Asuntosijoittaminen

Kiikarissa sijoitusasunto?

Asuntosijoittaminen on tasaisesti tuottava ja moniin muihin sijoitusmuotoihin verrattuna turvallinen tapa kartuttaa varallisuutta. Asuntosijoittaminen vaatii hiukan aikaa ja vaivannäköä, mutta valitsemalla toimivan ja laadukkaasti rakennetun Lehto Asuntojen sijoitusasunnon jää oma panostuksesi pieneksi verrattuna sijoituksesi tuottoon.

Kannattaako asuntosijoittaminen?

Yksittäisen asuntosijoituksen menestys riippuu monesta tekijästä. Yleisesti asuntosijoittaminenon erinomaisen kannattavaa, mikäli maltat hieman paneutua seuraaviin taustatekijöihin:

 • Sijoitusasunnon valinta
 • Sijoitusstrategia (älä pelästy termiä – tämä voi olla hyvinkin yksinkertainen laatia)
 • Sijoitusasuntolainan ehdot
 • Verovähennysten hyödyntäminen
 • Vuokralaisen valinta
 • Asiakaspalveluhenkinen asuntosijoittaja

Kunhan otat näiden asuntosijoittajasivujen avulla haltuun asuntosijoittamisen perusasiat, yleisesti ottaen asuntosijoittaminen on riskittömämpi ja tuottavampi sijoitustapa, kuin vaikkapa pörssiosakesalkun pyöritys.

Asuntomarkkinat kun ovat verraten vakaat, ja lisäksi asuntosijoituksen tuottoon voi itse vaikuttaa paljonkin.

Hyvä sijoitusasunto maksaa itsensä takaisin ja rahoittaa seuraavaakin unelmaasi

Millainen on hyvä sijoitusasunto? moni ensikertalainen miettii.

Tärkein sijoitusasunnon valintakriteeri pitäisi meidän mielestämme olla asunnon tuotto suhteessa sen vaatimaan työmäärään. Kelpo sijoitusasunto maksaa itsensä verraten pienellä vaivalla takaisin ja tuottaa vielä ylimääräistäkin niin, että parhaassa tapauksessa sijoitusasuntosi rahoittaa osin jo toisenkin sijoitusasunnon hankintaa.

Vai houkutteleeko sinua asuntosijoittamisen pariin ehkä jokin muu tulevaisuuden unelma? Kasvava varallisuus ja korkeampi elintaso? Pesämuna jälkikasvulle? 

4 syytä valita sijoitusasunto Lehdolta

Toisin kuin muiden osakkeiden tuottoon, sijoitusasunnon antiin voi siis vaikuttaa itse. Mutta miten?

Suurin merkitys on kiistämättä sijoitusasunnon valinnalla. Hyvä sijoitusasunto tuottaa tasaisesti ja mahdollisimman pienellä vaivalla tilillesi mukavaa ekstraa.

Uskomme lujasti, että paras tapa vaikuttaa sijoituksesi tuottoon on valita sijoitusasunnoksesi Lehto Asunto. Oheisesta taulukosta voit yhdellä silmäyksellä nähdä, miksi:

 

 

Onko asuntosijoittaminen vaikeaa?

Moni asuntosijoittamisesta kiinnostunut miettii myös mielessään, onko asuntosijoittaminen vaikeaa. Lehdon vastaus: Oikealla sijoitusasunnolla ei ollenkaan.

Asuntosijoitustermit ja -periaatteet on melko helppo ottaa haltuun – huomattavasti helpompi kuin pörssikurssien kiemurat. Jos perehdyt vaikka seuraaviin aihepiireihin, olet jo erittäin hyvin perillä asuntosijoittamisen perusasioista:

Kun taustatiedot ovat kasassa, kannattaa meidän mielellään valita sijoitusasunto, joka ei tee asuntosijoittamisesta monimutkaista vaan vaivatonta ja yksinkertaista. Toisin sanoen uusi, toimiva ja tuottava Lehto Asunto.

Asuntosijoittajasivumme saattelevat sinut alkuun helposti

Meidän lehtolaisten joukossa on eri medialajien ystäviä, joten koostimme myös asuntosijoittamista käsittelevät materiaalimme useammassa eri muodossa. Tuottamamme sisällöt tukevat ja täydentävät toisiaan, joten mitä useampaan perehdyt, sitä syvemmälle asuntosijoittamisen saloihin pääset sukeltamaan.

Tarjoamme aloitteleville ja vähän jo alaa kokeilleillekin asuntosijoittajille seuraavanlaisia herkkuja asuntosijoittamisesta:

 • Artikkeleita
 • Podcastin
 • Videoita
 • Blogitekstejä
 • Videomuotoisen verkkovalmennuksen

Tämä sivu kannattaa siis nyt heti merkitä suosikkeihin, ja palata takaisin aina, kun sinulla on hetki aikaa oppia ja suunnitella.

Mistä hyviä sijoitusasuntoja löytyy?

Ennen kuin päästämme sinut surffailemaan asuntosijoittamisen perusteiden ja asuntosijoitusaiheisten tarinoiden pariin, on vielä jäljellä yksi tärkeä kysymys: Mistä tuottoisia sijoitusasuntoja kannattaa etsiä?

Koska Lehto Asunnot on yllä mainitusta neljästä syystä asuntosijoittajan ykkösvalinta, meidän suosituksemme on luonnollisesti Lehdon asuntoportaali. Klikkaa tiesi Sijoitusasuntoja löydät täältä -sivulle zoomailemaan erityisesti asuntosijoittajille valitsemiimme tuottoisiin kohteisiin.

Sijoitusasuntolistauksessamme voit perehtyä kohteidemme hintatietoihin, pohjapiirustuksiin, havainnekuviin, vastikkeisiin ja sisustusmateriaaleihin. Voit lukea kaiken oleellisen sijoitusasuntokohteidemme sijainnista, alueesta, kulkuyhteyksistä ja palveluista (vinkki: ne ovat poikkeuksetta mainiot) – todella tärkeitä kriteereitä kaikki sijoitusasunnon valinnassa.

Sivustolta voit myös ladata kattavat esittelypaketit kustakin kohteesta. Joissakin kohteissa voit myös pyörähtää 3D-virtuaalikierroksella tai katsella videoita kohteesta tai sen rakennustyömaalta.

Jos sinulla on kysymyksiä, voit chattailla, soittaa tai meilata asuntotiimiläisillemme. Autamme mielellämme!

Ps. Oletko jo Lehdon Sisäpiirin jäsen?

Jos sopivaa sijoitusasuntoa ei heti löydy, tai tarvitset ensin vähän aikaa paneutua asuntosijoittamisen saloihin, suosittelemme lämpimästi liittymistä Lehdon Sisäpiirin jäseneksi. Sisäpiiriläisille lähetämme tiedot uusista kohteitamme ennen kohteiden virallista julkistusta.

Liity Sisäpiiriin ja saat ensimmäisenä tietää uusista kohteista

Sisäpiiriläisenä pääset varaamaan asunnon uusista kohteista heti kun kohde tuodaan ennakkomarkkinointiin.

Liity Sisäpiiriin ja saat ensimmäisenä tietää uusista kohteista

Sisäpiiriläisenä pääset varaamaan asunnon uusista kohteista heti kun kohde tuodaan ennakkomarkkinointiin.