Vertin ja Kian tarina - Ensiasuntoon kivenheiton päästä merenrannasta ilman käsirahaa Lehto Rahan avulla!

Vertin ja Kian tarina - Ensiasuntoon kivenheiton päästä merenrannasta ilman käsirahaa Lehto Rahan avulla!

29.11.2019 Asunnon ostaminen, Ensiasunto, Lehto Raha, Kokemuksia Lehto Raha -Markkinointitiimi

Koti metsän laidassa

Ainutlaatuinen tilaisuus sai Vertin ja Kian tarttumaan kiinni uuteen asuntoon, josta on vain kivenheitto merenrantaan.

Lattiaan asti olevasta ikkunasta ja parvekkeelta näkyy kauas puiden latvoihin, kun astuu sisään Vertti Kuusirannan, 21, ja Kia Anderssonin, 23, vaaleaan asuntoon Espoossa. Merikin on lähellä, muutaman sadan metrin päässä. Silti Helsinkiin vievä Länsiväylä on varsin vieressä helpottamassa liikkumista.

- Meri ja luonto ovat meille molemmille tärkeitä asioita. On kivaa, että heti talon nurkalta lähtee polkuja metsään eikä rantaan kävele kuin kymmenen minuuttia, Kia sanoo.

Vaaleasävyinen, merellisesti sisustettu yksiö on pariskunnan ensimmäinen yhteinen omistusasunto.

- Lehto Raha oli meille vieras konsepti, mutta äitini vinkkasi asiasta nähtyään mainoksen Facebookissa. Sen jälkeen kävimme tutkimassa asiaa tarkemmin netissä ja tajusimme, että tämä onkin tosi helppo systeemi, Vertti, kertoo.

Ensimmäiset paperit pariskunta allekirjoitti vuosi sitten, ja vastarakennettuun kotiinsa he pääsivät muuttamaan kaksi kuukautta sitten.

- Halusimme nimenomaan tänne, olimme etsineet asuntoa juuri Kummelivuoresta. Mietimme hetken Espoon ja Kirkkonummen välillä, mutta sitten päätimme tarttua tähän ainutlaatuiseen tilaisuuteen. Olemme aina halunneet asua Espoossa ja olen viettänyt Kummelivuoressa paljon aikaa, sillä hyvä ystäväni asuu ihan vieressä.

Vertti ja Kia ovat tyytyväisiä siihen, että pääsivät uuteen asuntoon kiinni ilman käsirahaa.

- Meille molemmille oli selvää, että haluamme mahdollisimman pian omaan asuntoon vuokra-asumisen sijaan. Vuoden verran maksamme omarahoitteista käsirahaa vuokran päälle, mutta se hyvitetään takaisin vuoden päästä, kun lunastamme asunnon.

Pariskunnan kompakti yksiö on viihtyisä ja kauniisti sisustettu.

- Toki ylimmän kerroksen kolmio kattoterassilla olisi houkutellut, mutta tämä oli meille järkevin ratkaisu. Olemme suunnitelleet, että asumme tässä maksimissaan viisi vuotta. Sen jälkeen olemme ajatelleet ottaa vuokralaisen ja muuttaa itse isompaan asuntoon. Tämä jää meille sijoituskämpäksi.

Yhteisen asunnon sisustusratkaisuista on vastannut Kia, pintamateriaalit he saivat valita itse rakennuttajan valikoimista.

- Uuteen pääseminen oli iso plussa, koska olen kiinnostunut kaikista sisustusjutuista. Nyt ei tarvinnut miettiä millainen ihminen tässä on asunut ennen meitä. Oli kiva saada muokata tästä oman näköinen.

Pariskunnan ystävätkin ovat olleet kiinnostuneita Lehto Rahan tavasta tarjota ensiasuntoja.

- Varsinkin koska opiskelen vielä, he ovat ihmetelleet miten tämä on ollut mahdollista. Mutta tämähän on järkevä juttu.

- Täällä naapuritkin ovat kivaa porukkaa, toteavat Kia Andersson ja Vertti Kuusiranta.

Ranskalaiselta parvekkeelta avautuu näkymä sisäpihalle ja metsän reunaan.

 

--

Lehto Raha on palvelu, jonka avulla Lehto haluaa myydä asuntoja oman kodin ostajille, antaa näille huomattavan edun oman kodin hankkimiseen ja tehdä uuden asunnon ostamisesta turvallinen ja vaivaton kokemus. Asiakkaiden kokemukseen kannattaa panostaa, koska me Lehdolla uskomme, että tyytyväinen asiakas ostaa myös seuraavan asunnon Lehdolta.

Kuuntele muutosrakentaja – Osa 4: Lehto Raha

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat antaa palautetta, voit ottaa yhteyttä chatin kautta tai olla yhteydessä suoraan palvelun kehityksestä vastaavaan Markus Vekaraan markus@lehtoraha.fi +358 400 664 539

Voit seurata uudenlaisesta ajattelusta syntyneitä kauniita koteja: https://www.instagram.com/lehtohomes/?hl=fi

Voit seurata Lehdon työskentelyn tunnelmia: https://www.instagram.com/lehto_gram/?hl=fi

Lue lisää Lehto Rahasta ja sen kautta saatavista kohteista palvelun nettisivuilta täällä.

Keskustele aiheesta

Suosituimmat artikkelit

Suosituimmat podcastit

Suosituimmat videot