Uuteen kotiin uudeksivuodeksi – kolme upeaa kohdetta valmistuu pian

Uuteen kotiin uudeksivuodeksi – kolme upeaa kohdetta valmistuu pian

20.12.2022 Vantaa, Uudiskohteet, Asunnon ostaminen, Ensiasunto

Vuoden lopussa Lehdolla valmistuu kolme upeaa kohdetta: Vantaan Valjakko, Turun Gloria ja Tampereen Jousimies. Nyt on oiva mahdollisuus ostaa uusi asunto, sillä pääset muuttamaan jo heti sisään. Alla esittelemme jokaista kolmea kohdetta.

Vantaan Valjakko – Tyylikkäitä ja kohtuuhintaisia koteja uudistuvassa Hakunilassa

As. Oy Vantaan Valjakko rakennetaan keskeiselle ja komealle paikalle, Hakunilan Heporinteen kallion laelle. Yksikään kohteen asunnoista ei siis ole varsinaisesti katutasossa, ja varsinkin etelänpuoleiset näkymät ovat avarat ja kerroslukuaan reilusti korkeammalla. Korkeuseron ja laadukkaan rakennustavan ansiosta asunnoissa on myös rauhallinen tunnelma – kadun äänet eivät asunnoissa häiritse.

7-kerroksinen As. Oy Vantaan Valjakko sijaitsee noin 600—800 metrin päässä Hakunilan keskustasta, erinomaisten lähipalvelujen ja liikenneyhteyksien äärellä. Bussipysäkki on heti Heporinteen kallion alapuolella, päiväkoti naapurissa ja hyvät kunnalliset palvelut kaikki reilun kilometrin säteellä. Alle 10 minuutin kävelymatkan päässä sijaitsevassa ostoskeskuksessa palvelee muun muassa K-Supermarket ja kuntoklubi.

Vantaan pikaratikka pysähtyisi toteutuessaan Heporinteen kohdalla. Muutenkin As. Oy Vantaan Valjakon julkiset liikenneyhteydet ovat tosin jo erinomaiset, sillä kotikallion alapuolelta pääsee helposti ja kätevästi peräti 5 eri bussilinjan kyytiin.

As. Oy Vantaan Valjakon asunnot on jo valmiiksi hinnoiteltu niin, että ne ovat ensiasunnon ostajien ja piensijoittajienkin ulottuvilla – asumisen tyyliä ja laatua unohtamatta. Vantaan Valjakon erikoisuus on viherhuoneet. Käy kurkkaamassa blogikirjoitus, missä kerromme mihin kaikkeen Viherhuonetta voi soveltaa.

Turun Gloria – Viihtyisää kaupunkiasumista kävelymatkan päässä ydinkeskustasta

Vanhan puu-Portsan ja rakenteilla olevan Kirstinpuiston välille kohosi uusi asuinkortteli. As. Oy Turun Gloria on 4-kerroksinen ullakollinen uuden ajan funkkistalo vanhan saippuatehtaan vieressä, 2 kilometriä Kauppatorilta. Kohteessa yhdistyvät uniikki sijainti vanhan ja uuden Turun välissä, keskustassa mutta kuitenkin viihtyisän ja puistomaisen uudisalueen reunalla. Uutta omistusasujille sekä sijoittajille sopivassa kohteessa ovat kompaktit mutta toimivat perheasunnot.

Gloria on maamerkkimäinen tyylinäyte viiden toisiinsa sointuvan uudiskohteen korttelissa. Ensimmäisen kerroksen yksiöissä on parvet sekä hulppea 4 metrin huonekorkeus. 26–26,5 neliön yksiöissä on lisäksi 2 neliön irtainvarasto asunnon sisällä. Pihan puoleisissa asunnoissa on 40 cm syvät ranskalaiset parvekkeet, ja Tukholmankadun puolen isommissa asunnoissa sisäänvedetyt parvekkeet. Tyylikäs saunaosasto löytyy ullakolta.

Tiesitkö, että As. Oy Turun Glorian asuntoihin on mahdollista tilata valmiiksi asennettuna kätevä ja huipputyylikäs TableBed -muuntokaluste. Sen innovatiivisen tekniikan ansiosta TableBed muuntuu sekunneissa vuoteesta pöydäksi ja päin vastoin. TableBed on kaupunkiasumisessa tosi näppärä ja mitä parempaa, se on suomalaista innovaatiota.

Tampereen Jousimies – Viihtyisää kaupunkiasumista Tampereen sydämessä

Korttelinmitan päähän Hämeenkadulta kohosi 9-kerroksinen yhtiölainaton uudiskohde, jonka asunnot tarjoavat niin tyylikkään kohtuuhintaista, kuin vallan ylellistä kattohuoneistoasumista.  Tampereen ydinkeskusta, Hämeenkadun mukulakivet ja Tammerkosken tehdasrakennukset, teatterit, kahvilat, ravintolat ja uudenkarhea ratikka. Tämä kaikki on As. Oy Tampereen Jousimiehen asukkaana merkittävä osa uutta asuinympäristöäsi.

Tiesitkö, että As. Oy Tampereen Jousimies on asuntomarkkinoilla myös maanlaajuisesti perin harvinainen kohde? Uudiskohteet rakennetaan usein kehittyville uusille alueille, missä palveluja saa joskus hieman odotella. Tampereen sydämessä palveluista ei ole puutetta. Lähikauppanasi palvelee Hämeenkadun Stockmann, kuntosalille reippailet kolmessa minuutissa ja Plevnan leffateatterin karkkihyllylle alle kymmenessä. Myös Ratinan ja Koskikeskuksen ostoskeskukset ovat kätevästi lähistöllä.

”Tontilla käydessä monille on tullut iloisena yllätyksenä, miten rauhallinen Jousimiehen sijainti lopulta on. Ottaen huomioon, että tässä ollaan vain korttelin päässä Hämeenkadulta, se on tosiaan vähän yllättävää!” Kommentoi Länsi-Suomen myyntipäällikkö Joonas Nuutinen.

Tampereen Jousimieheen rakennettiin toimivia yhtiölainattomia koteja kaupungin paraatipaikalle. Ylimmät kerrokset on suunniteltu asunnonostajille, jotka vaativat kodiltaan jotain erityistä. Tyylikkäät kaksikerroksiset kahden tai kolmen makuuhuoneen kattohuoneistot tarjoavat laadukkaat sisustus- ja materiaaliratkaisut, oman saunaosaston sekä näkymän kaupungin kattojen ylle.

   

Arvostetulle Aleksanterinkadulle rakentui myös hyvin suunniteltuja yksiöitä ja kaksioita, jotka sopivat loistavasti sinkun tai pariskunnan kaupunkiasumiseen. Koteja yhdistää asuintilan maksimointi, laadukas sisustus, laajat ikkunapinnat ja valon yltäkylläisyys. Sisäpihalta löytyvät oleskelu- ja leikkialue, autokatos, ulkoiluvälinevarasto, sekä pyöräpaikkoja. Autohalli sijoittuu mukavasti maan alle. Lisäksi kohteessa on käytössä yhteiskäyttöauto!

Nämä upeat kohteet valmistuvat juuri ennen vuodenvaihetta. Kohteissa on vielä muutamia asuntoja vapaana, joten jos kiinnostuit, ota nopeasti yhteyttä kohteen myyjään.

Etelä-Suomi

Pasi Kukkola

pasi.kukkola@lehto.fi

Länsi-Suomi

Joonas Nuutinen

joonas.nuutinen@lehto.fi 

 

Keskustele aiheesta

Suosituimmat artikkelit

Suosituimmat podcastit

Suosituimmat videot