sivultamme löytyvään asuntotarjontaan!

Kulkuyhteydet Vantaalla - julkinen ja yksityinen liikenne toimivat hyvin

Vantaa sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä niin julkisen liikenteen, pyöräilyn kuin yksityisautoilunkin näkökulmasta. Junalla pääset Helsingin keskustaan alle puolessa tunnissa, kattavalla bussiverkostolla voit seikkailla ympäri pääkaupunkiseutua ja muualle Suomeen lähteminen on nopeaa, kun valtatielle pääsee nopeasti ilman suuria ruuhkia. Äkkilähtö lämpöön onnistuu myös kätevästi Helsinki-Vantaan lentokentän ansiosta.

Vantaan sisällä on helppo kulkea vilkkaan bussiverkoston avulla. Erilaisia bussilinjoja kulkee yli 100, joista suurin osa on juurikin Vantaan sisäisiä linjoja. Myös autoilu on huomioitu hyvin parkkipaikkojen runsauden kautta. Parkkipaikkojen saatavuuden lisäksi autolla liikkumista helpottaa se, että Vantaalla ei ole varsinaista kaupungin keskustaa, minkä ansiosta liikkuminen on nopeaa kaupunginosasta toiseen. 

Ympäristö ja luonto

Luonto Vantaalla on alavaa ja korkeuserot ovat verrattain pieniä. Maastoa värittävät yli 50 puroa, kaksi jokea (Vantaanjoki ja Keravanjoki) sekä perinteinen lähimetsämaisema. Vantaalla sijaitsee hyvin suosittu Sipoonkorven kansallispuisto, jossa yhdistyvät suomalaiset perinnemaisemat: pellot, suot, korpimetsät ja jyrkät kalliot.

Maantieteellisesti Vantaa jakautuu seitsemään suuralueeseen, jotka jakautuvat yhteensä 61 eri kaupunginosaan. Asukasluvultaan suurin suuralue on Myyrmäen suuralue ja pienin Kivistön suuralue. Tyypillisesti Vantaa jaotellaan kuitenkin Itä- ja Länsi-Vantaaseen. Jakopisteenä toimii Vantaan keskiosassa sijaitseva Helsinki-Vantaan lentoasema.

Tekeminen, harrastaminen ja vapaa-aika

Vantaa on urheilua ja liikuntaa harrastaville henkilöille otollinen asuinpaikka, sillä harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset. Luonto on läsnä jokaisessa kaupunginosassa, joten lenkille voi lähteä suoraan kotiovelta. Vantaalla on mm. viisi eri uimahallia, neljä sisäurheiluhallia, 25 tenniskenttää, kolme jalkapallohallia sekä kaksi jäähallia. Lisäksi ulkoluistelualueita on useita ja kuntoratoja 16, joista kaikki ovat valaistuja. Vantaalla on myös kolme golfkenttää.

Vantaanjoki, Keravanjoki ja Kuusijärvi tarjoavat hyvät puitteet melontaan, suppailuun ja uintiin. Kalastuksesta pitäville nämä kaksi suurta jokea tarjoavat myös oivalliset kalastuspaikat. Järviä Vantaalla on melko vähän ja ne ovat melko pieniä.

Kevyempään ulkoiluun löydät Vantaalta useita luontopolkuja, joista suurin on Sipoonkorven kansallispuisto. Sipoonkorven kansallispuisto tarjoaa hyvät puitteet koko perheen ulkoiluun ympäri vuoden. Maasto on vaihtelevaa, mutta helppokulkuista. Korpimetsää, jyrkkiä kallioita, puroja ja suoalueita, sitä on Sipoonkorpi - nokipannukahveja ja eväshetkeä unohtamatta.

Muita aktiviteetteja Vantaalla tarjoavat mm. Heureka, Fazerin tehdas, Tikkurila-festivaali, Suomen ilmailumuseo, Vantaan taidemuseo sekä Viihdekeskus Flamingo. Vantaalta löydät paljon tekemistä koko perheelle kaikkina vuoden aikoina.

Koulutus ja työllisyys

Vantaalla on 44 suomenkielistä ja viisi ruotsinkielistä peruskoulua. Lukioita Vantaalla on yhteensä yhdeksän. Korkeakouluja Vantaalla on kaksi: Metropolian ja Laurean ammattikorkeakoulut.

Vantaalla on paljon työpaikkoja elintarvike-, LVI-, kone- ja laiteteollisuuden aloilla, koska Vantaa sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien ja suurien valtateiden varrella. Vantaan työttömyysaste on ainoastaan 8,9 prosenttia ja erityisesti pitkäaikaistyöttömien sekä yli 50-vuotiaiden työttömien määrä on ollut nopeassa laskussa. 

Lisäksi alle 25-vuotiaiden nuorten aikuisten työttömyys on tarkoitus puolittaa tulevan valtuustokauden aikana luomalla lukuisia uusia työpaikkoja mm. vanhus- ja vammaispalveluiden pariin.

Yleistä tietoa Vantaasta

Vantaa lukuina:

Väkiluku: 224 397 (huhtikuussa 2018)

Ikäjakauma: 0–14-vuotiaiden osuus 17,9 % - 15–64-vuotiaiden osuus 67,1 % - yli 64-vuotiaiden osuus 15,0 % (2016)

Äidinkieli: suomenkielisten osuus 80,8 %, ruotsinkielisten osuus 2,6 %, muut 16,6 % (2016)

Kunnallisvero: 19 %

Keskimääräinen neliöhinta vanhassa osakehuoneistossa: 2835 €

Vantaan hallinnollinen keskus on Tikkurila, mutta kaupungille tyypillistä keskustaa Vantaalla ei ole, vaan Vantaa koostuu yksittäisistä taajamista. Siitä syystä shoppailuun soveltuvat parhaiten kauppakeskukset, joista esimerkkeinä Myyrmanni ja Jumbo.

Lehdon myytävät asunnot Vantaalla - kohtuuhintaisia kaupunkikoteja keskeisillä sijainneilla

Rakennamme Lehdolla koteja suomalaisiin tarpeisiin huomioimalla aikakauden asumisen trendit. Tällä hetkellä asumisen trendinä Suomessa ovat kohtuuhintaiset kodit, joissa neliömäärä on optimoitu käytännöllisten pohjaratkaisujen avulla. Ylimääräiset neliöt näkyisivät vain asunnon kalliimpana osto- sekä ylläpitohintana, minkä takia optimaaliset pohjaratkaisut nostavat suosiotaan perheiden koon pienentyessä.

Kun yhdistämme käytännöllisiin pohjaratkaisuihin vakioidun rakentamisen konseptimme, niin pystymme tarjoamaan kohtuuhintaisia koteja myös ensiasunnon ostajille erinomaisilta ja halutuilta sijainneilta.

Trendien seuraaminen on tärkeää paitsi meille rakentajana, mutta myös sinulle asunnon ostajana. Liian suuri asunto on nimittäin vaikeampi saada myytyä, koska ihmiset suosivat jatkuvasti käytännöllisempiä koteja. Jos asunnon myynnille tulee vuosien päästä syystä tai toisesta kiire, niin asunnon voi joutua myymään selvästi alle markkinahinnan, vaikka alueen asuntojen hinnat muuten olisivatkin nousseet.

Vantaa on Järvenpään, Espoon ja Kirkkonummen tavoin fiksu valinta pääkaupunkiseudulta kodin haluavalle ensiasunnon ostajalle, sillä neliöhinnat ovat Helsinkiä selvästi matalammat, mutta kaikki palvelut ovat silti yhtä lähellä. Helsinkiin pääsee lisäksi kätevästi julkisilla kaikista näistä kaupungeista.

Meidän kauttamme ensiasunnon ostaja pääsee kohtuuhintaan kiinni omaan asuntoon, jolloin oman varallisuuden kasvattaminen voi alkaa. 

Rakentamisen konseptimme

Rakennamme asunnot konseptimme mukaisista ja vakioiduista elementeistä moduulirakentamisen periaattein. Elementit valmistamme kuivissa tehdasolosuhteissa. 

Konseptimme takaa siis korkean rakentamisen laadun, mutta myös kohtuuhintaisten uusien asuntojen tuomisen asuntomarkkinoille. Moduuleista rakentaessa itse työmaalla tehtävä rakennusaika on lyhyempi, mikä tuo selkeitä kustannusetuja, jotka näkyvät suoraan ostamasi asunnon hinnassa. Konseptimme on mahdollistanut mm. sen, että pystymme tarjoamaan myös puukerrostaloja ja luhtitaloja hyvin kilpailukykyiseen hintaan. Aiemmin puukerrostalojen rakentamista vältettiin, koska rakentamiseen meni huomattavasti kauemmin aikaa verrattuna betonisen kerrostalon rakentamiseen.

Puukerrostalot ovat hyvin suosittuja niiden ulkonäön, ekologisuuden ja laadukkaan sisäilman ansiosta. Esimerkiksi Vantaan Kulomäkeen kesällä 2019 valmistuvasta puukerrostalosta varattiin kolmasosa asunnoista ensimmäisen kahden tunnin aikana.

Kaikissa rakentamissamme kerrostalokohteissa on suuret ikkunat, jolloin myytävät asunnot ovat valoisia ja raikkaita, koska luonnonvalo pääsee tulvien sisään. Jokaisesta asunnosta löytyvä vesikiertoinen lattialämmitys mahdollistaa sen, että seinäpattereita ei tarvita, jolloin ikkunat voidaan rakentaa suuremmiksi. Toisaalta patterit eivät ole myöskään viemässä tilaa tai vaikeuttamassa asunnon sisustamista haluamansa näköiseksi. 

Suurien ikkunoiden ja lattialämmityksen lisäksi myytävien asuntojen perusvarustelua ovat modernit ja avarat keittiöt, jotka on varusteltu integroiduilla kodinkoneilla sekä laadukkailla keittiöpinnoilla.

Tutustu myytävät asunnot Vantaa -sivumme tarjontaan

Lehdon myytävät asunnot Vantaa -sivulta löydät kattavan valikoiman rakentamiamme uusia asuntoja. Asunnot soveltuvat erityisen hyvin yksinasujille, pariskunnille sekä pienille perheille, jotka arvostavat käytännöllisiä pohjaratkaisuja, moderneja asuntoja sekä hyvien kulkuyhteyksien läheisyydessä sijaitsevia asuinalueita.

Tutustu myytävät asunnot Vantaa -sivullemme kokoamaamme asuntotarjontaan. Kun löydät itsellesi sopivan asunnon, niin tutustu alueeseen tai ole yhteydessä asiantuntijaamme ja varaa asunto itsellesi.