As Oy Herrain Hiekat - Lehto Asunnot

Tästä unelmien loma-asunto Kalajoen hiekkasärkkien sydämestä

Kalajoen hiekkasärkille valmistuu keväällä 2017, merinäköalalla varustettuja unelma-asuntoja. Merellinen luonnonmaisema jatkuu pihaistutuksissa, ja alueen vesipuistohistoria on muistettu etupihalle rakennetun puutarhamaisen vesialtaan muodossa. Huoneistojen lasiseinistä avautuu esteetön merinäköala.

Herrain Hiekat, kiireettömän vapaa-ajan unelma-asunnot

Vireä ja nopeasti kehittyvä alue huippupalveluineen tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia. Taloyhtiössä on varattavissa oleva tyylikäs oleskelu- ja kotiteatteritila. Viereisestä, Herrain Hiekat I:stä mahdollista varata saunakabinetti porealtaineen, sekä keittiö- ja oleskelutiloineen. Rakennuksen ainutlaatuinen sijainti kylpylän, hotellin ja Jukuparkin välissä takaa reilusti vapaa-ajanviettomahdollisuuksia läpi vuoden. Hiekkasärkille on suunnitteilla ostoskylä, johon on kaavailtu palveluita sisäseikkailupuistosta shoppailumahdollisuuksiin. Arvioitu valmistumisajankohta keväällä 2017.

Asuntoihin muuttaminen on nyt helppoa

Päätoimijan sisustustiimi on suunnitellut valmiiksi kolme erilaista sisustusratkaisua, jotka on halutessa mahdollista saada pääosin kalustettuna. Piditpä vaaleasta ja valoisasta, skandinaavisesta tunnelmasta tai dramaattisemmista tummista sävyistä, asuntoosi löytyy toivomasi kokonaisuus.

Tuottoa loma-asunnostasi

Mikäli haluat tehdä tuottoa asunnollasi silloin kun et itse sitä käytä, olemme neuvotelleet yhteistyösopimuksesta kylpylähotelli Sanin kanssa. Tarjotessaan huoneistonsa vuokralle hotellin kautta, saa loma-asunnon omistaja tuottojen lisäksi huoneiston vuodepaikkoja vastaavan määrän Herrain Hiekat VIP-kortteja, jotka oikeuttavat mm. kylpylän käyttöoikeuteen.

Vuokraa loma-asuntosi yhdellä sopimuksella Hotellin kanssa.

 • Nimet valmiiksi neuvoteltuun sopimuspaperiin
 • Hotelli tilittää tuotot kvartaaleittain
 • Voit käyttää loma-asuntoasi niinä ajankohtina kuin haluat
 • Saat käyttöösi VIP-edut

 

Haluaisitko tietää tästä kohteesta lisää?

Ota yhteyttä
Anne Anttiroiko-Takala
044 3008 002
anne.anttiroiko-takala@kiinteistomaailma.fi

Lähetä viesti

Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen ja sähköpostin pitää olla oikeassa muodossa.
Kenttä on pakollinen.

Lataa kohteen kattava infopaketti ja

 • Tutustu alueen monipuolisiin palveluihin tarkemmin
 • Katso tarkemmat tiedot VIP-kortin tuomista eduista
 • Näe yksityiskohtaiset sisustusvaihtoehdot
 • Liityt samalla Päätoimijan Sisäpiiriin
Kenttä on pakollinen ja sähköpostin pitää olla oikeassa muodossa.
Emme koskaan luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Sisäpiiristä voit poistua milloin tahansa.

Tässä kohteessa

 • Erinomainen sijainti näköalapaikalla

  Asunto Oy Kalajoen Herrain Hiekat II tarjoaa asukkailleen paitsi hienoa sijaintia meren äärellä, myös huoletonta ja viihtyisää oleskelua omalla aidatulla alueella. Huoneistojen lasiseinät takaavat esteettömän merinäköalan.
 • Monipuolisesti palveluita

  Alueella runsaasti palveluita aina 18-reikäisestä golf-kentästä vesipuistoon. Monipuolisen, läpivuotisen palvelutarjonnan vuoksi tekemistä löytyy niin lapsille, kuin vanhemmillekin, ympäri vuoden. Lisäksi hiekkasärkille on tulossa Ostoskylä Raitti, ja sen arvioitu valmistumisaika on keväällä 2017.
 • Yksilöllinen sisustus

  Valittavanasi on kolme erilaista sisustusratkaisua, joka on halutessasi saatavana myös pääosin kalustettuna. Sisustusratkaisuissa on käytetty erilaisia pintamateriaaleja ja kalusteita, ja tämän johdosta jokaiselle uudelle asukkaalle löydetään mieluinen sisustuskokonaisuus.

Tyylikäs sisustus kruunaa kodin

Pääarkkitehteina luonto, sijainti ja ihminen 

As Oy Kalajoen Herrain Hiekat II – kohteen suunnittelun lähtökohtana on ympäröivä ainutlaatuinen ja merellinen luonnonmaisema. Rakennus ja sen pari sijaitsevat Kalajoen hiekkasärkkiä reunustavan harjun kupeessa. Nimensä rakennus on saanut sen edessä särkillä sijaitsevalta suojellulta ja historialliselta männikködyyniltä nimeltään Herrainpakka.

Luonnonmaisemaa säästetään osana pihaa. Tärkeä harju pysyy koskemattomana, suuria petäjiä säilytetään ja dyynimaisemaa jatketaan pihaistutuksissa männyin ja rantavehnällä. Pihan huomattavat korkoerot tuovat mielenkiintoisen lisän ympäristöön. Pala vesipuistohistoriaa jätetään etupihalle puutarhamaisen vesialtaan muodossa.

Koko interiöörisuunnittelun vaikuttavana pääteemana on kaikkien loma-asuntojen avaaminen koko seinän mitalta merimaisemaan. Tästä lähtökohdasta kehittyi koko rakennusten arkkitehtuuri, muoto, sijainti tontilla, avautuminen, tilasuunnittelu, materiaalit. Tavoitteena on maisemaa korostava elegantti minimalismi. Sisätila jatkuu lähes saumattomasti asunnon levyiselle lasitetulle parvekkeelle. Tätä saumattomuutta korostaa lasiliukuseinä, joka myös parantaa tilojen käytettävyyttä.

Hanna-Maija Tervo
arkkitehti, SAFA
Arkkitehtitoimisto Kanttia 2 Oy

Varmista kohtuuhintainen asunto ja liity Lehdon Sisäpiiriin

Kenttä on pakollinen ja sähköpostin pitää olla oikeassa muodossa.

Emme koskaan luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Sisäpiiristä voit poistua milloin tahansa.

 

Uusia asuntoja tulee varattavaksi kuukauden, parin välein. Järkevän hintaista asumista etsivät kuitenkin kymmenet tuhannet asunnonostajat, joten kannattaa olla valmiina. Hiljattain eräs 67 kerrostaloasunnon kohteemme täyttyi 1 viikossa.

Sisäpiiriläisenä:
 • Saat tiedon varattaviksi tulevista asunnoista viikkoa muita aiemmin
 • Pääset valitsemaan parhaan asunnon heti, kun asunnot tulevat ennakkomarkkinointiin eli varattaviksi
 • Saat uuden asunnon ostajalle hyödyllistä kohde- ja asumistietoa sähköpostiisi