As. Oy Oulun Roobertin runko on noussut kahdeksankerroksiseen korkeuteensa ja viimeisiä asuntoja viedään

As. Oy Oulun Roobertin runko on noussut kahdeksankerroksiseen korkeuteensa ja viimeisiä asuntoja viedään

09.06.2022 Uudiskohteet, Asunnon ostaminen, Sijainti, Oulu, Asuntomyynti Aino, Lehto Asunnot Oy

Valjastehtaan kortteli Oulussa, vastapäinen Åströminpuisto täydessä lehdessä. As. Oy Oulun Roobertin runko on noussut kahdeksankerroksiseen korkeuteensa, ja asunnot pitkälti jo viety myyjien käsistä. 

As. Oy Oulun Roobertin asuntojen kysyntä ei meitä täällä Lehdon asuntotiimissä varsinaisesti yllätä. Kohtuuhintainen city-kohde kohoaa nimittäin sanalla sanoen hulppealle paikalle, 500 metriä ydinkeskustan kävelykaduilta. Vastapäätä havisee Åströminpuisto ja sen takana siintävät Hupisaaret solisevine taimenpuroineen. 

Asuntomyynnin loppumetrit edessä

As. Oy Oulun Roobertin ja samalla koko korttelin valmistumiseen ei ole enää kolmea kuukauttakaan. Nyt kannattaisi siis viimeisenkin luonnonläheisestä kaupunkiarjesta kiinnostuneen kiirehtiä ottamaan yhteyttä Roobertin myyjiin!

Sillä aikaa me pirautamme As. Oy Oulun Roobertin työmaalle. Ollaanhan siellä aikataulussa?

Saunapaneeleja ja isompia keittiöitä

”Elokuun lopussa on valmista”, vakuuttaa työnjohtaja Aki Taskila linjan toisessa päässä. ”Aikataulussa ollaan!” 

Lehdon aikataululupaus pitää siis tässäkin kohteessa. Mitähän As. Oy Oulun Roobertin rakennustelineillä juuri nyt tapahtuu? Entä sisällä asunnoissa ja rappukäytävissä?

”Talon betonirunko on valmis”, kertoo työnjohtaja Taskila. 

”Ulkopuolella tehdään rappauksia ja pellityksiä. Kipsilevytyöt ja väliseinätyöt ovat loppusuoralla. Valmista pintaa tulee perästä.”

”Sisäpuolella on käynnissä tasoite- ja maalaustyöt, lattioiden asennustyöt sekä kiintokalustetyöt. Eli vaatekaappeja laitellaan.”

”Kylpyhuoneet on tehty lähes valmiiksi tehtaalla, mutta 70,5 neliön kolmioihin asennetaan täällä paikan päällä lisää kaapistoa ja tasoa keittiöihin. Niihin tulee L-mallisia keittiöitä, joissa on enemmän säilytystilaa ja työskentelytilaa.” 

”Roobertiin on tulossa myös 19 saunaa. Niitä täällä paneloidaan parhaillaan.”

68 asunnosta jo 57 myyty

Maaliskuussa kun viimeksi tiedustelimme tarkemmin As. Oy Oulun Roobertin kuulumisia, kohteen yksiöt ja kaksiot olivat pitkälti jo menneet. Supersuositun kohteen kolmioistakin oli alkanut tulla Lehdon myyjille kyselyjä tiheään tahtiin. 

Nyt, kesäkuun toisella viikolla kohteen yhteensä 68 asunnosta on myyty jo peräti 57! Viime hetken asuntoshoppailijoille on tarjolla vielä jokunen yksiö sekä vajaa kourallinen kolmiokoteja kerroksissa 2, 3 ja 5. Esitelläänpä pikaisesti niiden pohjakuvat!62-neliöinen, saunallinen kolmio puistonäkymillä vh. 249 900 euroaAs. Oy Oulun Roobertin asunto C8:ssa on avara ja valoisa pohjaratkaisu

 

Etsitkö kohtuuhintaista uutta kolmiokotia luonnon, koulujen ja kaikkien keskustan palvelujen läheisyydestä? 

Kirjoitushetkellä As. Oy Oulun Roobertin vapaista kolmioista edullisin, 62-neliöinen asunto C8 sijaitsee toisessa kerroksessa. Saunallisen ja parvekkeellisen, puistonäkymiä tarjoavan asunnon velaton hinta on huippusijaintiin ja varustelutasoon nähden todella kohtuullinen

249 900 euroa. 

Aika kiva, eikö olekin?

 

70,5 neliön saunallinen kolmiokoti puistonäkymillä vh. 299 900 euroa

 As. Oy Oulun Roobertin asunnossa C41 kelpaa laittaa ruokaa vaikka kokonaiselle ystäväporukalle! Puistonäkymien ja sijainnin ohella 70,5-neliöisen kolmiokodin tärkein myyntivaltti on reilun kokoinen L-keittiö, jonka kaltaista on vaikea löytää yliopistokaupungin keskustan uudisasunnoista.

 

As. Oy Oulun Roobertin 5. kerroksessa on kirjoitushetkellä vielä vapaana asunto C41. Saunallisessa kulma-asunnossa on avara pohjaratkaisu, todella reilun kokoinen L-keittiö sekä viihtyisä lasitettu parveke. 

70,5 neliön asunnon velaton hinta on Oulun keskustan tuntumassa erittäin kohdillaan: 

299 900 euroa. Mikäli tällainen kolmiokoti kiinnostaa, nyt alkaa olla viimeiset hetket toimia!Alkovillinen yksiö ensiasunnon ostajalle tai pienempään muuttajalle

Neljän kolmiokodin lisäksi As. Oy Oulun Roobertissa on vapaana vielä kourallinen yksiöitä. Ensimmäisen oman kodin hankkijoille tai vaikka kaupungissa viihtyville senioreille erityisen hyvin sopiva 34 neliön koti on helppo kalustaa ja mukava asua. 

Laadukkaasti varusteltu ja valoisa yksiö irtoaa Åströmin puiston tienoilta 144 900 eurolla. 

 As. Oy Oulun Roobertin 34-neliöisissä yksiöissä on ikkunallinen alkovi ja ranskalaiselle parvekkeelle antavat isot pariovet. Valoa tyylillä sisustettuun asuntoon tulvii kolmesta ikkunasta ja kahdesta suunnasta.

 

Työnjohtajan ansaittu loma

As. Oy Oulun Roobert on Lehdon toteuttaman Valjastehtaan korttelin neljäs ja viimeinen kohde. Kun sen pihatyöt ja loppusiivous valmistuvat, onnekkaat asukkaat pääsevät muuttamaan valmiiseen kortteliin, rauhallisen kadun varrelle. 

Millaiset tunnelmat työnjohtaja Taskilalla mahtaa olla nyt Valjastehtaan kortteliurakan viimeisenä kesänä?

”Hyvät on tunnelmat, tänään jään kesälomalle! Vielä viimeiset hommat teen pöydältä pois ja sitten lähden vapaalle. Pari viikkoa lomailen ja sitten palaan hetkeksi tänne. ”

Oi! Oikein hyvää ja ansaittua lomaa sinne Ouluun! 

Lehdon asuntomyyjä tavoitettavissa koko kesän

Lehdon asuntomyyjät lomailevat kesällä siten, että joku kunkin kohteen tunteva on aina luurin päässä ja tavoitettavissa joka arkipäivä. Yhteydenottoja myös odotetaan innolla. 

Jos As. Oy Oulun Roobertin tiimoilta tulee kysyttävää, ei siis muuta kuin reippaasti yhteyttä Oulun mieheemme Miika Pihlajaniemeen! Jos hän sattuisi olemaan juuri Nallikarin rannalla, puhelinvastaaja tai automaattinen sähköpostivastaus ohjaa kyllä eteenpäin. 

Aurinkoista kesää kaikille oululaisille! Toivottavasti kuullaan pian!

Terveisin Lehdon asuntotiimi

 

Tiedustelut: 

Miika Pihlajaniemi

040-5437084

miika.pihlajaniemi@lehto.fi

 

Keskustele aiheesta

Suosituimmat artikkelit

Suosituimmat podcastit

Suosituimmat videot