Mikä on viherhuone?

Mikä on viherhuone?

29.11.2022 Vantaa, Uudiskohteet, Haastattelut, Vinkit

Kiinnostavassa uudiskohteessa tulee vastaan viherhuone. Mikä ihme se on? Entä millaiseen käyttöön viherhuone sopii? Lehdon As. Oy Vantaan Valjakko näyttää mallia.

”Viherhuone on lasitettua parveketta suojaisampi tila lattialämmityksellä”, kertoo Lehto Asuntojen Etelä-Suomen alueen myyntipäällikkö Pasi Kukkola.

”Toisin kuin parveke, viherhuone on siis vähintään puolilämmin. Sen käyttöaika on siis pidempi sekä keväällä että syksyllä.”

Viherhuone on lasitettua parveketta suojaisampi tila, parvekkeen ja tavallisen huoneen välimuoto.

Vantaan Hakunilaan valmistuu uudeksi vuodeksi 55,5 m2 kolmiokoteja viihtyisillä ja valoilisilla  viherhuoneilla.

Monien mahdollisuuksien viherhuone

Viherhuone siis eroaa lasitetusta parvekkeesta lämmityksen ja suojaisuutensa puolesta. Se on siis ikään kuin lasitetun parvekkeen ja tavallisen huoneen välimuoto. Entä miten sen voi sisustaa?

”Viherhuoneen voi sisustaa kuten parvekkeen: kahvittelukeitaaksi tai ruokailua varten”, vinkkaa Kukkola.

”Tai sitten siitä voi sisustaa ylimääräisen huoneen. Jos sisältä ei löydy sopivaa tilaa vaikka kuntoiluun tai riippumatossa lueskeluun, miksei käyttäisi viherhuonetta tähän tarkoitukseen?”

”Myös kasvien ja ruokayrttien kasvatukseen viherhuone sopii ihanteellisesti – siitä sen nimikin. Viherhuoneessa on valtavasti luonnonvaloa ja lasitettuun parvekkeeseen verrattuna paljon tasaisempi lämpötila. Monet kasvit tykkäävät myös talvehtia viherhuoneessa.”

Ja vielä:

”Voisin kuvitella, että kissakin viihtyisi lämpöisen viherhuoneen kulmaan pystytetyssä kiipeilypuussa. Sieltä on kivat näköalat!”

Lasitettu parveke vai viherhuone? Vantaan Hakunilassa pääset valitsemaan

As. Oy Vantaan Valjakko on loppuvuodesta 2022 valmistuva moderni kerrostalokohde Vantaan Hakunilassa. Lapsiystävällisen ja kohtuuhintaisen kohteen 14 kolmiosta valtaosa on jo myyty, mutta kirjoitushetkellä jäljellä on vielä neljä upeaa kolmiota: kaksi viherhuoneella ja kaksi lasitetulla kulmaparvekkeella.As. Oy Vantaan Valjakon viherhuoneellisista kolmioista on henkeäsalpaavat, avarat näkymät.

Kirjoitushetkellä vapaina ovat vielä 6. ja 7.  kerroksen asunnot. 

As. Oy Vantaan Valjakon vapaat viherhuoneelliset kolmiot ovat kooltaan 55,5m2, viherhuone mukaan laskettuna. Asunnot sijaitsevat seitsenkerroksisen kohteen kahdessa ylimmässä kerroksessa. Koska As. Oy Vantaan Valjakko seisoo katutasoa useamman metrin korkeamman Heporinteen laella, näistä viherhuoneista on kerroslukuaankin vielä huikeammat näkymät!Oy Vantaan Valjakon kulmaparvekkeelliset kolmiot ovat kooltaan 56,5 m2 plus parveke. Ne sijaitsevat viherhuoneellisten verrokkiensa tavoin kahdessa ylimmässä eli kuudennessa ja seitsemännessä kerroksessa. Näiden kolmioiden myyntivaltteja ovat todella toimiva pohjaratkaisu, hienot näköalat ja viihtyisä lasitettu parveke. Vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta seinätilaa vapautuu laajoille ikkunapinnoille, jotka kutsuvat sisään valoa ja tarjoavat viehättävää lintuperspektiiviä oman kaupunginosan arkeen.

Kumpi on enemmän sinun mieleesi, lasitettu parveke vai viherhuone?

Kallistutpa sitten viherhuoneen tai lasitetun parvekkeen kannalle, As. Oy Vantaan Valjakko tarjoaa nopeimmille vielä molemmat vaihtoehdot. Yhteistä molemmille kohteen asuntotyypeille on hulppeat, avarat näkymät korkeuksista.

Miten kannttaa toimia jos uusi kolmio Hakunilasta kiinnostaa viherhuoneella tai parvekkeella, myyntipäällikkö Kukkola?

”Näiden kolmioiden suhteen alkaa kohta olla viimeiset hetket toimia. Muuttopäivä on 28.11 eli jo muutaman viikon päästä!”

”Valjakon kotisivuilta löytyy kohteesta tietoa, ja itse autan mielelläni asunnon valinnassa. Näytölle pääsee jo ennen kohteen valmistumistakin”, valottaa Kukkola.

”Ei kun rohkeasti yhteyttä ottamaan vain!”

Löytyisikä Vantaan Valjakosta sinun uusi kotisi? Tutustu kohteeseen täältä tai ota yhteyttä kohteen myyjään:

Pasi Kukkola

040 774 6927

pasi.kukkola@lehto.fi 

   

 

Keskustele aiheesta

Suosituimmat artikkelit

Suosituimmat podcastit

Suosituimmat videot