UUSIA PUOLIHITAS-KOTEJA HELSINGIN PIHLAJISTOON!

Rakennamme Helsingin kaupunkin vuokratontille Pihlajistoon uusia nerokkaita puolihitas-koteja.

Osoite: Hattelmalantie 2a, 00710 Helsinki.   

Ennakkomarkkinointi alkaa marraskuussa!

Puolihitas-kodit ovat hyvin suosittuja. Arvomme asunnon ostajat Helsingin kaupungin ohjeistuksen mukaan.  Arvontaan voi osallistua vain yksi hakija / talous ja puolihitas-kodin ostajan on oltava yksityishenkilö. Asuntoarvonta suoritetaan joulukuussa ja uuteen kotiin pääsee muuttamaan vuodenvaihteessa 2020-2021.

Liity nyt sisäpiiriin ja saat ensimmäisenä tiedon kohteen ennakkomarkkinoinnin alkamisesta ja osallistumisohjeet asuntoarvontaan!

Haluatko saada tiedot uusista ennakkomarkkinointikohteista ennen niiden julkaisua? Liity sisäpiiriin täyttämällä lomake.

Liity sisäpiiriin - ja varaat parhaat asunnot ennen muita!

Lehdon Sisäpiiri on sähköpostilista, johon liittymällä voit saada tietoja uusista kohteistamme viikkoa paria ennen julkista ennakkomarkkinoinnin aloitusta. Teemme myös erikoistarjouksia sisäpiiriläisille, sekä kutsumme mielenkiintoisiin tapahtumiin.

Miksi kannattaa liittyä sisäpiiriin?

Kiinnostavimmat asunnot varataan yleensä nopeasti niiden tultua ennakkomarkkinointiin. Sisäpiiriläisenä saat tiedot heti kaikista ennakkomarkkinointiin tulevista uudiskohteistamme, ja pääset valitsemaan upeista kohteistamme juuri sinulle sopivimman asunnon. Toimimalla nopeasti ennätät varata sinulle sopivan asunnon ennen muita halukkaita. 

Voinko poistua sisäpiiristä helposti?

Voit poistua sisäpiiristä painamalla sisäpiiriviestin alareunassa olevaa unsubscribe -painiketta tai laittamalla meille viestiä osoitteeseen varaukset[at]lehto.fi.

Katso kokemuksia Sisäpiiristämme.

LIITY SISÄPIIRIIN JA VARAA ASUNTOJA ENNEN KOHTEEN JULKAISUA!

Julkaisemme säännöllisesti uusia kohteita sisäpiirillemme!

Julkaisemme jatkuvasti uusia kohteita sisäpiiriläisille Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla, sekä muualla Suomessa – liity siis jo tänään Sisäpiiriin! Laadukkaita ja järkevän hintaisia asuntoja etsivät kuitenkin kymmenet tuhannet asunnonostajat, joten nyt kannattaa olla valmiina.

Liity Sisäpiiriin ja saat ensimmäisenä tietää uusista kohteista!

Uusia asuntoja tulee varattavaksi kuukauden, parin välein. Sisäpiiriläisenä pääset varaamaan asunnon uusista kohteista jopa viikkoa ennen kuin kohde tuodaan julkiseen ennakkomarkkinointiin.