Asuntosijoittaminen

Kiikarissa sijoitusasunto? Aloita etsintä lukemalla tämä!

Asuntosijoittajaksi ryhtyminen voi olla yhtä aikaa innostavaa, jännittävää ja hämmentävääkin. On niin paljon muistettavaa, opittavaa ja hoidettavaa – kokonainen uusi aluevaltaus! On osattava budjetoida sijoitusasuntohanke oikein, tultava tutuiksi numeroiden pyörittelyn eli sijoitusasunnon tuoton laskentatapojen kanssa, haettava ehkä sijoitusasuntolainaa ja päästävä kenties myös asuntosijoittajien sisäpiiriin kärkkymään ensimmäisten joukossa parhaita diilejä. Sitten täytyy osata valita asunto, jolle on vuokralaisten keskuudessa kysyntää. Asunto, joka vuosien mittaan maksaa itsensä takaisin ja tuottaa ylimääräistäkin. Ei hätää! Autamme sinut asuntosijoittamisen alkuun! 

Lehto Profit varmistaa, että saat varmasti tuottoa sijoitusasunnostasi kriittisten ensimmäiten 2 vuoden aikana!

Helpoin tapa oppia asuntosijoittamisen perusteet on kuitata alapuolisen lomakkeen kautta pääsy verkkovalmennukseen, jossa opit nopeasti asuntosijoittamisen perusteet!

 

Uusi Lehto Profit: Taattu vuokratulo kahdeksi vuodeksi 

Mietityttääkö sijoitusasunnon tuotto vielä? Lehdon uusi Lehto Profit -vuokratuottotakuu. takaa sijoitusasunnon ostajalle katkeamattoman 24 kuukauden vuokratuoton. Voit siis huoletta elää arkeasi murehtimatta vuokralaisten etsimisestä tai hukkakuukausista – Lehto Profitin avulla saat parhaan mahdollisen alun asuntosijoittajan matkallesi! 

Lue lisää profitista täällä.

 

Sisäpiiriläisenä olet ensimmäisenä apajilla 

Sijoitusasunnon metsästäjän on tärkeää olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Parhaat asunnot esitellään usein ensin harvoille ja valituille, ja julkistetaan muille usein vasta kun herkullisimmat sijoitusasunnot on jo napattu päältä. Lehto Asuntojen sisäpiiriläisenä saat tiedot tulevista kohteistamme kännykkääsi jo ennen niiden julkistamista – ja pääset ensimmäisten joukossa valitsemaan! Liity siis Sisäpiiriin jo tänään alla olevalla lomakkeella, tai täällä.

Ilmainen verkkovalmennus sinulle!

Asuntosijoittamisessa menestyminen vaatii hyviä tietoja ja taitoja. Sijoittajan pitää tietää mistä ja millainen sijoitusasunto kannattaa ostaa ja minkälainen vuokralainen asuntoon kannattaa valita. Joonaksen ja Ollin verkkovalmennus valmentaa sinulle ne tiedot ja taidot, jotka asuntosijoittaja tarvitsee menestymiseen. Liity sisäpiiriin nyt ja aloita matka asuntosijoittajaksi!

Liity Sisäpiiriin ja saat ensimmäisenä tietää uusista kohteista - Saat myös Osta, vuokraa ja vaurastu - verkkovalmennuksen ilmaiseksi (ovh. 149€)!

 

Lehdon myyntitiimi palveluksessasi

Jokaisen asuntomyyjämme päivän kohokohtia ovat ne hetket, kun hinta- ja laatutietoiselle asiakkaalle löytyy juuri oikeanlainen asunto. Ota siis ihmeessä yhteyttä ja toteutetaan yhdessä toiveesi ensimmäisestä (tai kymmenennestä) sijoitusasunnostasi! Yhteystietomme löydät täältä.
Esimerkkejä Lehto Asuntojen kysytyistä sijoitusasunnoista valmiiksi arvioituine tuottoprosentteineen löydät täältä.
Sopivia asuntoja voit etsiä täältä.