Myytävät kolmiot Espoo

 

Lehto Asuntojen Espoo-kolmiot: Laadukkaita ja kauniita koteja sopuhintaan

Etsitkö laadukasta mutta kohtuuhintaista kolmiota Espoosta, erinomaisten palvelujen ja liikenneyhteyksien varrelta?

Lehto Asuntojen kolmiot ovat suomalaisten arkkitehtien, muotoilijoiden ja insinöörien taidonnäytteitä, joissa laadukas arki ja kohtuullinen hinta lyövät kättä. Tarjolla on erilaisia pohjaratkaisuja erilaisille asunnonostajille ja budjeteille. Aikaisin kolmionsa varaava voi myös itse päästä vaikuttamaan uuden kotinsa sisustus- ja materiaaliratkaisuihin. Näin yhä useammalla on mahdollisuus löytää juuri omiin mieltymyksiinsä ja tarpeisiinsa sopiva pikkukoti, joka sopii täydellisesti paitsi omaan tyyliin, myös omaan budjettiin!

 

Erilaisia kolmioita erilaisiin asumistarpeisiin

Lehto Asuntojen kolmioasuntojen pohjaratkaisut ovat syntyneet pitkän ja huolellisen, asukaslähtöisen suunnittelutyön tuloksena. Valoisat, tilaa säästävät ja toimivat pohjaratkaisut ovat yksi erityisistä ylpeydenaiheistamme. Kysytyimpiä ovat kolmiot kulmaparvekkeilla. Joihinkin kohteisiin rakennamme myös kolmiokoteja ranskalaisilla parvekkeilla. Asuntojen pohjaratkaisut vaihtelevat kohteesta kohteeseen.

 

Kulmaparvekkeellisia kolmioita

Näissä kodeissa sisäänvedetty kulmaparveke sijoitetaan olohuoneen ja toisen makuuhuoneen yhteiseen kulmaan. Lasitetun parvekkeen sisäseinätkin ovat lähes kauttaaltaan lasia, mikä lisää ylellistä avaruutta ja luonnonvaloa ennestäänkin jo valoisaan oleskelutilaan. Suuret ikkunat ja pääsy parvekkeelle lisäävät myös viihtyisyyttä parvekkeen kyljessä sijaitsevaan makuuhuoneeseen.

 

Ulokeparvekkeellisia kolmioita

Joihinkin kohteisiin rakennamme myös kohteen arkkitehtuurille näyttävyyttä tuovia ulokeparvekkeita. Nämä parvekkeet sijoitetaan suoraan olohuoneen/ruokailutilan jatkoksi. Ulokeparvekkeet voivat olla malliltaan avoimempia, jolloin näköala aukeaa kolmeen suuntaan, tai suojaisampia, jolloin niillä kelpaa esimerkiksi kasvatella salaattiaineksia kesäisille lounaille.

 

Kolmio ranskalaisella parvekkeella

Kun sisätilat halutaan maksimoida budjettiystävällisesti, oivallinen valinta on kolmio ranskalaisella parvekkeella. Kun laajat pariovet avaa, voi ulkoilmasta nauttia kaiteeseen nojaillen tai vaikka etätöitä tehden ikkunan vieressä. Ranskalaisen parvekkeen pariovien ansiosta asunto on myös helppo tuulettaa nopeasti.

 

Lehto Asuntojen kolmioiden valttikortteja

Miksikö oma kolmiokoti kannattaisi ostaa Lehdolta eikä kilpailijalta? Monestakin syystä! Tässä tärkeimmät:

  1. Ihanteellinen sijainti palvelujen ja liikenneyhteyksien äärellä
  2. Laadukkaampi rakennusjälki, kuivaketju ja vähemmän inhimillisiä rakennusvirheitä
  3. Pitävät valmistumisaikataulut
  4. Kohtuuhintaiset asuntokaupat sielläkin, missä hinnat ovat liian usein karkaamassa ostajien ulottuvilta (kuten pääkaupunkiseudulla)

 

Haluatko tietää lisää Lehto Asuntojen kolmioista Espoossa? Asuntomyyjämme auttavat mielellään! Yhteystietomme löydät täältä.

Lähetä viesti

captcha