Myytävät yksiöt Vantaa

 

Lehto Asuntojen Vantaa-yksiöt: Laadukkaita pikkukoteja erilaisilla pohjaratkaisuilla

Etsitkö laadukasta mutta kohtuuhintaista yksiötä Vantaalta, erinomaisten palvelujen ja liikenneyhteyksien varrelta?

Lehto Asuntojen yksiöt ovat suomalaisten arkkitehtien, muotoilijoiden ja insinöörien taidonnäytteitä, joissa laadukas arki ja kohtuullinen hinta lyövät kättä. Tarjolla on erilaisia pohjaratkaisuja erilaisille asunnonostajille ja budjeteille. Aikaisin yksiönsä varaava voi myös itse päästä vaikuttamaan uuden kotinsa sisustus- ja materiaaliratkaisuihin. Näin yhä useammalla on mahdollisuus löytää juuri omiin mieltymyksiinsä ja tarpeisiinsa sopiva pikkukoti, joka sopii täydellisesti paitsi omaan tyyliin, myös omaan budjettiin!

 

Erilaisia yksiöitä erilaisiin asumistarpeisiin

Lehto Asuntojen yksiöasuntojen pohjaratkaisut ovat syntyneet pitkän ja huolellisen, asukaslähtöisen suunnittelutyön tuloksena. Valoisat, tilaa säästävät ja toimivat pohjaratkaisut ovat yksi erityisistä ylpeydenaiheistamme. Kysytyimpiä ovat 24-27 -neliöiset yksiöt ranskalaisilla parvekkeilla sekä 27-31m2 kokoiset alkovilliset yksiöt. Tiettyihin kohteisiin rakennamme myös parvekkeellisia ja terassillisia yksiöitä.
 

Valoisia yksiöitä ranskalaisilla parvekkeilla

Lehto Asuntojen pienemmät yksiöt ovat tyypiltään 1h+kt. Asunnot on suunniteltu tehokkaaksi, valo ja tila maksimoiden. Laadukas avokeittiö integroiduilla kodinkoneilla sijaitsee eteisen puoleisen seinän vieressä. Huoneen toiseen päähän sijoitettu pariovellinen ranskalainen parveke tuo tilaan valoa ja avaruutta. Eteisestä on käynti hyvin suunniteltuun ja ylellisesti varusteltuun kylpyhuoneeseen. Yksiöiden ilme on avara, viimeistelty ja raikas.

 

Tilavia alkovillisia yksiöitä

Suuremmissa, alkovillisissa yksiöissä on erilliset tilat levolle ja oleskelulle. Tällainen yksiö on siis oikeastaan yksiön ja kaksion välimuoto! Keittiön ja kylpyhuoneen varustelu on sama kuin muissa yksiötyypeissä.

 

Parvekkeellisia ja terassillisia yksiöitä

Lehto Asuntojen Nero-yksiöissä on yleensä ranskalaiset parvekkeet, mutta joihinkin kohteisiin rakennamme myös terassillisia ja parvekkeellisia yksiöitä. Näissä kodeissa oleskelutila jatkuu ulos asti, jolloin ympäröivä luonto ja kaupunki pääsevät osaksi asumiskokemusta. Upea keittiö ja laadukkaasti varusteltu kylpyhuone ovat osa pakettia.

 

Lehto Asuntojen yksiöiden valttikortteja

Miksikö yksiökoti kannattaisi ostaa Lehdolta eikä kilpailijalta? Monestakin syystä! Tässä tärkeimmät:

  1. Ihanteellinen sijainti palvelujen ja liikenneyhteyksien äärellä
  2. Laadukkaampi rakennusjälki, kuivaketju ja vähemmän inhimillisiä rakennusvirheitä
  3. Pitävät valmistumisaikataulut
  4. Kohtuuhintaiset asuntokaupat sielläkin, missä hinnat ovat liian usein karkaamassa ostajien ulottuvilta (kuten Vantaan kaltaisissa kasvukeskuksissa)

 

Haluatko tietää lisää Lehto Asuntojen yksiöistä Vantaalla? Asuntomyyjämme auttavat mielellään! Yhteystietomme löydät täältä.

Lähetä viesti

captcha