Tervetuloa kotiin As. Oy Tampereen Jousimiehen viihtyisiin kattohuoneisto kolmioihin!

Tervetuloa kotiin As. Oy Tampereen Jousimiehen viihtyisiin kattohuoneisto kolmioihin!

25.05.2023 Uudiskohteet, Asunnon ostaminen, Kolmiot

Etsitkö uutta kotia Tampereelta? As. Oy Tampereen Jousimiehen kolmiot ovat erinomainen vaihtoehto niin perheille kuin pariskunnillekin, jotka etsivät laadukasta ja persoonallista citykotia Tampereen keskustasta.

Keskustan sykkeessä

Jousimies sijaitsee Tampereen keskustassa Aleksanterinkadulla, joten mihin päin lähdetkin, olet jo oikeastaan perillä. Keskustan matkat taittuu leppoisasti uudella ratikalla, joka kaartaa läheiselle Hämeenkadun pysäkille. Pidemmät reissut hoituvat myös vaivattomasti, sillä rautatie- ja linja-autoasemat ovat molemmat lyhyen kävelymatkan päässä.

Tampereen sydämessä palveluista ei ole puutetta

Lähikauppanasi palvelee Hämeenkadun Stockmann, kuntosalille reippailet kolmessa minuutissa ja Plevnan leffateatterin karkkihyllylle alle kymmenessä. Myös Ratinan ja Koskikeskuksen ostoskeskukset ovat kätevästi lähistöllä.

Kaupunki nähdään parhaiten korkealta

Jousimiehen kaksikerroksiset kattohuoneistokolmiot on suunniteltu modernilla ja toimivalla tavalla. Asunnot ovat persoonallisia, ja niissä on huolella valitut materiaalit ja laadukas varustetaso. Avoimet pohjaratkaisut ja isot ikkunat luovat valoisan ja avaran tunnelman asuntoihin. Jokaisessa asunnossa on oma sauna ja kahdessa asunnossa lasitettu parveke rauhaisalle sisäpihalle, jossa voi nauttia seesteisistä hetkistä ja kauniista maisemista. Kolmannessa, isomassa kolmiossa on oma hulppea kattoterassi keskustan kattojen ylle josta kaupunki näyttäytyy täysin uusin silmin.

Lisätietoa Tampereen Jousimiehen myytävistä kolmioista saat kohteen Myyntipäällikkö Joonas Nuutiselta tai Lehdon nettisivuilta.

Tervetuloa tutustumaan As. Oy Tampereen Jousimiehen hulppeisiin kolmioihin ja löytämään uusi kotisi Tampereelta paraatipaikalta!

Joonas Nuutinen

Myyntipäälikkö, Länsi-Suomi

p.050 413 3280

joonas.nuutinen@lehto.fi

Keskustele aiheesta

Suosituimmat artikkelit

Suosituimmat podcastit

Suosituimmat videot