Asunto Oy Vantaan Valjakko

Heporinne 2C, 01200 Vantaa

Valmis

Asuntoja vapaana 6/44

Velaton hinta alk. 138 000,0 €

As. Oy Vantaan Valjakko: Tyylikkäitä muuttovalmiita koteja uudistuvassa Hakunilassa 

As. Oy Vantaan Valjakko sijatsee Hakunilan Heporinteessä, noin 600 metrin päähän kaupunginosan keskustasta. 7-kerroksisessa modernissa kerrostalossa on jäljellä vielä muutama valoisa yksiö. Energialuokka B2018. Täällä elät täyttä elämää kävelymatkan päässä kaikesta, harrastusmahdollisuuksien ja Sipoonkorven luontopolkujen lähellä – mainioiden kulkuyhteyksien vieressä. 

Hakunila on noin 11 000 asukkaan uudistuva ja aktiivinen kaupunginosa itäisellä Vantaalla, heti Sipoonkorven kansallispuiston vieressä. Tuleva Vantaa-ratikka sekä innovatiivinen uudisrakentaminen tuovat lähivuosina alueelle runsaasti uusia asukkaita sekä modernia uutta ilmettä. Vuoden kaupunginosa -palkinnonkin yhteisöllisellä menollaan napannut Hakunila kerää pisteet yksinkertaisella reseptillä: kaikki on lähellä, ihmiset mukavia, ja luontoelämykset näyttelevät arjessa suurta osaa.

Kätevät kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet ovat As. Oy Vantaan Valjakosta todella kätevät. Bussilla pääsee kotioven edestä suoraan mm. Tikkurilaan, Jumboon, Aviapolikseen, Myyrmäkeen, Mellunmäen metroasemalle sekä Helsingin Rautatientorille. Pyöräillen Tikkurilaan tai Mellunmäen metrolle ehtii 20 minuutissa. Kehä III:a ja Lahdenväylää hurauttaa autolla nopeasti neljään suuntaan, esimerkiksi Helsingin keskustaan alle 30 minuutissa. Noin 15 minuutin ajomatkan päästä löytyvät Jumbo, Itis ja Tikkurila.

● Bussipysäkki 30 m
● Tikkurila 4,5 km
● Helsinki-Vantaan lentoasema 12 km
● Helsingin keskusta 18 km

Arjen palvelut ulottuvillasi

As. Oy Vantaan Valjakon sijainti kävelymatkan päässä kaikesta tekee arjesta helppoa. Kilometrin säteeltä löytyy peräti 10 päiväkotia, joista yksi ruotsinkielinen ja toinen suomen- ja venäjänkielisille lapsille. Lehtikuusen koulu (350 m) on melkein kulman takana ja kirjasto (450 m) samoin. Hakunilan keskuksesta (600 – 800m) löytyvät mm. ruokakaupat, ravintolat, neuvola, terveysasema ja apteekki.

● Hepopuiston päiväkoti 80 m
● Hammaslääkäriasema 300 m
● Hakunilan kalliosuojan liikuntatilat 350 m
● Lehtikuusen koulu 360 m
● Kirjasto 460 m
● Neuvola 600 m
● Terveysasema 700 m
● Hakunilan ostoskeskus 800 m
● Sotungin koulu ja lukio 1,3 km
● Porttipuiston liikekeskittymä (mm. Tokmanni) 1,9 km
● Vantaan IKEA 2,3 km

Monipuolinen valikoima toimivia asuntoja

Valjakon yksiöt ovat tilavia ja helposti kalustettavia. Asuntojen pintamateriaalit ovat korkealaatuisia ja inspiroivia – täydellinen lähtökohta omannäköisesi kodin sisustamiselle.
Saunat löytyvät naapuritaloista ja pihalta löytyy viihtyisä taloyhtiöiden yhteinen leikille ja oleskelulle omistettu kulmaus.

Oivalliset puitteet ulkoiluun

As. Oy Vantaan Valjakko on oiva kotipesä urheilun, liikunnan ja ulkoillun ystäville. Läheisen kalliosuojan (350 m) liikuntatiloissa voi treenata kuntosalin lisäksi mm. taistelulajeja, salibandya ja pöytätennistä. Kilometrin sisältä löytyy lisäksi ratsastuskoulu, siirtolapuutarha, uimahalli, futishalli, tenniskentät sekä urheilupuisto yleisurheilukenttineen. Läheinen Sipoonkorven kansallispuisto tarjoaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia nauttia ulkoilmasta hiihdon, pyöräilyn, kalliokiipeilyn, lintubongauksen ja luontoretkien parissa – myös ratsain. Koirille ja omistajille vaihtelua tarjoavat koira-aitauksen lisäksi koirahiihtolatu lähellä kotia sekä Ojangon koiraurheilualue (1,5km).

Tutustu kohteen 3D-virtuaaliesittelyihin

C6 30.5 m² 1H+KT+RANSK.

Monikäyttöiset viherhuoneet

Osassa Valjakon asunnoista on lasitetun parvekkeen sijalla viherhuone 
eli viihtyisä ja ympäri vuoden käytettävä tila lattialämmityksellä.
Viherhuone on ulko-olohuone, joka on helppo muokata moneen käyttöön.
Se on esimerkiksi mainio kasvihuone, harrastehuone ja kesäolohuone.

   

Kohteen asunnot

1

Tutki pohjakuvia ja varaa mieleisesi asunto. Olemme yhteydessä ensi tilassa.

2

Asunto myydään ensimmäiselle halukkaalle ostajalle.

3

Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, voit liittyä varausjonoon. Asuntoa tarjotaan kaikille jonossa oleville.

Kuusi syytä ostaa asunto täältä

Vaihtelevia pohjaratkaisuja ja lämpimiä viherhuoneita

As. Oy Vantaan Valjakon arkkitehtuuri on ajattoman tyylikästä ja vaaleaa. Sisältä yksiöt, kaksiot ja kolmiot ovat avaria ja valoisia suurten ikkunoiden ja vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta. Tilavien yksiöiden neliöt ovat helposti kalustettavissa. Kaksioista ja kolmioista löytyy erilaisia pohjia joko lasitetulla parvekkeella tai viherhuoneella, joka on viihtyisä ja ympäri vuoden käytettävä tila lattialämmityksellä. Joissakin isommissa asunnoissa on eteisen yhteydessä vielä huippukätevä huoneistovarasto.

Kaikki palvelut kävelyetäisyydellä

Päiväkoti 160 m, koulu 350 m. Kirjasto 400 m. Ostoskeskus, terveysasema ja neuvola 600 – 800 m. Mitä palveluja arjessasi käytätkin, kaikki on As. Oy Vantaan Valjakon ovelta helpon kävelymatkan päässä. Yllä mainittujen lisäksi noin kilometrin säteellä sijaitsevat muun muassa ruokakaupat, ravintolat, uimahalli, lukio sekä kalliosuojan ja urheilupuiston liikuntapaikat. Alle kahden kilometrin päästä löytyy lisäksi muuttajan iloksi Porttipuiston kodin sisustukseen erikoistunut liikekeskittymä sekä Vantaan IKEA.

Harrastusmahdollisuuksia ja kansallispuistomaisemia

Pidätkö luonnosta ja liikunnasta? As. Oy Vantaan Valjakon läheltä löytyy liikuntaharrastustarjontaa joka makuun. Hakunilan kalliosuojan liikuntatilat ovat 350 metrin päässä ja urheilupuisto 1 kilometrin päässä. Hakunilan omat ulkoilualueet ja Håkansbölen kartanon seutu tarjoavat virkistävät puitteet ulkoilulle, samoin myös läheinen Sipoonkorven kansallispuisto. Viherpeukalot voivat hakea omaa palstaa läheisestä siirtolapuutarhasta. Koirahiihtolatu on kylminä talvipäivinä oiva paikka harrastaa yhdessä karvaisen kaverin kanssa.

Koteja kivenkovalla hinta-laatusuhteella

Me Lehto Asunnoilla olemme erittäin ylpeitä konseptistamme, jonka avulla voimme tarjota laadukkaita kaupunkikoteja kohtuuhintaan sielläkin, missä asuntojen hinnat ovat liian usein karkaamassa asunnonostajien käsistä. Uusi upea kotisi valmistuu aikataulussa, kuivaketjusta huolehditaan ja lisäksi kotiemme hinta-laatusuhde todella hakee vertaistaan. Mihin sinä käyttäisit asuntokaupoilla säästyneet rahat?

Nopeasti neljään suuntaan

Kulkuyhteydet ovat As. Oy Vantaan Valjakosta todella sujuvat. Bussit – ja aikanaan ratikat – pysähtyvät talojen edessä. Niiden kyydissä pääsee nopeasti mm. Tikkurilaan, Aviapolikseen ja Mellunmäen metrolle. Autoilijoiden matkoja jouduttavat Kehä III ja Lahdenväylä, joiden ansiosta ajoyhteydet ovat aivan ihanteelliset neljään suuntaan. Matka Helsingin keskustaan vie autolla parhaimmillaan alle 30 minuuttia.

Lapsiperheiden palvelut heti kulman takana

Hakunila ja varsinkin Heporinne ovat erittäin lapsiystävällistä aluetta. As. Oy Vantaan Valjakon oman pihan leikkipaikalta voi laajentaa reviiriä naapuruston kivoille leikkipaikoille, varhaiskasvatuksen kerhoihin ja päiväkodin kautta lähikouluun ja harrastuksiin. Kavereita löytyy läheltä niin lapsille kuin vanhemmillekin. Vähän isommat junnut voivat erinomaisten pyöräilyreittien sekä bussi- ja myöhemmin ratikkapysäkin läheisyyden ansiosta tulla ja mennä itsenäisesti.

Kohteen osoite: Heporinne 2, 01200 Vantaa

Palvelut ja etäisyydet: 

●   Bussipysäkki 30 m
●   Hepopuiston päiväkoti 80 m
●   Hammaslääkäriasema 300 m
●   Hakunilan kalliosuojan liikuntatilat 350 m
●   Lehtikuusen koulu 360 m
●   Kirjasto 460 m
●   Neuvola 600 m
●   Terveysasema 700 m
●   Hakunilan ostoskeskus 800 m
●   Urheilupuisto 1 km 
●   Ratsastuskoulu Poni-Haka 1 km
●   Uimahalli 1,2 km
●   Sotungin koulu ja lukio 1,3 km
●   Porttipuiston liikekeskittymä (mm. Tokmanni) 1,9 km
●   Vantaan IKEA 2,3 km
●   Tikkurila 4,5 km
●   Helsinki-Vantaan lentoasema 12 km
●   Helsingin keskusta 18 km

Rakennusaikataulu

Kesäkuu 2021

Ennakkomarkkinointi alkaa

Heinä-Elokuu 2021

Kauppojen teko alkaa

Joulukuu 2022

Arvioitu valmistuminen

Koti oman maun mukaan

Lehto tarjoaa tyylikkään modernit sisustusratkaisut. Asunnonostajat voivat valita mieleisensä pintamateriaalit niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on useita sekä seiniin, lattioihin että kaapistoihin. Asuntojen varustelutaso on erinomainen. Keittiöön asennetaan uusinta suunnittelua ja tekniikkaa edustavia kodinkoneita (osassa asunnoista integroitavia), laadukas jääkaappi sekä induktioliesi. Kylpyhuoneessa on otettu huomioon esteettömyys. 


 

Koteihin virtaa valoa suurista ikkunoista. Kalusteisiin integroidut upouudet kodinkoneet viimeistelevät asunnot modernin tyylikkäällä silauksella.

Visualisointikuvat ovat taiteilijan näkemyksiä, eivätkä kaikilta osin välttämättä vastaa lopullista toteutusta. Malliston yksityiskohdat ja varusteet on määritelty myyntiasiakirjoissa. Tarkistathan huoneistokohtaisen pohjakuvan ja varustelutason aina kohteen myyjältä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ota yhteyttä

Antti Maatta

antti.maatta@lehto.fi

Lähetä viesti

captcha

Tutustu kohteen dokumentteihin

Oheisista dokumenteista löydät kaiken, mitä sinun tulisi tietää Kohteesta. Voit ladata dokumentin klikkaamalla sen linkkiä.

As. Oy Vantaan Valjakon esite

Sisustusesite

Ota yhteyttä

Antti Maatta

antti.maatta@lehto.fi

Lähetä viesti

captcha