Asuntosijoittaminen

Kiikarissa sijoitusasunto?

Tervetuloa Lehdon asuntosijoittajasivuille! Asuntosijoittaminen on tasaisesti tuottava ja moniin muihin sijoitusmuotoihin verrattuna turvallinen tapa kartuttaa varallisuutta. Oikein valitulla sijoitusasunnolla voit tavoitella peräti kahdenlaista tuottoa: kuukausittaista vuokratuottoa sekä pitkän tähtäimen arvonnousua. Kunhan asunnossasi on huolellisesti valittu vuokralainen, tuotto kilahtaa tilillesi joka kuukausi – ja jos oikein onni potkaisee, saatat tehdä voittoa myös asuntosi myynnillä.

Asuntosijoittajaksi ryhtyminen vaatii hieman perehtymistä, mutta vaikeaa se ei ole. Toisin kuin aloitteleva osakesijoittaja, asuntosijoittaja voi ottaa alan termit ja keskeiset periaatteet haltuun melko nopeasti. Asuntosijoittajana voit myös hyödyntää edullisia lainaehtoja ja veroetuja ja parantaa molemmilla sijoituksesi tuottoa – kunhan tiedät, mitä kaikkea tarjolla on.

 

Suomen sijoittajaystävällisin rakennuttaja?

Lehto Asuntojen konseptiin kuuluu rakentaa laadukkaita uudiskohteita parhaille sijainneille  ̶  ja aina kohtuuhintaan. Asuntomme ovatkin monien hinta- ja laatutietoisten asuntosijoittajien menestyksen salaisuus.

Me Lehdolla haluamme tarjota maan parhaita asuntosijoitusmahdollisuuksia niin pien- kuin suursijoittajillekin. Asuntosijoittamiseen vasta tutustuville kokoamme koko alan kenties kattavimman paketin helposti haltuun otettavaa tietoa eri muodoissa. Meidän mielestämme asuntosijoittamisen ei tarvitse olla monimutkaista eikä pelottavaa. Konkareiden matkassa asuntoihin sijoittaminen on nimittäin mielenkiintoista ja innostavaa!

 

Asuntosijoittajan täkyt: Aloita näistä

Lähde kanssamme mielenkiintoiselle matkalle kohti tuottavia asuntokauppoja! Aloita tutustumalla asuntosijoittajasivustomme monipuolisiin materiaaleihin ja mahdollisuuksiin.

Liity Sisäpiiriin ja saat ensimmäisenä tietää uusista kohteista

Saat liittymislahjaksi Osta, vuokraa ja vaurastu -verkkovalmennuksen ilmaiseksi (etusi 149,00 €)!

Liity Sisäpiiriin ja saat ensimmäisenä tietää uusista kohteista

Saat liittymislahjaksi Osta, vuokraa ja vaurastu -verkkovalmennuksen ilmaiseksi (etusi 149,00 €)!