Myytävät kaksiot Rovaniemi

 

Lehto Asuntojen Rovaniemi-kaksiot: Laadukkaita koteja erinomaisilla pohjaratkaisuilla

Etsitkö laadukasta mutta kohtuuhintaista kaksiota Rovaniemeltä, erinomaisten palvelujen ja liikenneyhteyksien varrelta?

Lehto Asuntojen kaksiot ovat suomalaisten arkkitehtien, muotoilijoiden ja insinöörien taidonnäytteitä, joissa laadukas arki ja kohtuullinen hinta lyövät kättä. Tarjolla on erilaisia pohjaratkaisuja erilaisille asunnonostajille ja budjeteille. Aikaisin kaksionsa varaava voi myös itse päästä vaikuttamaan uuden kotinsa sisustus- ja materiaaliratkaisuihin. Näin yhä useammalla on mahdollisuus löytää juuri omiin mieltymyksiinsä ja tarpeisiinsa sopiva pikkukoti, joka sopii täydellisesti paitsi omaan tyyliin, myös omaan budjettiin!

 

Erilaisia kaksioita erilaisiin asumistarpeisiin

Lehto Asuntojen kaksioasuntojen pohjaratkaisut ovat syntyneet pitkän ja huolellisen, asukaslähtöisen suunnittelutyön tuloksena. Valoisat, tilaa säästävät ja toimivat pohjaratkaisut ovat yksi erityisistä ylpeydenaiheistamme. Lehdon kaksiokodit voidaan karkeasti jaotella kolmeen tyyppiin parvekeratkaisujen perusteella: kulmaparvekkeellisiin ja ulokeparvekkeellisiin kaksioihin sekä kaksioihin, joissa on ranskalaiset parvekkeet. Joihinkin kohteisiin rakennamme myös parvekkeettomia kaksioita.

 

Kulmaparvekkeellisia kaksioita

Nero-kaksioiden yleisin tyyppi on suosittu kulmaparvekkeellinen kaksio. Näissä kodeissa sisäänvedetty kulmaparveke sijoitetaan ruokailutilan/olohuoneen ja makuuhuoneen yhteiseen kulmaan. Kulmaparvekkeelta näköalat aukeavat kahteen suuntaan. Parvekeratkaisu tuo asuntoon myös runsaasti valoa kahdesta suunnasta. Asuntojen pohjaratkaisut vaihtelevat kohteesta kohteeseen.

 

Ulokeparvekkeellisia kaksioita

Joihinkin Nero-kaksiokoteihimme rakennamme myös arkkitehtuuriin näyttävyyttä tuovia ulokeparvekkeita. Nämä parvekkeet sijoitetaan suoraan olohuoneen/ruokailutilan jatkoksi. Ulokeparvekkeet voivat olla malliltaan joko suojaisempia tai sitten avonaisempia, jolloin näköala aukeaa kolmeen suuntaan.

 

Kaksioita ranskalaisilla parvekkeilla

Kun sisätilat halutaan maksimoida budjettiystävällisesti, oivallinen valinta on Nero-kaksio ranskalaisella parvekkeella. Kun laajat pariovet avaa, voi ulkoilmasta nauttia kaiteeseen nojaillen tai vaikka etätöitä tehden ikkunan vieressä. Ranskalaisen parvekkeen pariovien ansiosta asunto on myös helppo tuulettaa nopeasti.

 

Lehto Asuntojen kaksioiden valttikortteja

Miksikö oma kaksiokoti kannattaisi ostaa Lehdolta eikä kilpailijalta? Monestakin syystä! Tässä tärkeimmät:

  1. Ihanteellinen sijainti palvelujen ja liikenneyhteyksien äärellä
  2. Laadukkaampi rakennusjälki, kuivaketju ja vähemmän inhimillisiä rakennusvirheitä
  3. Pitävät valmistumisaikataulut
  4. Kohtuuhintaiset asuntokaupat sielläkin, missä hinnat ovat liian usein karkaamassa ostajien ulottuvilta (kuten Rovaniemen kaltaisissa yliopistokaupungeissa)

 

Haluatko tietää lisää Lehto Asuntojen kaksioista Rovaniemellä? Asuntomyyjämme auttavat mielellään! Yhteystietomme löydät täältä.

Lähetä viesti

captcha