Asuntosijoittaminen

Kiikarissa sijoitusasunto? Aloita etsintä lukemalla tämä!

Asuntosijoittajaksi ryhtyminen voi olla yhtä aikaa innostavaa, jännittävää ja hämmentävääkin. On niin paljon muistettavaa, opittavaa ja hoidettavaa – kokonainen uusi aluevaltaus! On osattava budjetoida sijoitusasuntohanke oikein, tultava tutuiksi numeroiden pyörittelyn eli sijoitusasunnon tuoton laskentatapojen kanssa, haettava ehkä sijoitusasuntolainaa ja päästävä kenties myös asuntosijoittajien sisäpiiriin kärkkymään ensimmäisten joukossa parhaita diilejä. Sitten täytyy osata valita asunto, jolle on vuokralaisten keskuudessa kysyntää. Asunto, joka vuosien mittaan maksaa itsensä takaisin ja tuottaa ylimääräistäkin.

Uudiskohdetta sijoitusasunnoksi etsittäessä ensisijaisen tärkeää on valita oikea rakennuttaja. Vakavarainen yhtiö, joka rakentaa oikeille alueille, pysyy aikataulussa, huolehtii rakennusvaiheen kuivaketjusta ja tekee laadukasta työtä sijoittajaystävälliseen hintaan. Lehto Asunnot on varma valinta silloin, kun haluat turvallisen tuoton ensimmäisestä tai kahdennestakymmenennestä sijoitusasunnostasi. Me rakennamme vuosikymmenien kokemuksella asuntoja nouseville alueille, erinomaisten kulkuyhteyksien päähän, turvallisesti ja tarkasti, asuntosijoittajien tarpeet tuntien. Ainutlaatuinen konseptimme varmistaa sen, että saat portfolioosi laadukkaan ja kestävän asunnon erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Koska asuntomme myydään kohtuuhintaan, olet myös askelen edellä kilpailoijoitasi matkalla kohti sievoista vuosituottoa!

Tälle sivustolle olemme koonneet muutaman artikkelin, joiden avulla pääset asuntosijoittajan matkallasi turvalliseen alkuun. Kerromme sijoitusasunnon rahoituksesta, sijoitusasuntolainan hakemisesta sekä asuntosijoittajan veroista ja verovähennyksistä. Vinkkaamme myös, miten sijoitusasunnon tuotto lasketaan, mihin on tärkeä kiinnittää huomiota sijoitusasuntoa valittaessa sekä siitä, miten sijoitusasunnon ostoprosessi tavallisesti etenee. Sivustollamme voit myös tutustua herkullisiin sijoituskohteisiimme ympäri maata ja liittyä Lehto Asuntojen Sisäpiiriin, jonka jäsenenä pääset ensimmäisten joukossa tutustumaan uusiin kohteisiimme jo ennen niiden julkistamista. Jos sinulla on kysymyksiä sijoitusasunnon ostamisesta tai valinnasta, ethän epäröi ottaa yhteyttä asuntomyyjiimme. He auttavat mielellään!

Rakentavin terveisin,

Lehto Asuntojen asuntotiimi

P.S.

Uusi Lehto Profit takaa sinulle 24 kk tuottotakuun! Lehto Profit -vuokratuottotakuu auttaa sinua pysymään suunnitellussa tuottotavoitteessasi. Saat säännöllisen ja varman kassavirran ostamastasi asunnosta.

Lehto Profit takaa sijoitusasunnon ostajalle katkeamattoman 24 kuukauden vuokratuoton asunnon hallinnan luovutuksesta lukien. Myyjä vastaa vuokralaisen hankkimisesta ja niinä kuukausina, jolloin asunto ei ole vuokrattuna ja ostajalle ei synny vuokratuottoa, maksaa myyjä ostajalle vuokratakuun syntymättä jääneestä vuokratuotosta. Vuokratakuun suuruus on markkinahintainen vuokra, jonka määrittelee Lehto Asunnot Oy:n yhteistyökumppani.

Lue lisää profitista täällä.

Liity Sisäpiiriin ja saat ensimmäisenä tietää uusista kohteista - Saat myös Osta, vuokraa ja vaurastu - verkkovalmennuksen ilmaiseksi (ovh. 149€)!