Ensiasunnon osto: Kokemuksia ensimmäisen oman kodin ostamisesta Lehto Asunnoilta

Millaisia kokemuksia nuorilla asunnonostajilla on ensiasunnon hankinnasta Lehto Asunnoilta? Miten ostoprosessi sujui? Mitä ajatuksia Lehdon asiakkailla on omista kodeistaan muuton jälkeen? Nuoret omistusasujat kertovat!

Ensiasunnon ostokokemuksia Lehto Asunnoilta

Kia: ”En voi olla kuin tyytyväinen, että päätin ostaa asunnon Lehdolta”

Lähihoitaja Kia Lindfors osti oman kaksion Keravalta ja kiittelee erityisesti valon runsautta uudessa kodissaan. Myös säädettävä lattialämmitys ja sen tuoma tilan tuntu huoneissa miellyttävät nuorta omistusasujaa. Lehdosta Kialla on vain hyvää sanottavaa:

”Alusta asti, kun varasin asunnon ja kävin keskustelemassa Lehdolla, kaikki on mennyt tosi nopeasti. Sieltä on oltu minuun hyvin yhteydessä. Jos on ollut jotain kysyttävää, olen pystynyt soittamaan ja sieltä on vastattu nopeasti. Kaikki on mennyt niin hyvin koko prosessin ajan, ei ole ollut mitään ongelmia. En voi olla kuin tyytyväinen, että päätin ostaa asunnon Lehdolta!”

Minna: ”Suomalainen toimija, joka tietää mitä tekee”

Kirkkonummella työskentelevä viestintäyrittäjä Minna Rajainmäki viihtyy hienosti Tolsan radanvarteen kohonneessa asunnossaan, jota käyttää nykyään toimistona. Alue on viihtyisä ja ulkoilumaastot upeat.

”Kaksi asiaa ilahduttaa päivittäin. Toinen on se, että tämä on tosi hiljainen; vaikka on lähellä rautatieasemaa, junan ääniä ei kuulu. Toisekseen tämä on moderni. Kaikki laitteet ja hanat ja säädöt on nykyaikaisia ja koko koti on kiva käyttää.”

”Minulle on jäänyt Lehdosta lähestyttävä mielikuva. Suomalainen toimija, joka tietää mitä tekee.”

Kian ja Minnan videohaastattelut voit katsoa kokonaisuudessaan Lehto Asuntojen Kokemuksia-sivulta. Siellä voit katsoa myös Riikan ja Miikan haastattelun, jossa Espoosta rivitaloasunnon hankkinut pariskunta kiittelee mahdollisuutta ostaa omannäköinen koti – naapureita edullisemmin!

Kokeile helppoa asuntohakuamme

Jos Kian ja Minnan kokemukset ensiasunnon ostosta Lehto Asunnoilta herättivät kiinnostuksesi, kannattaa kokeilla myös kaikki Lehto Asuntojen kohteet kattavaa Asuntohakua. Siellä on kirjoitushetkellä listattuna upeita kohtuuhintaisia koteja peräti 15 eri paikkakunnalta ympäri Suomen!

Liity Lehdon Sisäpiiriin nyt ja saat kattavan ja helppolukuisen Ensiasunnon ostajan-oppaan!

Huolella laaditussa oppaassamme avaamme ensiasunnon ostoprosessin salat budjetin laatimisesta ensiasunnon rahoitukseen, omien asumistarpeiden kartoituksesta kauppakirjojen allekirjoittamiseen ja taloyhtiön osakkaaksi pääsyyn. Kohtuuhintaiset Lehdon kohteet julkistetaan aina ensin Sisäpiirin jäsenille. Liity siis jo tänään ja olet askeleen lähempänä unelmaasi omasta upeasta kodista!