Asiakaskokemuksia Lehdon asiakkailta

Kia: ”En voi olla kuin tyytyväinen, että päätin ostaa asunnon Lehdolta”

”Ostin Lehdolta omistusasunnon täältä Keravalta vuoden 2017 lopussa. Muuttamaan pääsin kesäkuussa 2018. Asuntoni on 44-neliöinen kaksio, josta löytyy myös melko tilava parveke. Isot ikkunat tuovat tänne todella paljon valoa – valoisuus olikin yksi asia, joka minut tänne houkutteli! Joka puolelta asuntoa löytyy ainakin yksi ikkuna ja isot parvekeovet tuovat myös valoa sisään. Lattialämmitys löytyy eli ei näy pattereita seinillä, sekin on plussaa. Lattialämmitystä voin itse säädellä termostaatista. Wc-tilakin on ihan sopivan kokoinen, mahtuu isompikin pesukone ja suihkuseinä pitää tilan kuivana. 

Alusta asti, kun varasin asunnon ja kävin keskustelemassa Lehdolla, kaikki on mennyt tosi nopeasti ja sieltä on oltu minuun hyvin yhteydessä. Jos on ollut jotain kysyttävää, olen pystynyt soittamaan ja on vastattu nopeasti. Kaikki on mennyt niin hyvin koko prosessin ajan, ei ole ollut mitään ongelmia. En voi olla kuin tyytyväinen, että päätin ostaa asunnon Lehdolta!

Kia Lindfors
Lähihoitaja, Kerava

Riikka ja Miikka: ”Kiva että Lehto tekee sopuhintaisia asuntoja”

Miikka: Hankimme Lehdolta 50-neliöisen kolmion, johon muutimme elokuussa 2017. Tämä oli niin hyvä, että lyhyellä varoitusajalla ryhdyimme tuumasta toimeen!

Lehdon toiminta on ollut odotetunlaista. He ovat hoitaneet rakentamisen ajallaan ja hyvin, kaikki aikataulut ovat pitäneet. Saamamme asiakaspalvelu on ollut ihan kohdillaan. 

Riikka: Ei meillä ollut mitenkään tarkoitus ostaa asuntoa, se ei ollut kummallakaan aktiivisena haaveena. Sitten törmäsimme tähän ja ajatus heräsi: miksei? En ollut koskaan unelmoinut asunnon omistamisesta, mutta kun tulin omaan asunooni, kyllähän se oli aika wau-hetki!

On kiva, että Lehto tekee sopuhintaisia asuntoja. Ainakin mitä olen Oikotieltä katsonut, kun tästä myytiin vielä muutama asunto, kyllä niissä on hintapyyntö aika paljon enemmän kuin mitä me maksoimme. 

Materiaaleista saimme valita joko parketin ja laminaatin sekä värin, keittiön kaappien värit ja kylpyhuoneen lattian värin. Myös huonejaosta saimme päättää. Oli mahdollista saada joko loft-asunto, kaksio tai kolmio. Me valitsimme kolmion. Mulla pomppasi vähän sydän kurkkuun, kun lopputarkastuksessa huomattiin, että meille olikin asennettu väärä lattia. Mutta kyllä he sen vaihtoivat. 

Teemu: Kyllä, ei mitään ongelmaa. Hyvä fiilishän se on, kun kämppä on ollut mieleinen, ja nyt kalustettuna edelleen mieleinen, heh. Saatiin oman näköinen!

Riikka, miljöösuunnittelija
Miikka, lasten kriisivastaanoton ohjaaja