As. Oy Oulun Kapiteelin asunnot ovat valmiina

As. Oy Oulun Kapiteelin asunnot ovat valmiina

24.10.2022 Uudiskohteet, Asunnon ostaminen, Oulu

Milloin on hyvä aika ostaa yksiö tai kaksio Oulusta?

Myyntipäällikkö Miika Pihlajaniemen mukaan ehdottomasti nyt.

”Nyt on hyvä hetki, sillä Oulun Kapiteeli Karjasillalla on valmis, ja sen asuntoihin on nyt tarjolla loistava vastikekampanja.”

Vastikekampanja?

”Niin, kaksi vuotta ilmaista asumista. Tarjoamme asunnon ostajalle hoito-, ja tontin vuokravastikkeet veloituksetta kahden vuoden ajan. Tämä on tuhansien eurojen etu.”

Kätevä sijainti Karjasillan suositulla asuinalueella

Tuhansien eurojen etu kuulostaa kieltämättä aika hyvältä perustelulta. Minkälainen kohde vastikään valmistunut As. Oy Oulun Kapiteeli mahtaa olla? Ja mikä tärkeintä: Minkälaisia asuntoja siellä on tarjolla?

”Kapiteeli on seitsenkerroksinen, moderni kerrostalokohde Karjasillan alueella, parin kilometrin päässä Oulun keskustasta. Tämä on tosi suosittua aluetta täällä Oulussa”, taustoittaa Pihlajaniemi.

”Ruokakaupat ja muita palveluita lyhyen kävelymatkan päässä. Lähin bussipysäkki on aivan vieressä ja Keskustaan tuommoinen 6—8 minuutin pyörämatka. Erittäin kätevä sijainti siis.”

Kohtuuhintaisia kaupunkikoteja alkaen Vh.108 900 euroa

”Asunnoista on muutama kaksio vapaana, ja yksiöitä vielä eri kerroksissa.”

Millaiseen hintaan?

”Kaksioiden hinnat alkaa 149 900 eurosta ja yksiöiden 108 900 eurosta. Vastikekampanjan kahden vuoden vastikkeiden arvo voidaan vähentää suoraan asunnon hinnasta, joten jo ennestään edulliset hinnat laskevat vielä tuhansia euroja kampanjan myötä!

Valoisia yksiöitä 24,5—25,5 m2

Tutustutaanpa vähän tarkemmin As. Oy Oulun Kapiteelin vapaisiin yksiöasuntoihin! Niitä on olevan vielä kolmessa koossa: 24,5m2, 25m2 ja 25,5m2.As. Oy Oulun Kapiteelin yksiöihin virtaa suurista ikkunoista runsaasti luonnonvaloa.

Osassa Kapiteelin yksiöitä on pieni lasitettu parveke, osassa ranskalainen parveke.

”Lasitetuilla parvekkeilla varustetut yksiöt ovat itään päin, eli aamuauringon puolella”, valottaa Miika Pihlajaniemi.

”Ranskalaiset parvekkeet ovat länteen päin. Eli niihin asuntoihin paistaa ilta-aurinko.”

”Kaikissa Lehdon asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys ja sen ansiosta isot ikkunat. Niiden ansiosta pienetkin kodit ovat todella valoisia ja viihtyisiä”, kertoo Pihlajaniemi.

Valmiista kodista otetusta valokuvasta näkee, kuinka keittiön säilytystila on huolellisesti maksimoitu. Tietyissä yksiöissä on varaus työpisteelle, mikä tekee etätyöskentelystä ja -opiskelusta erityisen kätevää.As. Oy Oulun Kapiteelin keittiöt ovat tyylikkäitä ja toimivia. Lattiamateriaalina on 

kaunis, lämpimän sävyinen lankkulaminaatti. Tässä yksiössä on yläkaapin alla 

tilaa työpöydälle. 

Kauniita kaksioita 36,5 ja 49 m2

Entäpä sitten As. Oy Oulun Kapiteelin kaksiot?

”Näitä on kahta kokoa, 36,5 sekä 49 neliöisiä”, esittelee Miika Pihlajaniemi.

”Pienempi sopii vähän pienemmälle budjetille, yksinasujille ja sijoituskäyttöönkin. Siinä on todella hyvä asuntopohja ja paljon valoa sisään tuova lasitettu kulmaparveke.”

36,5 neliön kaksio tuntuu paljon neliöitään avarammalta fiksun 

suunnittelun ja isojen ikkunapintojen ansiosta 

”Isompi kaksio tarjoaa vähän enemmän joustoa eri elämänvaiheisiin. Tässäkin on tosi toimiva pohja ja herkkuna koko huoneiston levyinen lasitettu parveke länteen. Ja oma tilava sauna!”

49-neliöisen yksiön herkkuja ovat asunnon levyinen lasitettu parveke, 

omaan kulmaukseensa sijoitettu suosittu II-keittiö sekä oma sauna. 

Tilavaan makuuhuoneeseen mahtuu työpiste tai pinnasänky. 

Korkea varustelutaso ja kivaa tekemistä

Millainen As. Oy Oulun Kapiteelin kotien sisustus ja varustelu on, Miika Pihlajaniemi? Miltä niissä näyttää sisällä?

”Asunnot on todella tyylikkäitä ja valoisia, viihtyisiä ja avaria asuntoja.

”Kaikissa Kapiteelin asunnoissa on lämpimän sävyinen lankkulaminaatti, joka sopii moneen sisustustyyliin.”

”Ja tietysti näissä on säädettävä vesikiertoinen lattialämmitys. Keittiön varustelu on laadukas: integroidut kodinkoneet, musta kivikomposiittiallas, lasinen välitila ja induktioliesi. Kylpyhuoneen puolella on myös tyylikäs varustelu ja runsaasti kaappitilaa.

Entä yhteiset tilat?

”Pihalle talojen väliin rakennetaan petanque-kenttä ja koriskenttä, keinuja ja leikkialue. Polkupyörille on paljon lämmintä säilytystilaa.”

Kenelle?

Kenelle As. Oy Oulun Kapiteelin asuntoja on tähän asti myyty, asuntomyyjä Pihlajaniemi?

”Kapiteelin ostajia on ollut kivasti laidasta laitaan, ensiasunnon ostajista sijoittajiin ja eläkeläisiin. Näitä on hankittu usein myös kaupunkiasunnoiksi. Tässä on yllättävänkin laaja ostajaprofiili.”

”Yksi uusi iso trendi selvästi on, että vanhemmat ostavat asunnon, johon opiskeluikäinen lapsi tulee vuokralle. Asumistukea kun saa myös vanhempien omistamaan asuntoon. Ihmiset on huomanneet, että on turha maksaa vuokraa tuntemattomalle, kun sillä voi lyhentää hyvin asuntolainaa ja siitä saa tuottavan sijoituksen.”

”Kun lapsi saa opinnot päätökseen, saa tämän helposti vuokrattua uudelleen. Kapiteelin sijainti on vuokramakkinoilla todella haluttu! Julkinen liikenne on hyvä ja pyörätieverkosto on loistava joka suuntaan”.

”Laitoimme itse täällä Lehdolla muutaman asunnon jo vuokralle, ja ne menivät heti. Tarjolla on siis myös asuntoja valmiilla vuokrasopimuksella. Voisiko asuntosijoittaminen enää helpommaksi muuttua?

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti!

Vastikekampanja on voimassa 31.10.2022 saakka. Toimi nopeasti ja hyödynnä tuhansien eurojen etu!

Miika Pihlajaniemi

Myyntipäällikkö | Lehto Asunnot

+358405437084

miika.pihlajaniemi@lehto.fi

 

Tutustu As. Oy Oulun Kapiteeliin 

 

 

Keskustele aiheesta

Suosituimmat artikkelit

Suosituimmat podcastit

Suosituimmat videot